Carrefour - Folder van 15.08.2021 tot 26.09.2021 - Pagina 19




Hier is pagina 19 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 15.08.2021 tot 26.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

LOKALE PRODUCENT

Couscous van bloemkool met geroosterde pompoen,

pijnboompitten, ham en geitenkaas

4 personen - Voorbereiding 25 min - Bereiding 25 min - Makkelijk -

reepjes. Rasp de zeste van de limoen

500 gbutternutpompoen

verwarm de oven voor op 180°C.

en pers de vrucht uit. Rasp de rauwe

3elhoning

Bekleed een bakplaat met bakpa-

bloemkool. Meng de bloemkoolrasp

80 g pijnboompitten

pier. Schil en ontpit de pompoen en

met de pijnboompitten, de reepjes

200 gham

sni het vruchiviees in halve sneden

ham, de limoenzeste en het sap en

Alimoen

van 1 cm dik. Leg ze op de bakplaat,

de fijngehakte peterselie. Giet er 2 el

kleine bloemkool

besprenkel ze met olijfolie en de

olifolie bij en kruid met zout en peper.

zel peterselie

208

honing en rooster ze in 20 min gaar

Meng goed.

405 KCAL

150 g verse geitenkaas

in de oven.

33 GVETIEN

olijfolie

®) Schep de couscous van bloem-

24 GKOOLHYORATEN

zout, zwarte peper

kool op een schaal, leg er de pom-

ZZESUNERS

@) Rooster de pijnboompitten in een

64 GVEZIS

ZEITEN

pan zonder vetstof. Snij de ham in

poen bij en bestrooi met geitenkaas.

Probeer deze ook

1

8

met Parelcouscous.

za “

u

2

ee

al

ee

ee

fr

El

Li

fi

SE

EN

A

à

1

Ah

=

Si

ge.

:

ere:

N

Er

er

Li E

Carrefour Food Magazine | terug naar school 2021 19