Carrefour - Folder van 15.08.2021 tot 26.09.2021 - Pagina 35




Hier is pagina 35 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 15.08.2021 tot 26.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

SAMEN AAN TAFEL



Ossobuco van

A

varkensschenkel

8 personen

Hr.

Voorbereiding 25 min

Bereiding 2u 30

ar

=

Makkelijk- €

x

Ds

Fa

46 kg varkensschenkel | bloem |

A

4 stengels groene selderij 18 wortelen

| Auien 12 teentjes knoflook | 400 mi

Dr,

witte wijn! 8 laurierbladeren |

8 takjes tijm 121 passata | 8 tomaten |

Ba

+

500 gtagliatelle | 2citroenen!

a,

2 bosjes peterselie | olijfolie | zout, peper

Pe

Kruid het vlees met zout en pe-

je

per. Bestrooi het lichtjes met bloem.

Verhit wat olie in een stoofpan met

P | #

Bi

=

dikke bodem en bak het vlees rond-

rn

‘om bruin. Schep het uit de pan.

@) snij de selderij de wortelen,

de uien en de knoflook fin. Fruit

md

u

de uien en de knoflook glazig in

de pan van het vlees. Voeg dan de

selderij en de wortelen toe en laat,

Pr:

2 min meebakken. Kruid met zout

Lx

en peper, leg de schenkels op de

groenten en besprenkel met de wijn.

Voeg de laurier, de tiim en de passa-

ta toe en laat op een laag vuur met

Honingijs met chocoladesaus

het deksel op de pan 2 u sudderen.

Voor 15 porties (© Verwam in een kleine kookpan de melk met

“4

(® Dompel de tomaten kort in

(=+/-4,51 ijs)

de hazelnootdrink, de suiker en de honing tot

kokend water, spoel ze onder

Voorbereiding 15 min

koud water en pel ze. Snij ze in

Invriezen 3 u

de suiker volledig opgelost is. Laat het mengsel

nietkoken.

Hazelnootdrink

vieren, verwijder de pijes en snij het

Makkelijk - €

Carrefour,

vruchtvlees in kleine blokjes. Leg

11,€169

ze na 1u sudderen mee in de pan.

500 mi volle melk

@) Laat net mengsel afkoelen, voeg dan de

yoghurt toe en meng goed. Giet in een plastic:

Kook de pasta in lichtgezouten water

500 ml hazelnootdrink

bak en zet minstens 3 u in de diepvriezer. Schep

beetgaar volgens de aanwijzingen

A&elsuiker

om de 30 min om.

op de verpakking. Rasp de zeste van

4 el honing + extra voor

de citroenen. Proef de saus zodra

de afwerking

Laat de chocolade au bain-marie smelten

het vlees mals is en breng indien

‘800 g yoghurt op z'n Grieks Met de room. Rooster de amandelschilfers in

nodig verder op smaak. Verdeel over

50 9 donkere chocolade

een braadpan zonder vetstof. Schep twee mooie

ae

de borden en gameer met de

3elroom

bollen ijs in elk glas, nappeer met de choco-

61 6verren

19 GSUIKERS

18 GKODLHIDAATEN

ditroenzeste en fingehakte peterse-

4 el amandelschilters

ladesaus en wat honing, en bestrooi met de

oevers

lie. Serveer met de pasta.

amandelschilfers.

AGENTEN

Carrefour Food Magazine | terug naar school 2021 35