Carrefour - Folder van 15.08.2021 tot 26.09.2021 - Pagina 55
Hier is pagina 55 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 15.08.2021 tot 26.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
MENU VAN DE WEEK
”,
m. u
=
en
pe
ve
(|
Fr
a
nr
ir
eN
er
en
dir
rie
Bi
7 à
> P
ze
LE}
At
ms
ei
5
Gnocchi met bolognesesaus
ih
8
4 personen
@ verwarm de oven voor op 180°C. Kook de gnocchi
Voorbereiding 5 min
volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en
Bereiding 30 min
laat uitlekken. Pel en snipper de knoflook en de ui. Verhit
Makkelijk -€
wat olijfolie op een laag vuur in een kookpan en fuit de
ui en de knoflook. Voeg het gehakt toe en bak het al
N
500 g gnocchi| 350 g ge-
omscheppend.
mengd gehakt (varken/rund) |
250 g wortelen | 1gele papri-
@) snij de paprika en de wortelen in kleine blolges en
ka! 1 blik gehakte tomaten |
schep ze onder het gehakt. Laat 5 min meebakken, voeg
100 g geraspte mozzarella
dan de gehakte tomaten en de suiker toe en kruid met
zout en peper. Laat op een laag vuur 10 min sudderen.
IN JE VOORRAADKAST
PERPORNE
@) Schep de gnocchi in een ovenschaal. Giet er de
696 KCAL
2teentjes knoflook | 4 ui!
saus over en bestrooi met de mozzarella. Bak 10 min
6 VETEN
6 KOOLHYDRATEN
si
2el suiker |olijfolie |
8
6 SUKERS
zout, peper
in de oven, tot de kaas goed gesmolten is. Serveer
BSCVELIS
onmiddellijk
u
SG EMITTEN
Carrefour Food Magazine | terug naar school 2021 55