Carrefour - Folder van 15.08.2021 tot 26.09.2021 - Pagina 32
Hier is pagina 32 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 15.08.2021 tot 26.09.2021.

Hier is pagina 32 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 15.08.2021 tot 26.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 15.08.2021 tot 26.09.2021 - Pagina 32
With Er a little help... Nd > Lal EENVOUD IS ALLES a ci # Ga bij het samenstellen re van je menu voor = + eenvoudige recepten. » Begin dus ook niet + aan gerechten die je nog nooit eerder klaarmaakte. Kook wat je beheerst, kies ve | gerechten die maar En één bereiding vragen, eenpansgerechten, koude schotels... NEEM VOORSPRONG Hoe je dat doet? Door een dag van tevoren + alvast de tafel te dekken en al zo veel mogelijk te koken. Dan hoef je alleen nog iets in de Dit maak je op voorhan oven te zetten of op te warmen op het vuur. Je klaarl trouwe bondgenoten? Stoofschotels die Piadine en verse kruidendip je volledig vooraf kan bereiden en die Sà 10 stuks @ Meng in een kom de bloem met het zout. bovendien lekkerder Voorbereiding 15 min Voeg het water en de olijfolie toe en meng tot een Bereiding 15 min wat plakkerig mengsel. Bestrooi het werkviak met zijn als je ze een dag later opwarmt. Makkelijk -€ bloem en kneed het mengsel 5 min, tot een homo- geen deeg. Dek het af met een schone handdoek GERECHTEN OM 250 g bloem en laat minstens 15 min rusten. TE DELEN A4 zeezout 450 mi water @) rol net deeg tot een worst en snij in 8 porties Maak het je Vorm daarvan vervolgens ronde platte broden van gemakkelijk: serveer 1elolijfolie VOORDE DIP 2 à 3 mm dik. Leg ze op een bakplaat en bak ze je gerechten niet op 2 min in de voorverwarmde oven op 180°C. Hou ze borden maar zet een 20 g bieslook warm onder een handdoek. serveerschaal in het 20 g basilicum midden van de tafel en 2 el verse oregano @ Maak de dip: snipper de bieslook, het basili- laat je gasten zichzelf OD® Ateentje knoflook cum en de oregano fijn. Pel en pers de knoflook bedienen. Als iedereen PER PORTIE 189 KCAL 2 eltimblaadjes Meng alle kruiden en de knoflook met de ricotta. zijn eigen porties 136 veran 226 KOOLHYORATEN 500 g ricotta Resp de zeste van de citroen en schep onder de 386 SUKERS Adtroen opschept, blijven er ook Hee veels dip. Kruid nog met zout en peper en serveer bi minder restjes liggen op 89 GEMITTEN zout, versgemalen peper de piadine. de borden. 32 Carrefour Food Magazine | terug naar school 2021
Carrefour - Folder van 15.08.2021 tot 26.09.2021 - Pagina 32