Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 68


Hier is pagina 68 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 09.10.2020 tot 30.11.2020.



Delhaize Folder 09.10.2020

Hier is pagina 68 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 09.10.2020 tot 30.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 68

5 FOOD TRIP t STOOFGERECHTEN Laat je ingrediënten maar lekker sudderen in hun Vas £ I pan of stoofpo! in aardewerk of gietijzer — zonder dat je er naar of moet kijken. Stoofgerechten hebben tijd nodig om op smaak te komen, maar wat een smulplezier aan tafel! Je kunt ze bovendien ook op voorhand klaarmaken (ze zijn nog lekkerder als je ze & opwarmt … en je kunt je stoofgerechten probleemloos invriezen). Weinemen je mee op een sudderende reis #4 rond de wereld op een zacht vuurtje. & à LA De tajine is een icoon uit de Noord-Afrikaanse keuken, zowel 3 FN de typische aardewerken schotel met het bijhorende kegelachtige deksel, als het gerecht op zich. Laat de ingrediönten zachtjes sudderen in de oven in de tajine. Een ideaal gerecht om te delen, want je zet de tajine gewoon midden op tafel voor ieders smulplezier. En die zalige aroma's van lam met gekonfijte pruimen die opstijgen zodra je het deksel oplicht; of van kip, citroen en groene olijven; of van sardienen, tomaten en aromatische kruiden … en dan hêbben we enkel maar een paar van de klassiekers opgesomd. Verzamel je tafelgenoten rond de tajine en geniet ervan met een stuk brood. In Marokko steken ze de tajine niet in de oven, Een pinotage, die typische maar zetten ze de schotel op een Zuid-Afrikaanse rode wijn metalen of aardewerken structuur befaamd voor zijn gekfuide toets waarin ze houtskool branden, met een zachte ronde afdronk. + A — 6 ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERS TAND. I D17_FoodTripMijtéindd 68 & 1109/2020 18:49

Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 68