Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 87
Hier is pagina 87 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 09.10.2020 tot 30.11.2020.

Hier is pagina 87 van 118 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 09.10.2020 tot 30.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 87
Es JE WEEK BIJ ELKAAR Fi TS Q D 6 \ND AU rginesun Gelakt a es RL SET he > SA = Le cz À Œ oi $ na 17 ‘ % Tu 2 A de À » ? © 8 Ru EK Ca deg u “ a 12 48 Er ee #7 92 VN | “ 16 e N ed 9 : LE es ke Ur IB ee U A à M N FA % x 3 RA “+ GE © ) mas an a US AI DELHAIZE BE/RECEPTEN TEST KKELUK PERS. Verwarm.de oven voor op 160°C. Warm er de halve aubergines 10 min in op. Verwarm intussen 1 el olijfolie in een braadpan en leg er de tofuplakken in. Giet er de marinade bij en laat ze op een vrij hoog vuur inkoken. Draai de tofuplakken om zodat ze aan de 2 kanten karamelliseren. Fruit tegelijk de rijst met uien op een vrij hoog vuur, in een grote braadpan met 2 el olijfolie. Breng verder op smaak, haal de pan van het vuur en werk af met de blaadjes van 3 takjes koriander, basilicum en munt. Bestrooi met zwarte sesamzaadjes en dien heel warm op, met een portie yoghurtsaus. Verten:38 - Koolhydraten: 72g © Vezels:8 g - Elwiten: 29 g 87 D64 MeaPrepindd 87 1109/20 11:39
Delhaize - Folder van 09.10.2020 tot 30.11.2020 - Pagina 87