Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 112




Hier is pagina 112 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 09.10.2020 tot 30.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

MAROKKAANSE COUSCOUS

PASTA MET GEGRILDE KIP EN GROENTEN

MET GROENTEN EN FETA

20 MIN - GEMAKKELIJK » €€ « 4 PERS.

20 MIN - GEMAKKELIJK « € « 4 PERS.

300 g kipfilet + 1 aubergine - 1 courgette - 2 teentjes knoflook + 125 g doperwten +

300 g penne + 350 g Heinz Tomato Frit with Vegetable Pieces - 350 g Heinz

100 g sperziebonen - 1 courgette - 1 wortel + 2 uien - 1 blik kikkererwten (400 g) -

100 g zwarte ontpitte olijven + 60 g abrikozen - 3 el geschaafde amandelen -

Tomato Gezeefd « 1 elwittewijnazijn + 4el olijfolie « Blaadjes van 5 takjes basilicum -

Lel gedroogde oregano - 4 kl paprikapoeder

300 g couscous - 100 g feta + 350 g Heinz Tomato Frito + 2 el alijfolie +

1 Kel ras el hanout

1. Snijd de kipfilet in reepjes. Doe de kipfilet in een kom en meng

met 2el olijfolie en het paprikapoeder. Zet opzij.

1. Spoel de groenten. Pel de ui. Snijd de topjes van de sperziebonen. Snijd de

2. Spoel de groenten en dep droog, Snijd de aubergine In stukken en

de courgette In halve plakken. Pel de teentjes knoflook en hak fijn.

wortel in plakjes, de courgette In halve plakjes en de uien in halve ringen.

Halveer de olijven, snijd de abrikozen in stukjes en verkruimelde feta.

3. Verwarm 1 el olijfole in een grote koekenpan. Bak de aubergine,

2. Breng een pan met water aan de kook en kook de sperziebonen

de courgette en de doperwten beetgaar. Leg de gebakken groenten op

beetgaar in 5 min. Kook de wortelplakjes de laatste 2 min mee. Spoel af

een bord, strooi de oregano erover en zet opzij.

met koud water en zet opzij.

4. Verwarm 1 el olijfolie in dezelfde koekenpan en bak de knoflook

3. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan en fruit de uien met de ras el

zacht in een paar minuten. Voeg de Heinz Tomato Frito

hanout. Voeg vervolgens de courgette toe en bak nog een paar minuten mee.

with Vegetable Pieces, Heinz Tomato Gezeefd en de azijn toe.

4. Voeg de Heinz Tomato Frito, sperziebonen en wortel toe. Roer alles

Roer alles goed om. Breng de saus aan de kook en laat ongeveer

2 min doorkoken.

goed om en breng aan de kook. Laat de saus dan ongeveer 3 min

zachtjes doorkoken.

5. Voeg de groenten toe, roer om en laat nog eens 3 min doorkoken.

5. Kook de couscous in een grote schaal volgens de aanwijzingen op

Zet het deksel op de pan en houd de saus warm tot de pasta en de kip

de verpakking. Roer er de uitgelekte kikkererwten, abrikozenstukjes en

klaar zijn.

olijven door. Dek de schaal af en houd de couscous warm.

6. Verwarm een koekenpan en bak de

gemarineerde kipfilet goudbruin. Kook de pasta

6. Rooster de geschaafde amandelen op middelhoog

‘vuur in een droge koekenpan goudbruin.

volgens de aanwijzingen op de verpakking.

7. Verdeel de couscous over 4 borden, schep er de saus

7, Giet de pasta af en verdeel over 4 borden. Schep

Kn

over en garneer met het geroosterde amandelschaafsel

rue

er de saus over, leg de kip erop en garneer met

a

EN)

en de verkruimelde feta.

Gl)

enkele blaadjes basilicum.

if

=]

=

GROENTELASAGNE

TOMATENSOEP MET GROENTEN

60 MIN - GEMIDDELD « € - 4 PERS

15 MIN « GEMAKKELIJK + € « 4 PERS.

800 g bladspinazie « 1 wortel + 2 courgettes + 2 teentjes knoflook - 1 ui -

2 stengels bleekselderij « 1 prei + 1 teentje knoflook - 2 groentebouillonblokjes -

9 lasagnevellen + 1 bol mozzarella (125 g) - 350 g Heinz Tomato Frito -

350 g Heinz Tomato Frito Bio - 450 g Heinz Tomato Gezeefd - 2 el olijfolie +

350 g Heinz Tomato Blokjes - 4 el olijfolie - Zwarte peper

4 takjes bladpeterselie « Zwarte peper

1. Verwarm de oven voor tot 180°C.

1. Spoel de groenten en dep droog Snijd de bleekselderij in boogjes en

2. Spoel de groenten en dep droog, Snijd de wortel en de courgettes

de prei in ringen. Pel het teentje knoflook en hak fijn. Pluk de blaadjes

inkleine blokjes. Pel de ui en de teentjes knoflook. Snipper de ui en

van de bladpeterselie.

hak de look ij

. Snijd de mozzarella in plakjes.

2. Verwarm deolijfolie in een soeppan. Bak de bleekselderij en

3. Verwarm 2 el olijfolie in een grote koekenpan en fruitde ui.

de prei ongeveer 3 min. Voeg vervolgens de knoflook toe en bak nog

Voeg dan de wortel en courgettes toe en bak ze een minuutje mee.

een minuutje mee.

&. Voeg de Heinz Tomato Frito en Heinz Tomato Blokjes toe, doe

3. Voeg 6 dl water, de bouillonblokjes, de Heinz Tomato Frito Bio en

het deksel op de pan en laat op lagetemperatuur ongeveer 10 min

Heinz Tomato Gezeefd toe en roer alles goed om. Breng de soep aan

zachtjes doorkoken.

de kook en laat een paar minuten zachtjes doorkoken.

5. Verwarm in een andere grote koekenpan of wok derest van de olijfolie

4. Verdeel de soep over 4 kommen en strooi er de bladpeterselie over.

‘en bak de knoflook en de spinazie tot de spinazie geslonken en zacht Is.

Breng op smaak met zwarte peper.

Druk het vocht uit de spinazie in een vergiet.

6. Vet een ovenschaal in met wat olijfolie en schep er een dunne laag van

hetgroentemengsel in. Schep daarop een derde van de spinazie en schik

er 3 lasagnevellen over. gevolgd door een derde van het groentemengsel.

Herhaal en eindig met het groentemengsel.

Leg daarop de plakjes mozzarella.

7. Bak de lasagne in de voor verwarmde oven

in 40 min goudbruin en gaar.

SER!

en

SR

roro]

if

|



BIO,

5