Carrefour - Folder van 15.08.2021 tot 26.09.2021 - Pagina 50




Hier is pagina 50 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 15.08.2021 tot 26.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

“foodacter

=

willen dat elke klant zijn gading vindt in

het broodgamma

Hek

à

Serge Peeters, Category Manager Bakkerij,

werkt bij Carrefour sinds 1973. Hij heeft een

7

Passie voor verse producten in het

algemeen en vindt het fijn het vakmanschap

van onze ambachtelijke bakkers in de vijker

À

te zetten. Hij kookt ook graag lekker

veor vrouw en kinderen.

Ons broodje |

is is gebakken

Belgen zijn broodliefhebbers, dat

weten collega’s Serge Peeters en

Pierre Canivet goed. Zij zijn, samen

met hun team, verantwoordelijk voor

re

de bakkerij-afdeling van Carrefour.

Collega's Serge Peeters en Pierre

zondheidsredenen moet vermijden,

alleen heerlijk smaakt, maar ook

Canivet laten zich beiden leiden door

of voor wie zelf zijn dagelijks zout

langerkan bewaard blijven, omdat.

eenzelfde ambitie: de klanten van

verbruik wil verlagen:

we detijd tussen het bakken en

Carrefour brood aanbieden van de

het consumeren zo kort mogelijk

VERS BROOD, TER

beste kwaliteit, voor de beste prijs.

houden. Dankzij het continue

“We willenervoor zorgen dat elke

PLAATSE GEBAKKEN

bakproces inde winkel vinden onze

Klant zijn gading vindt in ons brood-

Wat klanten het belangrijkste

klanten opelk moment van de dag

gamma, en dat voor elke gelegen-

vinden bijbrood, is de si

ak en

vers brood. Ons brood wordt niet

heid”, vertelt Serge. “Klanten kopen

de houdbaarheid, bevestigt Pierre:

ingevroren, zodat klanten die dat

bijvoorbeeld door de week brood

“Daarom wordt al ons brood

willen het wel nog inhun diepvrie-

zer kunnen bewaren:

uit ons basisgamma, maar kiezen

afgebakken in de winkel zelf, ver

‘dan wel voor het premium gamma

schillende keren per-dag. Een deel

100% BELGISCH

als ze gasten ontvangen of een feest

vanonze hypermarkten heeft zelfs

organiseren. We hebben ook broden

eigen bakkers in huis, die ter plekke

Het brood vande Kwaliteitsketen

zonder zout en zonder gluten, voor

brood maken. Zo kunnen wij onze

Carrefour verdient daarbij nog een.

wie deze voedingsstoffen om ge-

klanten brood garanderen dat niet

speciale vermelding, vindt Serge.

BO Carrefour Food Magazine | terug naar school 2021