Carrefour - Folder van 15.08.2021 tot 26.09.2021 - Pagina 19
Hier is pagina 19 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 15.08.2021 tot 26.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
LOKALE PRODUCENT
Couscous van bloemkool met geroosterde pompoen,
pijnboompitten, ham en geitenkaas
4 personen - Voorbereiding 25 min - Bereiding 25 min - Makkelijk -
reepjes. Rasp de zeste van de limoen
500 gbutternutpompoen
verwarm de oven voor op 180°C.
en pers de vrucht uit. Rasp de rauwe
3elhoning
Bekleed een bakplaat met bakpa-
bloemkool. Meng de bloemkoolrasp
80 g pijnboompitten
pier. Schil en ontpit de pompoen en
met de pijnboompitten, de reepjes
200 gham
sni het vruchiviees in halve sneden
ham, de limoenzeste en het sap en
Alimoen
van 1 cm dik. Leg ze op de bakplaat,
de fijngehakte peterselie. Giet er 2 el
kleine bloemkool
besprenkel ze met olijfolie en de
olifolie bij en kruid met zout en peper.
zel peterselie
208
honing en rooster ze in 20 min gaar
Meng goed.
405 KCAL
150 g verse geitenkaas
in de oven.
33 GVETIEN
olijfolie
®) Schep de couscous van bloem-
24 GKOOLHYORATEN
zout, zwarte peper
kool op een schaal, leg er de pom-
ZZESUNERS
@) Rooster de pijnboompitten in een
64 GVEZIS
ZEITEN
pan zonder vetstof. Snij de ham in
poen bij en bestrooi met geitenkaas.
Probeer deze ook
1
8
met Parelcouscous.
za “
u
2
ee
al
ee
ee
fr
El
Li
fi
SE
EN
A
à
1
Ah
=
Si
ge.
:
ere:
N
Er
er
Li E
Carrefour Food Magazine | terug naar school 2021 19