Carrefour - Folder van 15.08.2021 tot 26.09.2021 - Pagina 32




Hier is pagina 32 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 15.08.2021 tot 26.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

With

Er

a little help...

Nd

>

Lal

EENVOUD IS ALLES

a

ci

#

Ga bij het samenstellen

re

van je menu voor

=

+

eenvoudige recepten.

»

Begin dus ook niet

+

aan gerechten die

je nog nooit eerder

klaarmaakte. Kook

wat je beheerst, kies

ve

|

gerechten die maar

En

één bereiding vragen,

eenpansgerechten,

koude schotels...

NEEM

VOORSPRONG

Hoe je dat doet? Door

een dag van tevoren

+

alvast de tafel te dekken

en al zo veel mogelijk

te koken. Dan hoef je

alleen nog iets in de

Dit maak je

op voorhan

oven te zetten of op te

warmen op het vuur. Je

klaarl

trouwe bondgenoten?

Stoofschotels die

Piadine en verse kruidendip

je volledig vooraf

kan bereiden en die

Sà 10 stuks

@ Meng in een kom de bloem met het zout.

bovendien lekkerder

Voorbereiding 15 min

Voeg het water en de olijfolie toe en meng tot een

Bereiding 15 min

wat plakkerig mengsel. Bestrooi het werkviak met

zijn als je ze een dag

later opwarmt.

Makkelijk -€

bloem en kneed het mengsel 5 min, tot een homo-

geen deeg. Dek het af met een schone handdoek

GERECHTEN OM

250 g bloem

en laat minstens 15 min rusten.

TE DELEN

A4 zeezout

450 mi water

@) rol net deeg tot een worst en snij in 8 porties

Maak het je

Vorm daarvan vervolgens ronde platte broden van

gemakkelijk: serveer

1elolijfolie

VOORDE DIP

2 à 3 mm dik. Leg ze op een bakplaat en bak ze

je gerechten niet op

2 min in de voorverwarmde oven op 180°C. Hou ze

borden maar zet een

20 g bieslook

warm onder een handdoek.

serveerschaal in het

20 g basilicum

midden van de tafel en

2 el verse oregano

@ Maak de dip: snipper de bieslook, het basili-

laat je gasten zichzelf

OD®

Ateentje knoflook

cum en de oregano fijn. Pel en pers de knoflook

bedienen. Als iedereen

PER PORTIE

189 KCAL

2 eltimblaadjes

Meng alle kruiden en de knoflook met de ricotta.

zijn eigen porties

136 veran

226 KOOLHYORATEN

500 g ricotta

Resp de zeste van de citroen en schep onder de

386 SUKERS

Adtroen

opschept, blijven er ook

Hee veels

dip. Kruid nog met zout en peper en serveer bi

minder restjes liggen op

89 GEMITTEN

zout, versgemalen peper

de piadine.

de borden.

32 Carrefour Food Magazine | terug naar school 2021