Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 36


Hier is pagina 36 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 09.10.2020 tot 30.11.2020.



Delhaize Folder 09.10.2020

Hier is pagina 36 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 09.10.2020 tot 30.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 36

- = VANDAAG KODP IK. Exyperimenteer naar hutenlust met versohillende sauzen: +, barbecue, aol, LS 1: 7 A7 Ga 2 > BS "M ME bf en N; Le ÿ A % .n CA Ar Ne : „ = Pr: er eo. er MINI AARDAPPELBURGERS ‚© 30MIN + 20 MIN KOOKTUD (+ 30 MIN AFKOELTIJD) © GEMAKKELUK 12STUKS 4 Veiten-8g- Koalhydraten:9g © Vezels:1g- Elwitien:8g @ Kook de hele ongeschilde krieltjes 20 min @ Verdeel 4 gehakt in 12 porties, vorm platte in kokend gezouten water. Giet ze af en laat ze balletjes en bak ze kort goudbruin op een vrij volledig afkoelen. hoog vuur, met 1 el olijfolie. @ Verwarm de oven voor op 180°C en bedek een © Beleg de helft van de krieltjes met 1 miniburger + 250 g gekruid biorundsgehakt ovenplaat met bakpapier. Plet de krieltjes lichtjes, en een stukje gorgonzola. Leg er de andere helft « 24 krieltjes + 600 g) + Z'uien maar laat ze heel. Meng ze met 3 el olijfolie, de van de krieltjes bovenop en prik ze vast met « 100 g gorgonzola azijn, peper en zout. Verdeel de krieltjes over de tandenstokertjes. Warm ze 2 min in de oven op. ovenplaat en schuif ze 25 min in de oven. @ Serveer als lunch met een slaatje of als « 3elbalsamicoazijn + 3 el barbecuesaus ® Fruit de gesnipperde uien 2 min met aperitiefhapje met de saus. - Selolijfole Lel olijfolie. Zet het deksel op de pan en laat + Peperen zout 15 min op een zacht vuurtje slinken. Meng de Maak het jezelf gemakkelijk en vervang de bereiding op barbecuesaus onder de uien en haal de pan van basis van uien door uienkonfijt in bokaal. het vuur. 36 r, | 020 Aujourdi acheteindé 36 11/09/20 11:00

Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 36