Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 68




Hier is pagina 68 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 09.10.2020 tot 30.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

5 FOOD TRIP

t

STOOFGERECHTEN

Laat je ingrediënten maar lekker sudderen in hun

Vas

£

I

pan of stoofpo!

in aardewerk of gietijzer — zonder

dat je er naar of

moet kijken. Stoofgerechten hebben

tijd nodig om op smaak te komen, maar wat een

smulplezier aan tafel! Je kunt ze bovendien ook op

voorhand klaarmaken (ze zijn nog lekkerder als je ze

&

opwarmt … en je kunt je stoofgerechten probleemloos

invriezen). Weinemen je mee op een sudderende reis

#4

rond de wereld op een zacht vuurtje.

&

à

LA De tajine is een icoon uit de Noord-Afrikaanse keuken, zowel

3

FN

de typische aardewerken schotel met het bijhorende kegelachtige deksel,

als het gerecht op zich. Laat de ingrediönten zachtjes sudderen in de oven

in de tajine. Een ideaal gerecht om te delen, want je zet de tajine gewoon

midden op tafel voor ieders smulplezier. En die zalige aroma's van lam

met gekonfijte pruimen die opstijgen zodra je het deksel oplicht; of van

kip, citroen en groene olijven; of van sardienen, tomaten en aromatische

kruiden … en dan hêbben we enkel maar een paar van de klassiekers

opgesomd. Verzamel je tafelgenoten rond de tajine en geniet ervan

met een stuk brood.

In Marokko steken

ze de tajine niet in de oven,

Een pinotage, die typische

maar zetten ze de schotel op een

Zuid-Afrikaanse rode wijn

metalen of aardewerken structuur

befaamd voor zijn gekfuide toets

waarin ze houtskool branden,

met een zachte ronde afdronk.

+

A



6 ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERS TAND.

I

D17_FoodTripMijtéindd 68

&

1109/2020 18:49