Carrefour - Folder van 15.08.2021 tot 26.09.2021 - Pagina 25


Hier is pagina 25 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 15.08.2021 tot 26.09.2021.



Carrefour Folder 15.08.2021

Hier is pagina 25 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 15.08.2021 tot 26.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 15.08.2021 tot 26.09.2021 - Pagina 25

N GOEDE PLANNING © { kruid de koude quinoa met peper en zout. Voeg de minikomkommers, de L radijzen en de dille toe en meng goed. Meng 100 ml olijfolie met 2 el citroensap, = Jan 1 geplette teen knoflook, peper en zout. Giet de helft van deze vinaigrette over de quinoasalade. Bewaar de andere helft van Fr de vinaigrette. a j © 10U38 WE HOUDEN VOL verwarm de © oven voor op 200°C. Verdeel de blokjes ad aubergine en paprika over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel Probeer oed met oli lie en breng op smaak met zout en peper. Bak 20 min in de oven. oorbereid te zijn, © alle materiaal bij de Verhit olie in een pan en fruit de blokjes 11U23 WE ZIJN ER BIJNA rode ui 1 min. Voeg 11 passata, 2 el suiker hand te hebben, @ Inwssen en 400 g gespoelde en uitgelekte kikke- efficiënt om te rerwten toe. Kruid met peper en zout. Laat Verhit olijfolie in een pan en fruit de rondjes ui en 1 teen geplet knoflook 15 min sudderen op een zacht vuur. op een zacht vuur gedurende 10 min springen met @ Terwijl het stoofpotje suddert en de Haal uit de pan, voeg opnieuw wat olie bereidingen, vooral toe en bak courgette in halvemaantjes groenten garen, Mx 200 g verse kaas, 10 g koriander en 10 op een hoog vuur. Kruid met peper in de oven, door er en zout Verdeel de ui, de knoflook 9 bieslook in de keukenrobot tot een gladde erschillende creme. Rasp de zeste en pers het sap van 1 en courgette over de voorgebakken, citroen. Breng de kaas op smaak met zout, taartbodem. Bestrooi daarna met 200 g hespenblokjes en 100 g geraspte em- gerechten tegelijk in peper, de zeste en 1 el citroensap. Roer om. Voeg de aubergine en de paprika toe aan mentaler. Overgiet met het eimengsel e zetten. Bak ongeveer 30 min in de oven. J het stoofpotje zodra ze gaar zijn B 7 A | 10U52 © 12000 A WE ZIJN HELFWEG EEN LAATSTE INSPANNING © Werk nu verder aan 4 © Berg de keukenrobot nog niet weg en | Mix1009 Maak 100 ml groente- bouillon. Verhit wat olie in een pan en halfgedroogde tomaten, 50 g geroosterde Wi pijnboompitten, 50g Parmezaanse kaas, 1 fruit ui gedurende 1 min. Voeg daarna Er “+ el balsamicoaziin en 1teen knoflook. Kruid de 2 tenen knoflook, 400 g spinazie, peper en zout toe en laat bakken tot de bij met peper en zout indien nodig. spinazie is geslonken. Giet de bereiding © Veriaag de oventemperatuur naar in de kom van de keukenrobot, samen 180°C om Rol 1rol met de bouillon. Mix tot je een gladde kruimeldeeg uit en leg met het bakpapier consistentie hebt bereikt. Wanneer de ad in een taartvorm. Duw goed aan en snij de quiche is gebakken, laat je die voledig overhangende stukjes deeg weg. Prik het afkoelen, haal je die uit de vorm en pak je die in in een dubbele laag keuken deeg in met een vork en bak 10 tot 15 min in de oven. folie. Bewaar de quiche in de diepvries. Carrefour Food Magazine | terug naar school 2021 25

Carrefour - Folder van 15.08.2021 tot 26.09.2021 - Pagina 25