Carrefour - Folder van 15.08.2021 tot 26.09.2021 - Pagina 35
Hier is pagina 35 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 15.08.2021 tot 26.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
SAMEN AAN TAFEL
”
Ossobuco van
A
varkensschenkel
8 personen
Hr.
Voorbereiding 25 min
Bereiding 2u 30
ar
=
Makkelijk- €
x
Ds
Fa
46 kg varkensschenkel | bloem |
A
4 stengels groene selderij 18 wortelen
| Auien 12 teentjes knoflook | 400 mi
Dr,
witte wijn! 8 laurierbladeren |
8 takjes tijm 121 passata | 8 tomaten |
Ba
+
500 gtagliatelle | 2citroenen!
a,
2 bosjes peterselie | olijfolie | zout, peper
Pe
Kruid het vlees met zout en pe-
je
per. Bestrooi het lichtjes met bloem.
Verhit wat olie in een stoofpan met
P | #
Bi
=
dikke bodem en bak het vlees rond-
rn
‘om bruin. Schep het uit de pan.
@) snij de selderij de wortelen,
de uien en de knoflook fin. Fruit
md
u
de uien en de knoflook glazig in
de pan van het vlees. Voeg dan de
selderij en de wortelen toe en laat,
Pr:
2 min meebakken. Kruid met zout
Lx
en peper, leg de schenkels op de
groenten en besprenkel met de wijn.
Voeg de laurier, de tiim en de passa-
ta toe en laat op een laag vuur met
Honingijs met chocoladesaus
het deksel op de pan 2 u sudderen.
Voor 15 porties (© Verwam in een kleine kookpan de melk met
“4
(® Dompel de tomaten kort in
(=+/-4,51 ijs)
de hazelnootdrink, de suiker en de honing tot
kokend water, spoel ze onder
Voorbereiding 15 min
koud water en pel ze. Snij ze in
Invriezen 3 u
de suiker volledig opgelost is. Laat het mengsel
nietkoken.
Hazelnootdrink
vieren, verwijder de pijes en snij het
Makkelijk - €
Carrefour,
vruchtvlees in kleine blokjes. Leg
11,€169
ze na 1u sudderen mee in de pan.
500 mi volle melk
@) Laat net mengsel afkoelen, voeg dan de
yoghurt toe en meng goed. Giet in een plastic:
Kook de pasta in lichtgezouten water
500 ml hazelnootdrink
bak en zet minstens 3 u in de diepvriezer. Schep
beetgaar volgens de aanwijzingen
A&elsuiker
om de 30 min om.
op de verpakking. Rasp de zeste van
4 el honing + extra voor
de citroenen. Proef de saus zodra
de afwerking
Laat de chocolade au bain-marie smelten
het vlees mals is en breng indien
‘800 g yoghurt op z'n Grieks Met de room. Rooster de amandelschilfers in
nodig verder op smaak. Verdeel over
50 9 donkere chocolade
een braadpan zonder vetstof. Schep twee mooie
ae
de borden en gameer met de
3elroom
bollen ijs in elk glas, nappeer met de choco-
61 6verren
19 GSUIKERS
18 GKODLHIDAATEN
ditroenzeste en fingehakte peterse-
4 el amandelschilters
ladesaus en wat honing, en bestrooi met de
oevers
lie. Serveer met de pasta.
amandelschilfers.
AGENTEN
Carrefour Food Magazine | terug naar school 2021 35