Carrefour - Folder van 15.08.2021 tot 26.09.2021 - Pagina 67
Hier is pagina 67 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 15.08.2021 tot 26.09.2021.

Hier is pagina 67 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 15.08.2021 tot 26.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 15.08.2021 tot 26.09.2021 - Pagina 67
+tJe vindt ons op index de sociale netwerken HAPJES 0006 Piadineen verse kruidendip . VOORGERECHTEN +Schrijf je in op onze Gegrilde aubergines met misoen newsletter op Maak tijd voor jezelf, kikkererwten WWW.CARREFOUR.BE dan zorgen wij voor | Minestronemet groene selderij. je boodschappen. HOOFDGERECHTEN mn Courgette-quiche met hespenblokjes en kaas, +Deel je heerlijke ideeën ® ‘ip ‘b salade van tomaten, witteboontjesen feta.... 31 met de hashtag Carrefour Carrés €. ur ‘Couscous van bloemkoolmet pompoen, rer = #FOODACTER ijnboompitten, ham en geitenkaas.. WWW.CARREFOUR.BE Gnocchi metbolognesesat Groene shakshuka metscharreleieren en zelfgemaaktedukkah. „28 Kabeljauw, salsa verde en quinoa-salade met radijzen, komkommer en dille Voedingsinformatie Luikse salade met een twisı Om je beter te informeren, vind je naast elk Vragen over de producten van Carrefour? Najaarssalade met vinaigrette op recept de voedingswaarden en verklarende Neem contact op met de klantendienst op het gratis basis van rijstdrinken avocado. symbolen. nummer 08009101. Nasigoreng veggie style -. Osso buco van varkensschenkel (CARREFOUR FOOD MAGAZINE wordt gedrukt op Pasta caprese met kalkoenlapjes met gluten Recepten op basis van producten die wel papieraflomstig uit duurzaam beheerde bossen. Pasta met pesto van zongedroogde ofgeen ‘natuurlijke guten bevatten. tomaten, erwtjes, rucola en scampi. zonder gluten Controleer niettemin de ingredêntenlijt De producten voorgesteld in de advertenties ende Pizza met broccoliroom. opde verpakking. publireportages zjn beschikbaar zolang het Platbrood met wortelhummus, assortiment wordt angeboden. dadels en feta. Recepten op basis van producten die wel dierlijke meik (Ö) of geen ‘natuurlijke melk bevatten. Alle prijzen vermeld in it magazine zjn indicatief Salade van witte selderij,appelen zonder (inclusief Recupel) en geldig allen in België bij geitenkaas met spekjes-notencrumble. Controleer niettemin de ingredëntenlijt Slarolletjesmet roze garnalen, dierlijke melk opde verpakking. nee Hypemariden Carrefour en de sypermarkten Carrefour avocado, limoen en koriander marketen express, ot 30 september 2021. Onder voorbehoud van drukfouten. ‘Taart met kerstomaten, ricotta en kruiden. vlees Vegan moussaka. veggie © Recepten die geen of wel di bevatten. Controleer niettemin de Niet-voedingsproducten (accesoires, games, Verse kaas met kruiden, aubergine- niet veggie ® ingrediëntenijst op de verpakking. cultuur, mode) zijn verrijdbaar de meeste kikkererwtenstoofpotje enhalloumi Hypermarkten Carrefour. Zolang de voorraad strekt. Zalmburger. NUTRI-SCORE Een schaal van 5 Kleuren die voedingsmidde- Alle voedingswaren en verzorgingsproducten LUNCHES lenklsseertvalgens hun voedingswaarde, van voorgesteld n ditmagezine zin verkrijgbaar inde ‘Avocado Brochette. EB de gezondste in donkergroen (), tot pradlcten Hypermarkten Carefour ende sypermarkten Carrefour Frenchie Brochette dejebeter beperkt gebruktin rood (B). marketen buurwinkels express. Groentemuffins. | Tolang de voorraad strekt. Italiano Brochette .. Quesadillis met ham, paprika enkaas ‘Wrap met ham, hummus en verse groenten .20 Carrefour FOOD MAGAZINE existe aussi en francais HN] Demandez-le en magasin ou sur WWW.CARREFOUR.BE 2019 BIJGERECHTEN Pesto“rapido” Yoghurtsaus… COLOFON CARREFOUR FOOD MAGAZINE is een uitgave van Carrefour Belgium « Verantwoordelijke uitgever RPR Brussel 0448 826.918 Sophie Lerouge, Olympiadenlaan 20, 1140 Brussel « CARREFOUR FOOD DESSERTS MAGAZINE werd gemaakt voor Carrefour door Valérie De Smet « Mediaregie Carrefour Contact: Laurent Bramenmousse. Baert 0478301818 laurent baert@carefou com « Een realisatie van wi propagande.be in samenweking PEFC Frutti Brochette. met BeContent.be » Creatief team Karen Vandenbossche, Liesbeth Van Wassenhoven » Projectteam Lilia Hazelnoot-kokossmoothie met braambessen 46 Guetats Redactie Caroine Boeu, Hide Debischop, ls De Meyer Choë Saeys, Patricia Van Batel» Nagelezen ee meert „35 Honingijs met chocoladesaus door Isabelle Latour « Lay-out Claudia De Backer, Peter Carael, Ruth Vanhoutte « Werkten mee aan dit Sweetie Brochette „21 nummer Alesandre Bibaut, Bramski, Eric Charneux, Louise De Brabandere, Michael Dehaspe, Diane Hendrika, Wentelteefjes met haverdrink, Sonja Peeters, Manon Van Aerschot, Hannes Vandenbroude, Lot Van Riel + Druk Altavia Benelux, 47 drukker Guilaume. kokosyoghurt.
Carrefour - Folder van 15.08.2021 tot 26.09.2021 - Pagina 67