Carrefour - Folder van 15.08.2021 tot 26.09.2021 - Pagina 25
Hier is pagina 25 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 15.08.2021 tot 26.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
N
GOEDE PLANNING
©
{
kruid de koude quinoa met peper
en zout. Voeg de minikomkommers, de
L
radijzen en de dille toe en meng goed.
Meng 100 ml olijfolie met 2 el citroensap,
=
Jan
1 geplette teen knoflook, peper en zout.
Giet de helft van deze vinaigrette over de
quinoasalade. Bewaar de andere helft van
Fr
de vinaigrette.
a
j
© 10U38 WE HOUDEN VOL
verwarm de
©
oven voor op 200°C. Verdeel de blokjes
ad
aubergine en paprika over een met
bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel
Probeer
oed
met oli
lie en breng op smaak met zout en
peper. Bak 20 min in de oven.
oorbereid te zijn,
©
alle materiaal bij de
Verhit olie in een pan en fruit de blokjes
11U23 WE ZIJN ER BIJNA
rode ui 1 min. Voeg 11 passata, 2 el suiker
hand te hebben,
@ Inwssen
en 400 g gespoelde en uitgelekte kikke-
efficiënt om te
rerwten toe. Kruid met peper en zout. Laat
Verhit olijfolie in een pan en fruit
de rondjes ui en 1 teen geplet knoflook
15 min sudderen op een zacht vuur.
op een zacht vuur gedurende 10 min
springen met
@ Terwijl het stoofpotje suddert en de
Haal uit de pan, voeg opnieuw wat olie
bereidingen, vooral
toe en bak courgette in halvemaantjes
groenten garen,
Mx 200 g verse kaas, 10 g koriander en 10
op een hoog vuur. Kruid met peper
in de oven, door er
en zout Verdeel de ui, de knoflook
9 bieslook in de keukenrobot tot een gladde
erschillende
creme. Rasp de zeste en pers het sap van 1
en courgette over de voorgebakken,
citroen. Breng de kaas op smaak met zout,
taartbodem. Bestrooi daarna met 200 g
hespenblokjes en 100 g geraspte em-
gerechten tegelijk in
peper, de zeste en 1 el citroensap. Roer om.
Voeg de aubergine en de paprika toe aan
mentaler. Overgiet met het eimengsel
e zetten.
Bak ongeveer 30 min in de oven.
J
het stoofpotje zodra ze gaar zijn
B
7
A
|
10U52
© 12000
A
WE ZIJN HELFWEG
EEN LAATSTE INSPANNING
© Werk nu verder aan
4
© Berg de keukenrobot nog niet weg en
|
Mix1009
Maak 100 ml groente-
bouillon. Verhit wat olie in een pan en
halfgedroogde tomaten, 50 g geroosterde
Wi
pijnboompitten, 50g Parmezaanse kaas, 1
fruit ui gedurende 1 min. Voeg daarna
Er
“+
el balsamicoaziin en 1teen knoflook. Kruid
de 2 tenen knoflook, 400 g spinazie,
peper en zout toe en laat bakken tot de
bij met peper en zout indien nodig.
spinazie is geslonken. Giet de bereiding
© Veriaag de oventemperatuur naar
in de kom van de keukenrobot, samen
180°C om
Rol 1rol
met de bouillon. Mix tot je een gladde
kruimeldeeg uit en leg met het bakpapier
consistentie hebt bereikt. Wanneer de
ad
in een taartvorm. Duw goed aan en snij de
quiche is gebakken, laat je die voledig
overhangende stukjes deeg weg. Prik het
afkoelen, haal je die uit de vorm en pak
je die in in een dubbele laag keuken
deeg in met een vork en bak 10 tot 15 min
in de oven.
folie. Bewaar de quiche in de diepvries.
Carrefour Food Magazine | terug naar school 2021
25