Carrefour - Folder van 15.08.2021 tot 26.09.2021 - Pagina 19
Hier is pagina 19 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 15.08.2021 tot 26.09.2021.

Hier is pagina 19 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 15.08.2021 tot 26.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 15.08.2021 tot 26.09.2021 - Pagina 19
LOKALE PRODUCENT Couscous van bloemkool met geroosterde pompoen, pijnboompitten, ham en geitenkaas 4 personen - Voorbereiding 25 min - Bereiding 25 min - Makkelijk - reepjes. Rasp de zeste van de limoen 500 gbutternutpompoen verwarm de oven voor op 180°C. en pers de vrucht uit. Rasp de rauwe 3elhoning Bekleed een bakplaat met bakpa- bloemkool. Meng de bloemkoolrasp 80 g pijnboompitten pier. Schil en ontpit de pompoen en met de pijnboompitten, de reepjes 200 gham sni het vruchiviees in halve sneden ham, de limoenzeste en het sap en Alimoen van 1 cm dik. Leg ze op de bakplaat, de fijngehakte peterselie. Giet er 2 el kleine bloemkool besprenkel ze met olijfolie en de olifolie bij en kruid met zout en peper. zel peterselie 208 honing en rooster ze in 20 min gaar Meng goed. 405 KCAL 150 g verse geitenkaas in de oven. 33 GVETIEN olijfolie ®) Schep de couscous van bloem- 24 GKOOLHYORATEN zout, zwarte peper kool op een schaal, leg er de pom- ZZESUNERS @) Rooster de pijnboompitten in een 64 GVEZIS ZEITEN pan zonder vetstof. Snij de ham in poen bij en bestrooi met geitenkaas. Probeer deze ook 1 8 met Parelcouscous. za “ u 2 ee al ee ee fr El Li fi SE EN A à 1 Ah = Si ge. : ere: N Er er Li E Carrefour Food Magazine | terug naar school 2021 19
Carrefour - Folder van 15.08.2021 tot 26.09.2021 - Pagina 19