Carrefour - Folder van 15.08.2021 tot 26.09.2021 - Pagina 44




Hier is pagina 44 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 15.08.2021 tot 26.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

AM

oe

F-

Najaarssalade met

vinaigrette op

+Met zijn discrete ),

a

basis vanrijst-

smaak en lichte

drink en avocado

textuur is rijstdrink

4 personen

makkelijk om mee

Voorbereiding 20 min

3

Bereiding 10 min

te koken. Je kari er

.

Makkelijk -€

ook (te) sterke smaken

wat mee verzachten.

200 g Parijse champignons

120 g prinsessenboontjes

courgette

ed

100 g spinazie

handvol vers basilicum

40 g zonnebloempitten

kokosolie

à

zout, peper

\

VOOR DE VINAIGRETTE

kan je

ae

V2citroen

7

“teentje knoflook

vervangen

avocado

door dezelfde

hoeveelheid

ES dE

Ahanı

fadpetersel

basilicum

scheutje js

ink

of rucola.

scheutje olijfolie

® snij de champignons in schijfjes

ie

C1

of stukjes en bak ze goed goud-

bruin in hete kokosolie. Blancheer

de prinsessenboontjes 5 min in licht

=

gezouten kokend water. Giet ze af,

rd;

spoel ze onder koud water en snij

ze in kleine stukjes.

A

@ Snij de courgette in schuine

rondjes en bak ze goudbruin in een

7

|

#

hete grilpan. Kruid ze met zout en

6%

da

peper. Meng de spinazie met de

courgettes, de champignons en de

boontjes en voeg het basilicum toe.

=

+

@ Pers de citroen uit. Pel en pers

de knoflook. Schil de avocado en

prak het vruchtvlees grof. Mixin de

LT

blender 1 el citroensap en alle ande-

re ingrediënten voor de vinaigrette

tot een emulsie en sprenkel over de

Ee

salade. Bestrooi met de zonne-

a

bloempitten en serveer.



) © zr

196 VETTEN

®

6,26 KOOLAYDRATEN

|

SIG

346sUKERS

()

Or

8

66 EMIMTEN

44:

F Fgod