Carrefour - Folder van 15.08.2021 tot 26.09.2021 - Pagina 32
Hier is pagina 32 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 15.08.2021 tot 26.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
With
Er
a little help...
Nd
>
Lal
EENVOUD IS ALLES
a
ci
#
Ga bij het samenstellen
re
van je menu voor
=
+
eenvoudige recepten.
»
Begin dus ook niet
+
aan gerechten die
je nog nooit eerder
klaarmaakte. Kook
wat je beheerst, kies
ve
|
gerechten die maar
En
één bereiding vragen,
eenpansgerechten,
koude schotels...
NEEM
VOORSPRONG
Hoe je dat doet? Door
een dag van tevoren
+
alvast de tafel te dekken
en al zo veel mogelijk
te koken. Dan hoef je
alleen nog iets in de
Dit maak je
op voorhan
oven te zetten of op te
warmen op het vuur. Je
klaarl
trouwe bondgenoten?
Stoofschotels die
Piadine en verse kruidendip
je volledig vooraf
kan bereiden en die
Sà 10 stuks
@ Meng in een kom de bloem met het zout.
bovendien lekkerder
Voorbereiding 15 min
Voeg het water en de olijfolie toe en meng tot een
Bereiding 15 min
wat plakkerig mengsel. Bestrooi het werkviak met
zijn als je ze een dag
later opwarmt.
Makkelijk -€
bloem en kneed het mengsel 5 min, tot een homo-
geen deeg. Dek het af met een schone handdoek
GERECHTEN OM
250 g bloem
en laat minstens 15 min rusten.
TE DELEN
A4 zeezout
450 mi water
@) rol net deeg tot een worst en snij in 8 porties
Maak het je
Vorm daarvan vervolgens ronde platte broden van
gemakkelijk: serveer
1elolijfolie
VOORDE DIP
2 à 3 mm dik. Leg ze op een bakplaat en bak ze
je gerechten niet op
2 min in de voorverwarmde oven op 180°C. Hou ze
borden maar zet een
20 g bieslook
warm onder een handdoek.
serveerschaal in het
20 g basilicum
midden van de tafel en
2 el verse oregano
@ Maak de dip: snipper de bieslook, het basili-
laat je gasten zichzelf
OD®
Ateentje knoflook
cum en de oregano fijn. Pel en pers de knoflook
bedienen. Als iedereen
PER PORTIE
189 KCAL
2 eltimblaadjes
Meng alle kruiden en de knoflook met de ricotta.
zijn eigen porties
136 veran
226 KOOLHYORATEN
500 g ricotta
Resp de zeste van de citroen en schep onder de
386 SUKERS
Adtroen
opschept, blijven er ook
Hee veels
dip. Kruid nog met zout en peper en serveer bi
minder restjes liggen op
89 GEMITTEN
zout, versgemalen peper
de piadine.
de borden.
32 Carrefour Food Magazine | terug naar school 2021