Carrefour - Folder van 15.08.2021 tot 26.09.2021 - Pagina 55
Hier is pagina 55 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 15.08.2021 tot 26.09.2021.

Hier is pagina 55 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 15.08.2021 tot 26.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 15.08.2021 tot 26.09.2021 - Pagina 55
MENU VAN DE WEEK ”, m. u = en pe ve (| Fr a nr ir eN er en dir rie Bi 7 à > P ze LE} At ms ei 5 Gnocchi met bolognesesaus ih 8 4 personen @ verwarm de oven voor op 180°C. Kook de gnocchi Voorbereiding 5 min volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en Bereiding 30 min laat uitlekken. Pel en snipper de knoflook en de ui. Verhit Makkelijk -€ wat olijfolie op een laag vuur in een kookpan en fuit de ui en de knoflook. Voeg het gehakt toe en bak het al N 500 g gnocchi| 350 g ge- omscheppend. mengd gehakt (varken/rund) | 250 g wortelen | 1gele papri- @) snij de paprika en de wortelen in kleine blolges en ka! 1 blik gehakte tomaten | schep ze onder het gehakt. Laat 5 min meebakken, voeg 100 g geraspte mozzarella dan de gehakte tomaten en de suiker toe en kruid met zout en peper. Laat op een laag vuur 10 min sudderen. IN JE VOORRAADKAST PERPORNE @) Schep de gnocchi in een ovenschaal. Giet er de 696 KCAL 2teentjes knoflook | 4 ui! saus over en bestrooi met de mozzarella. Bak 10 min 6 VETEN 6 KOOLHYDRATEN si 2el suiker |olijfolie | 8 6 SUKERS zout, peper in de oven, tot de kaas goed gesmolten is. Serveer BSCVELIS onmiddellijk u SG EMITTEN Carrefour Food Magazine | terug naar school 2021 55
Carrefour - Folder van 15.08.2021 tot 26.09.2021 - Pagina 55