Carrefour - Folder van 15.08.2021 tot 26.09.2021 - Pagina 44
Hier is pagina 44 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 15.08.2021 tot 26.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
AM
oe
F-
Najaarssalade met
vinaigrette op
+Met zijn discrete ),
a
basis vanrijst-
smaak en lichte
drink en avocado
textuur is rijstdrink
4 personen
makkelijk om mee
Voorbereiding 20 min
3
Bereiding 10 min
te koken. Je kari er
.
Makkelijk -€
ook (te) sterke smaken
wat mee verzachten.
200 g Parijse champignons
120 g prinsessenboontjes
courgette
ed
100 g spinazie
handvol vers basilicum
40 g zonnebloempitten
kokosolie
à
zout, peper
\
VOOR DE VINAIGRETTE
kan je
ae
V2citroen
7
“teentje knoflook
vervangen
avocado
door dezelfde
hoeveelheid
ES dE
Ahanı
fadpetersel
basilicum
scheutje js
ink
of rucola.
scheutje olijfolie
® snij de champignons in schijfjes
ie
C1
of stukjes en bak ze goed goud-
bruin in hete kokosolie. Blancheer
de prinsessenboontjes 5 min in licht
=
gezouten kokend water. Giet ze af,
rd;
spoel ze onder koud water en snij
ze in kleine stukjes.
A
@ Snij de courgette in schuine
rondjes en bak ze goudbruin in een
7
|
#
hete grilpan. Kruid ze met zout en
6%
da
peper. Meng de spinazie met de
courgettes, de champignons en de
boontjes en voeg het basilicum toe.
=
+
@ Pers de citroen uit. Pel en pers
de knoflook. Schil de avocado en
prak het vruchtvlees grof. Mixin de
LT
blender 1 el citroensap en alle ande-
re ingrediënten voor de vinaigrette
tot een emulsie en sprenkel over de
Ee
salade. Bestrooi met de zonne-
a
bloempitten en serveer.
—
) © zr
196 VETTEN
®
6,26 KOOLAYDRATEN
|
SIG
346sUKERS
()
Or
8
66 EMIMTEN
44:
F Fgod