Carrefour - Folder van 15.08.2021 tot 26.09.2021 - Pagina 28




Hier is pagina 28 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 15.08.2021 tot 26.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

rn.

ar

er,



VARIAN

2

Maak

N

ERS et

KEN

tarisch

wek

fe

Pasta met pesto van

zongedroogde

tomaten, erwtjes,

7

rucola en scampi

fr

FERN

Haal de avond vooraf 20 scampi's uit

de diepvries en laat ontdooien in de

s\

p

koelkast. Kook 500 g penne beetgaar

volgens de aanwijzingen op de verpak-

Ee

>

king. Voeg tijdens de laatste minuut van

3

de kooktijd 400 g diepvrieserwten toe.

Dep de scampis droog en kruid met

peper en zout. Bak ze 2 tot 3 min langs

beide kanten, in wat olijfolie.

Laat je inspireren

Door 's avonds

loor de ervaring

n Sel

je en

uirdagin

nauwelijks te

EG

moeten koken,

Giet de pasta af en hou 2 tot 3 el

ng ae

kookvocht apart. Meng dit kookvocht

hadden we de

door de pesto, en meng de pesto dan

indruk dat we elke

door de pasta. Serveer de pasta met de

scampi's en 120 g rucola.

iere

RAR

dag op restaurant

Es

®

951 KEAL

PERPORTIE

aan.

a

26

FE

Nora SCORE

®

126 SUKERS

109 GKOOLHYDRATEN

SCANME

HG VEELS

M

ge

Î

‘GEITEN

28 Carrefour Food Magazine | terug naar school 2021