Carrefour - Folder van 15.08.2021 tot 26.09.2021 - Pagina 28
Hier is pagina 28 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 15.08.2021 tot 26.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
rn.
ar
er,
—
VARIAN
2
Maak
N
ERS et
KEN
tarisch
wek
fe
Pasta met pesto van
zongedroogde
tomaten, erwtjes,
7
rucola en scampi
fr
FERN
Haal de avond vooraf 20 scampi's uit
de diepvries en laat ontdooien in de
s\
p
koelkast. Kook 500 g penne beetgaar
volgens de aanwijzingen op de verpak-
Ee
>
king. Voeg tijdens de laatste minuut van
3
de kooktijd 400 g diepvrieserwten toe.
Dep de scampis droog en kruid met
peper en zout. Bak ze 2 tot 3 min langs
beide kanten, in wat olijfolie.
Laat je inspireren
Door 's avonds
loor de ervaring
n Sel
je en
uirdagin
nauwelijks te
EG
moeten koken,
Giet de pasta af en hou 2 tot 3 el
ng ae
kookvocht apart. Meng dit kookvocht
hadden we de
door de pesto, en meng de pesto dan
indruk dat we elke
door de pasta. Serveer de pasta met de
scampi's en 120 g rucola.
iere
RAR
dag op restaurant
Es
®
951 KEAL
PERPORTIE
aan.
a
26
FE
Nora SCORE
®
126 SUKERS
109 GKOOLHYDRATEN
SCANME
HG VEELS
M
ge
Î
‘GEITEN
28 Carrefour Food Magazine | terug naar school 2021