Carrefour - Folder van 15.08.2021 tot 26.09.2021 - Pagina 59


Hier is pagina 59 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 15.08.2021 tot 26.09.2021.



Carrefour Folder 15.08.2021

Hier is pagina 59 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 15.08.2021 tot 26.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 15.08.2021 tot 26.09.2021 - Pagina 59

MENU VAN DE WEEK Ep à PE à og & N li Ae eh A den Es 8 oi « » A a m ae LÀ rin Ti " FT Bes; ri BSH Rn ee Er BRS Pasta caprese met kalkoenlapjes 4 personen Snij de courgettes in halve Meng de pasta met de groente- Voorbereiding 5 min maantjes, de kerstomaten en de bol saus. Voeg het basilicum en de hal- Bereiding 25 min letjes mozzarella in tweeën. Hak de ve bolletjes mozzarella toe en kruid Makkelijk -€ basilicumblaadjes fijn. Kook de pasta royaal met zout en peper. Verdeel beetgaar volgens de aanwijzingen de pasta met saus over de borden 2 courgettes en versier met de rucola. Serveer 400 kerstomaten op de verpakking met de kalkoenlapjes. 150 9 mozzarella (bolletjes) @) Bak de courgettes op een laag Ar 129 basilicum 400 glinguine vuur in wat olijfolie en kruid met zout en peper. Voeg na ongeveer 2 min 600 g kalkoenlapjes de kerstomaten toe en laat 10 min 60 grucola PERPORTIE sudderen. Kruid de kalkoenlapjes GBSKCAL. IN JE VOORRAADKAST met zouten peper en bak ze goud- 12 VETTEN 82 GKOOLHYORATEN He SUKES zout, peper bruin in een andere pan met olijfolie, HUTALSEORE TGVEELS olijfolie op een laag vuur. 59 GENWITTEN Carrefour Food Magazine | terug naar school 2021 59

Carrefour - Folder van 15.08.2021 tot 26.09.2021 - Pagina 59