Carrefour - Folder van 15.08.2021 tot 26.09.2021 - Pagina 8




Hier is pagina 8 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 15.08.2021 tot 26.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

WITTE OF GROENE SELDERIJ?

Minestrone met groene selderij



Witte selderij of bleekselderij heeft een minder

uitgesproken smaak dan groene of snijselderij

4 personen

@ Pelen snipper

meebakken. Voeg dan

De witte versie is ook iets minder knapperig,

Voorbereiding 20 min

de uien, Giet de witte

de witte boontjes toe.

à

Bereiding 40 min

minder vezelig en dus perfect voor koude

boontjes af. Maak de

Giet er de hete

bereidingen: rauw, in staafjes of in blokjes

Makkelijk - €

selderij schoon, pel de to-

groentebouillon over, zet

verwerkt in een salade. Maar je kan hem ook

2uien

ten, schil de wortelen

het deksel op de panen

gebruiken voor bouillon.

en snij al deze groenten

Groene selderij heeft een uitgesproken smaak

1blik witte boontjes.

laat op een laag vuur een

1groene selderij

In Kleine blokjes. Los de

half uur sudderen. Breng

en geeft daardoor pit aan soep of andere

bouillonblokjes op in 21

‘de minestrone op smaak

warme bereidingen. Beide soorten zijn in elk

3 tomaten

kokend water.

3 dikdee wortelen

met peper, decoreer

val goed voor ons: rijk aan vitamine A, kalium,

met een paar blaadjes

fosfor, natrium en calcium. Ze bevatten weinig

4 blokjes groentebouillon

@) verhit een scheutje

4 handvol vers basilicum,

olijfolie in een kookpan

basilicum en - indien

calorieën én zijn een goede bron van ijzer en

2 el olifolie

gewenst - met geraspte

vezels, die vooral in de stengels zitten.

en fruit de uien. Voeg de

Parmezaanse kaas.

groenteblokjes toe en

laat een paar minuten

F

À

MPLET

‚ze MAALTIJD

|

gen CO

nf

inestrone

Maak van deze Ga

lijd met

Fes

een volwaardi

je maal

ee u

\ehaktballetjes

eine

ox jes

stino’:

spexbl

Wiaanse gites

>.

{

a

if

"3

GROENE SELDERIJ

F

#

Zeer gewaardeerd om

zijn frisse smaak, krokante

toets en anijsachtige aro-

ma. De verwantschap met

witte selderij is evident,

FR

ir

maar de groene variant

MB

Me

heeft per plant minder

stengels. Hij wordt vooral

/

hand

=

gebruikt om een gerecht

op te peppen met zijn

ee

27. À

sterke smaak. Gebruik

je

x

fi

hem met mate! Deze

Nig,

groente ontwikkelt haar

5

{

volle aroma in soepen,

Le

Pr.

fonds en visbouillon. Ook:

onmisbaar in alle mossel.

‚gerechten.

x

Y

miscone

el

IX ®)

EL

ag

ET

EL

8 Carrefoi

\

x

h

4