Carrefour - Folder van 15.08.2021 tot 26.09.2021 - Pagina 50
Hier is pagina 50 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 15.08.2021 tot 26.09.2021.

Hier is pagina 50 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 15.08.2021 tot 26.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 15.08.2021 tot 26.09.2021 - Pagina 50
“foodacter = willen dat elke klant zijn gading vindt in het broodgamma Hek à Serge Peeters, Category Manager Bakkerij, werkt bij Carrefour sinds 1973. Hij heeft een 7 Passie voor verse producten in het algemeen en vindt het fijn het vakmanschap van onze ambachtelijke bakkers in de vijker À te zetten. Hij kookt ook graag lekker veor vrouw en kinderen. Ons broodje | is is gebakken Belgen zijn broodliefhebbers, dat weten collega’s Serge Peeters en Pierre Canivet goed. Zij zijn, samen met hun team, verantwoordelijk voor re de bakkerij-afdeling van Carrefour. Collega's Serge Peeters en Pierre zondheidsredenen moet vermijden, alleen heerlijk smaakt, maar ook Canivet laten zich beiden leiden door of voor wie zelf zijn dagelijks zout langerkan bewaard blijven, omdat. eenzelfde ambitie: de klanten van verbruik wil verlagen: we detijd tussen het bakken en Carrefour brood aanbieden van de het consumeren zo kort mogelijk VERS BROOD, TER beste kwaliteit, voor de beste prijs. houden. Dankzij het continue “We willenervoor zorgen dat elke PLAATSE GEBAKKEN bakproces inde winkel vinden onze Klant zijn gading vindt in ons brood- Wat klanten het belangrijkste klanten opelk moment van de dag gamma, en dat voor elke gelegen- vinden bijbrood, is de si ak en vers brood. Ons brood wordt niet heid”, vertelt Serge. “Klanten kopen de houdbaarheid, bevestigt Pierre: ingevroren, zodat klanten die dat bijvoorbeeld door de week brood “Daarom wordt al ons brood willen het wel nog inhun diepvrie- zer kunnen bewaren: uit ons basisgamma, maar kiezen afgebakken in de winkel zelf, ver ‘dan wel voor het premium gamma schillende keren per-dag. Een deel 100% BELGISCH als ze gasten ontvangen of een feest vanonze hypermarkten heeft zelfs organiseren. We hebben ook broden eigen bakkers in huis, die ter plekke Het brood vande Kwaliteitsketen zonder zout en zonder gluten, voor brood maken. Zo kunnen wij onze Carrefour verdient daarbij nog een. wie deze voedingsstoffen om ge- klanten brood garanderen dat niet speciale vermelding, vindt Serge. BO Carrefour Food Magazine | terug naar school 2021
Carrefour - Folder van 15.08.2021 tot 26.09.2021 - Pagina 50