Carrefour - Folder van 15.08.2021 tot 26.09.2021 - Pagina 25




Hier is pagina 25 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 15.08.2021 tot 26.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

N

GOEDE PLANNING

©

{

kruid de koude quinoa met peper

en zout. Voeg de minikomkommers, de

L

radijzen en de dille toe en meng goed.

Meng 100 ml olijfolie met 2 el citroensap,

=

Jan

1 geplette teen knoflook, peper en zout.

Giet de helft van deze vinaigrette over de

quinoasalade. Bewaar de andere helft van

Fr

de vinaigrette.

a

j

© 10U38 WE HOUDEN VOL

verwarm de

©

oven voor op 200°C. Verdeel de blokjes

ad

aubergine en paprika over een met

bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel

Probeer

oed

met oli

lie en breng op smaak met zout en

peper. Bak 20 min in de oven.

oorbereid te zijn,

©

alle materiaal bij de

Verhit olie in een pan en fruit de blokjes

11U23 WE ZIJN ER BIJNA

rode ui 1 min. Voeg 11 passata, 2 el suiker

hand te hebben,

@ Inwssen

en 400 g gespoelde en uitgelekte kikke-

efficiënt om te

rerwten toe. Kruid met peper en zout. Laat

Verhit olijfolie in een pan en fruit

de rondjes ui en 1 teen geplet knoflook

15 min sudderen op een zacht vuur.

op een zacht vuur gedurende 10 min

springen met

@ Terwijl het stoofpotje suddert en de

Haal uit de pan, voeg opnieuw wat olie

bereidingen, vooral

toe en bak courgette in halvemaantjes

groenten garen,

Mx 200 g verse kaas, 10 g koriander en 10

op een hoog vuur. Kruid met peper

in de oven, door er

en zout Verdeel de ui, de knoflook

9 bieslook in de keukenrobot tot een gladde

erschillende

creme. Rasp de zeste en pers het sap van 1

en courgette over de voorgebakken,

citroen. Breng de kaas op smaak met zout,

taartbodem. Bestrooi daarna met 200 g

hespenblokjes en 100 g geraspte em-

gerechten tegelijk in

peper, de zeste en 1 el citroensap. Roer om.

Voeg de aubergine en de paprika toe aan

mentaler. Overgiet met het eimengsel

e zetten.

Bak ongeveer 30 min in de oven.

J

het stoofpotje zodra ze gaar zijn

B

7

A

|

10U52

© 12000

A

WE ZIJN HELFWEG

EEN LAATSTE INSPANNING

© Werk nu verder aan

4

© Berg de keukenrobot nog niet weg en

|

Mix1009

Maak 100 ml groente-

bouillon. Verhit wat olie in een pan en

halfgedroogde tomaten, 50 g geroosterde

Wi

pijnboompitten, 50g Parmezaanse kaas, 1

fruit ui gedurende 1 min. Voeg daarna

Er

“+

el balsamicoaziin en 1teen knoflook. Kruid

de 2 tenen knoflook, 400 g spinazie,

peper en zout toe en laat bakken tot de

bij met peper en zout indien nodig.

spinazie is geslonken. Giet de bereiding

© Veriaag de oventemperatuur naar

in de kom van de keukenrobot, samen

180°C om

Rol 1rol

met de bouillon. Mix tot je een gladde

kruimeldeeg uit en leg met het bakpapier

consistentie hebt bereikt. Wanneer de

ad

in een taartvorm. Duw goed aan en snij de

quiche is gebakken, laat je die voledig

overhangende stukjes deeg weg. Prik het

afkoelen, haal je die uit de vorm en pak

je die in in een dubbele laag keuken

deeg in met een vork en bak 10 tot 15 min

in de oven.

folie. Bewaar de quiche in de diepvries.

Carrefour Food Magazine | terug naar school 2021

25