Carrefour - Folder van 15.08.2021 tot 26.09.2021 - Pagina 55




Hier is pagina 55 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 15.08.2021 tot 26.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

MENU VAN DE WEEK

”,

m. u

=

en

pe

ve

(|

Fr

a

nr

ir

eN

er

en

dir

rie

Bi

7 à

> P

ze

LE}

At

ms

ei

5

Gnocchi met bolognesesaus

ih

8

4 personen

@ verwarm de oven voor op 180°C. Kook de gnocchi

Voorbereiding 5 min

volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en

Bereiding 30 min

laat uitlekken. Pel en snipper de knoflook en de ui. Verhit

Makkelijk -€

wat olijfolie op een laag vuur in een kookpan en fuit de

ui en de knoflook. Voeg het gehakt toe en bak het al

N

500 g gnocchi| 350 g ge-

omscheppend.

mengd gehakt (varken/rund) |

250 g wortelen | 1gele papri-

@) snij de paprika en de wortelen in kleine blolges en

ka! 1 blik gehakte tomaten |

schep ze onder het gehakt. Laat 5 min meebakken, voeg

100 g geraspte mozzarella

dan de gehakte tomaten en de suiker toe en kruid met

zout en peper. Laat op een laag vuur 10 min sudderen.

IN JE VOORRAADKAST

PERPORNE

@) Schep de gnocchi in een ovenschaal. Giet er de

696 KCAL

2teentjes knoflook | 4 ui!

saus over en bestrooi met de mozzarella. Bak 10 min

6 VETEN

6 KOOLHYDRATEN

si

2el suiker |olijfolie |

8

6 SUKERS

zout, peper

in de oven, tot de kaas goed gesmolten is. Serveer

BSCVELIS

onmiddellijk

u

SG EMITTEN

Carrefour Food Magazine | terug naar school 2021 55