Carrefour - Folder van 15.08.2021 tot 26.09.2021 - Pagina 50
Hier is pagina 50 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 15.08.2021 tot 26.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
“foodacter
=
willen dat elke klant zijn gading vindt in
het broodgamma
Hek
à
Serge Peeters, Category Manager Bakkerij,
werkt bij Carrefour sinds 1973. Hij heeft een
7
Passie voor verse producten in het
algemeen en vindt het fijn het vakmanschap
van onze ambachtelijke bakkers in de vijker
À
te zetten. Hij kookt ook graag lekker
veor vrouw en kinderen.
Ons broodje |
is is gebakken
Belgen zijn broodliefhebbers, dat
weten collega’s Serge Peeters en
Pierre Canivet goed. Zij zijn, samen
met hun team, verantwoordelijk voor
re
de bakkerij-afdeling van Carrefour.
Collega's Serge Peeters en Pierre
zondheidsredenen moet vermijden,
alleen heerlijk smaakt, maar ook
Canivet laten zich beiden leiden door
of voor wie zelf zijn dagelijks zout
langerkan bewaard blijven, omdat.
eenzelfde ambitie: de klanten van
verbruik wil verlagen:
we detijd tussen het bakken en
Carrefour brood aanbieden van de
het consumeren zo kort mogelijk
VERS BROOD, TER
beste kwaliteit, voor de beste prijs.
houden. Dankzij het continue
“We willenervoor zorgen dat elke
PLAATSE GEBAKKEN
bakproces inde winkel vinden onze
Klant zijn gading vindt in ons brood-
Wat klanten het belangrijkste
klanten opelk moment van de dag
gamma, en dat voor elke gelegen-
vinden bijbrood, is de si
ak en
vers brood. Ons brood wordt niet
heid”, vertelt Serge. “Klanten kopen
de houdbaarheid, bevestigt Pierre:
ingevroren, zodat klanten die dat
bijvoorbeeld door de week brood
“Daarom wordt al ons brood
willen het wel nog inhun diepvrie-
zer kunnen bewaren:
uit ons basisgamma, maar kiezen
afgebakken in de winkel zelf, ver
‘dan wel voor het premium gamma
schillende keren per-dag. Een deel
100% BELGISCH
als ze gasten ontvangen of een feest
vanonze hypermarkten heeft zelfs
organiseren. We hebben ook broden
eigen bakkers in huis, die ter plekke
Het brood vande Kwaliteitsketen
zonder zout en zonder gluten, voor
brood maken. Zo kunnen wij onze
Carrefour verdient daarbij nog een.
wie deze voedingsstoffen om ge-
klanten brood garanderen dat niet
speciale vermelding, vindt Serge.
BO Carrefour Food Magazine | terug naar school 2021