Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 78




Hier is pagina 78 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 09.10.2020 tot 30.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

NAT:

STEP-BY-STEP

PERENGELEI MET

SAUTERNES

Homemade

ee

NUTR

Vetien. 0 g - Koolhydraten: 10 g

Vezels:1g- Elwitien:0 g

%

” à d

Zelf heldere, frisfruitige gelei maken op basis van

seizoensvers vruchtensap, bessen, appel of … peer?

Een fluitje van een cent als je onze

CET Nate

het klokhuis en snijd ze in

step-by$tep En tips volgt.

stukken (1 kg netto)

en

®

&





©

Se

BDE STN ATEN

Be a

bodem en voeg het sap van 1 citroen

Je

toe, samen met 1 kaneelstokje,

1steranijs en 1,5 dl Sauternes. Zet

SORTE

kook en laat : 15 min op een zacht

Fi

LT TEE

>

/

en

nn

CN

Le

‚en neteldoek over een zeef

en laat de peren 3 u uitlekken.

Maak een bundeltje met de stof

CPE TE ANA ANT

sap envoeg 50% van zijn gewicht

Le

aan geleisuiker toe (: 300 g).

Kook volgens de instructiesop de

BEDE AO annee Qu

Teen

voorhand in kokend water.en laat

grade

© © „zeöm en laat volledig afkoelen.

vs

;

a NE ie in de koelkast.

LE]

En

Ö SS