Carrefour - Folder van 15.08.2021 tot 26.09.2021 - Pagina 54
Hier is pagina 54 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 15.08.2021 tot 26.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
#
x.
IE
el
2
Zalmburger
‘
4 personen - Voorbereiding 20 min
Bereiding 15 min - Makkelijk - €€
800 g zaimflet | V2 citroen |1eil 709
paneermeel 1100 g jonge spinazieblaadjes |
w-
nee
Sburgerbroodjes | 4 takjes dille
RS
TS
IN JE VOORRAADKAST
+
ik
Asjalot| 14 mosterd |4 el olijfolie | zout,
peper
cd
5
u
Fi
=
)
/f
@O verwijder net vel van de zalm en
1
Ss
k
snij het vlees in Kleine blokjes. Pel en
snipper de sjalot. Rasp de zeste van
de citroen en pers de vrucht uit. Mix de
zalm heel fijn in de keukenrobot.
®) Kop het ei los en meng het met de
gepureerde zalm, het paneermeel, de
sjalot, de citroenzeste, 2 el citroensap,
|
de mosterd, zout en peper. Meng tot
een homogene massa en vorm er 8
"7
burgers van.
FA
Ÿ
Was en droog de spinazie. Verhit
4
de olie in een braadpan met antiaan-
balklaag en bak de burgers goudbruin.
Besmeer elk burgerbroodje met yog-
hurtsaus (zie hiernaast). Verdeel er de
spinazie over, leg daarop telkens een
zalmburger, opnieuw spinazie en wat
C
DE
dille. Sluit de broodjes en serveer met
LCR
een salade van rode biet.
un
SAU
AK
asp 1 feentje
PER PORTIE
met
532 KCAL
look, men
27 GVETTEN
ZN
4
Gri
ekse
ghurt,
®
426 KOOLHVRAEN
1
HUT SCORË
9AGSUKERS
gesnipper
sjalot
®
256 VEELS
2 GEIMITEN
|
Ai)
we
=
en À takjes
(+
ae:
Een
il
pPerde dill
Kruid
La
fn
en
Is
A1
| |
met zout enpeper.
HE
Se)
am
O 40 A.
54 Carrefour Food Magazine | terug naar school 2021