Carrefour - Folder van 15.08.2021 tot 26.09.2021 - Pagina 59
Hier is pagina 59 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 15.08.2021 tot 26.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
MENU VAN DE WEEK
Ep
à PE
à
og
&
N
li
Ae
eh
A
den
Es
8
oi
«
» A
a
m
ae
LÀ
rin
Ti
"
FT
Bes;
ri
BSH
Rn
ee
Er
BRS
Pasta caprese met kalkoenlapjes
4 personen
Snij de courgettes in halve
Meng de pasta met de groente-
Voorbereiding 5 min
maantjes, de kerstomaten en de bol
saus. Voeg het basilicum en de hal-
Bereiding 25 min
letjes mozzarella in tweeën. Hak de
ve bolletjes mozzarella toe en kruid
Makkelijk -€
basilicumblaadjes fijn. Kook de pasta
royaal met zout en peper. Verdeel
beetgaar volgens de aanwijzingen
de pasta met saus over de borden
2 courgettes
en versier met de rucola. Serveer
400 kerstomaten
op de verpakking
met de kalkoenlapjes.
150 9 mozzarella (bolletjes)
@) Bak de courgettes op een laag
Ar
129 basilicum
400 glinguine
vuur in wat olijfolie en kruid met zout
en peper. Voeg na ongeveer 2 min
600 g kalkoenlapjes
de kerstomaten toe en laat 10 min
60 grucola
PERPORTIE
sudderen. Kruid de kalkoenlapjes
GBSKCAL.
IN JE VOORRAADKAST
met zouten peper en bak ze goud-
12 VETTEN
82 GKOOLHYORATEN
He SUKES
zout, peper
bruin in een andere pan met olijfolie,
HUTALSEORE
TGVEELS
olijfolie
op een laag vuur.
59 GENWITTEN
Carrefour Food Magazine | terug naar school 2021 59