Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 78
Hier is pagina 78 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 09.10.2020 tot 30.11.2020.

Hier is pagina 78 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 09.10.2020 tot 30.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 78
NAT: STEP-BY-STEP PERENGELEI MET SAUTERNES Homemade ee NUTR Vetien. 0 g - Koolhydraten: 10 g Vezels:1g- Elwitien:0 g % ” à d Zelf heldere, frisfruitige gelei maken op basis van seizoensvers vruchtensap, bessen, appel of … peer? Een fluitje van een cent als je onze CET Nate het klokhuis en snijd ze in step-by$tep En tips volgt. stukken (1 kg netto) en ® & € — © Se BDE STN ATEN Be a bodem en voeg het sap van 1 citroen Je toe, samen met 1 kaneelstokje, 1steranijs en 1,5 dl Sauternes. Zet SORTE kook en laat : 15 min op een zacht Fi LT TEE > / en nn CN Le ‚en neteldoek over een zeef en laat de peren 3 u uitlekken. Maak een bundeltje met de stof CPE TE ANA ANT sap envoeg 50% van zijn gewicht Le aan geleisuiker toe (: 300 g). Kook volgens de instructiesop de BEDE AO annee Qu Teen voorhand in kokend water.en laat grade © © „zeöm en laat volledig afkoelen. vs ; a NE ie in de koelkast. LE] En Ö SS
Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 78