Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 78
Hier is pagina 78 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 09.10.2020 tot 30.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
NAT:
STEP-BY-STEP
PERENGELEI MET
SAUTERNES
Homemade
ee
NUTR
Vetien. 0 g - Koolhydraten: 10 g
Vezels:1g- Elwitien:0 g
%
” à d
Zelf heldere, frisfruitige gelei maken op basis van
seizoensvers vruchtensap, bessen, appel of … peer?
Een fluitje van een cent als je onze
CET Nate
het klokhuis en snijd ze in
step-by$tep En tips volgt.
stukken (1 kg netto)
en
®
&
€
—
©
Se
BDE STN ATEN
Be a
bodem en voeg het sap van 1 citroen
Je
toe, samen met 1 kaneelstokje,
1steranijs en 1,5 dl Sauternes. Zet
SORTE
kook en laat : 15 min op een zacht
Fi
LT TEE
>
/
en
nn
CN
Le
‚en neteldoek over een zeef
en laat de peren 3 u uitlekken.
Maak een bundeltje met de stof
CPE TE ANA ANT
sap envoeg 50% van zijn gewicht
Le
aan geleisuiker toe (: 300 g).
Kook volgens de instructiesop de
BEDE AO annee Qu
Teen
voorhand in kokend water.en laat
grade
© © „zeöm en laat volledig afkoelen.
vs
;
a NE ie in de koelkast.
LE]
En
Ö SS