Carrefour - Folder van 15.08.2021 tot 26.09.2021 - Pagina 8
Hier is pagina 8 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 15.08.2021 tot 26.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
WITTE OF GROENE SELDERIJ?
Minestrone met groene selderij
“
Witte selderij of bleekselderij heeft een minder
uitgesproken smaak dan groene of snijselderij
4 personen
@ Pelen snipper
meebakken. Voeg dan
De witte versie is ook iets minder knapperig,
Voorbereiding 20 min
de uien, Giet de witte
de witte boontjes toe.
à
Bereiding 40 min
minder vezelig en dus perfect voor koude
boontjes af. Maak de
Giet er de hete
bereidingen: rauw, in staafjes of in blokjes
Makkelijk - €
selderij schoon, pel de to-
groentebouillon over, zet
verwerkt in een salade. Maar je kan hem ook
2uien
ten, schil de wortelen
het deksel op de panen
gebruiken voor bouillon.
en snij al deze groenten
Groene selderij heeft een uitgesproken smaak
1blik witte boontjes.
laat op een laag vuur een
1groene selderij
In Kleine blokjes. Los de
half uur sudderen. Breng
en geeft daardoor pit aan soep of andere
bouillonblokjes op in 21
‘de minestrone op smaak
warme bereidingen. Beide soorten zijn in elk
3 tomaten
kokend water.
3 dikdee wortelen
met peper, decoreer
val goed voor ons: rijk aan vitamine A, kalium,
met een paar blaadjes
fosfor, natrium en calcium. Ze bevatten weinig
4 blokjes groentebouillon
@) verhit een scheutje
4 handvol vers basilicum,
olijfolie in een kookpan
basilicum en - indien
calorieën én zijn een goede bron van ijzer en
2 el olifolie
gewenst - met geraspte
vezels, die vooral in de stengels zitten.
en fruit de uien. Voeg de
Parmezaanse kaas.
groenteblokjes toe en
laat een paar minuten
F
À
MPLET
‚ze MAALTIJD
|
gen CO
nf
inestrone
Maak van deze Ga
lijd met
Fes
een volwaardi
je maal
ee u
\ehaktballetjes
eine
ox jes
stino’:
spexbl
Wiaanse gites
>.
{
a
if
"3
GROENE SELDERIJ
F
#
Zeer gewaardeerd om
zijn frisse smaak, krokante
toets en anijsachtige aro-
ma. De verwantschap met
witte selderij is evident,
FR
ir
maar de groene variant
MB
Me
heeft per plant minder
stengels. Hij wordt vooral
/
hand
=
gebruikt om een gerecht
op te peppen met zijn
ee
27. À
sterke smaak. Gebruik
je
x
fi
hem met mate! Deze
Nig,
groente ontwikkelt haar
5
{
volle aroma in soepen,
Le
Pr.
fonds en visbouillon. Ook:
onmisbaar in alle mossel.
‚gerechten.
x
Y
miscone
el
IX ®)
EL
ag
ET
EL
8 Carrefoi
\
x
h
4