Carrefour - Folder van 15.08.2021 tot 26.09.2021 - Pagina 59




Hier is pagina 59 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 15.08.2021 tot 26.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

MENU VAN DE WEEK

Ep

à PE

à

og

&

N

li

Ae

eh

A

den

Es

8

oi

«

» A

a

m

ae



rin

Ti

"

FT

Bes;

ri

BSH

Rn

ee

Er

BRS

Pasta caprese met kalkoenlapjes

4 personen

Snij de courgettes in halve

Meng de pasta met de groente-

Voorbereiding 5 min

maantjes, de kerstomaten en de bol

saus. Voeg het basilicum en de hal-

Bereiding 25 min

letjes mozzarella in tweeën. Hak de

ve bolletjes mozzarella toe en kruid

Makkelijk -€

basilicumblaadjes fijn. Kook de pasta

royaal met zout en peper. Verdeel

beetgaar volgens de aanwijzingen

de pasta met saus over de borden

2 courgettes

en versier met de rucola. Serveer

400 kerstomaten

op de verpakking

met de kalkoenlapjes.

150 9 mozzarella (bolletjes)

@) Bak de courgettes op een laag

Ar

129 basilicum

400 glinguine

vuur in wat olijfolie en kruid met zout

en peper. Voeg na ongeveer 2 min

600 g kalkoenlapjes

de kerstomaten toe en laat 10 min

60 grucola

PERPORTIE

sudderen. Kruid de kalkoenlapjes

GBSKCAL.

IN JE VOORRAADKAST

met zouten peper en bak ze goud-

12 VETTEN

82 GKOOLHYORATEN

He SUKES

zout, peper

bruin in een andere pan met olijfolie,

HUTALSEORE

TGVEELS

olijfolie

op een laag vuur.

59 GENWITTEN

Carrefour Food Magazine | terug naar school 2021 59