Carrefour - Folder van 15.08.2021 tot 26.09.2021 - Pagina 54




Hier is pagina 54 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 15.08.2021 tot 26.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

#

x.

IE

el

2

Zalmburger



4 personen - Voorbereiding 20 min

Bereiding 15 min - Makkelijk - €€

800 g zaimflet | V2 citroen |1eil 709

paneermeel 1100 g jonge spinazieblaadjes |

w-

nee

Sburgerbroodjes | 4 takjes dille

RS

TS

IN JE VOORRAADKAST

+

ik

Asjalot| 14 mosterd |4 el olijfolie | zout,

peper

cd

5

u

Fi

=

)

/f

@O verwijder net vel van de zalm en

1

Ss

k

snij het vlees in Kleine blokjes. Pel en

snipper de sjalot. Rasp de zeste van

de citroen en pers de vrucht uit. Mix de

zalm heel fijn in de keukenrobot.

®) Kop het ei los en meng het met de

gepureerde zalm, het paneermeel, de

sjalot, de citroenzeste, 2 el citroensap,

|

de mosterd, zout en peper. Meng tot

een homogene massa en vorm er 8

"7

burgers van.

FA

Ÿ

Was en droog de spinazie. Verhit

4

de olie in een braadpan met antiaan-

balklaag en bak de burgers goudbruin.

Besmeer elk burgerbroodje met yog-

hurtsaus (zie hiernaast). Verdeel er de

spinazie over, leg daarop telkens een

zalmburger, opnieuw spinazie en wat

C

DE

dille. Sluit de broodjes en serveer met

LCR

een salade van rode biet.

un

SAU

AK

asp 1 feentje

PER PORTIE

met

532 KCAL

look, men

27 GVETTEN

ZN

4

Gri

ekse

ghurt,

®

426 KOOLHVRAEN

1

HUT SCORË

9AGSUKERS

gesnipper

sjalot

®

256 VEELS

2 GEIMITEN

|

Ai)

we

=

en À takjes

(+

ae:

Een

il

pPerde dill

Kruid

La

fn

en

Is

A1

| |

met zout enpeper.

HE

Se)

am

O 40 A.

54 Carrefour Food Magazine | terug naar school 2021