Carrefour - Folder van 15.08.2021 tot 26.09.2021 - Pagina 17




Hier is pagina 17 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 15.08.2021 tot 26.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

prooucent | bij Carrefour

et

‚xt

EN M

PG)

@



N

F1

à

}

X

73

Carrefour en D'Argifral, dat is een lange geschiedenis...

en een die werkt. Al vele jaren werkt Carrefour samen

5

met deze familiale vereniging in Chaineux, inde regio

CHARCUTERIE

VARKEN VAN

Luik, voor de productie van charcuterie Varken van

WELEER

Weleer Kwaliteitsketen Carrefour. Een samenwerking

KWALITEITSKETEN

gebaseerd op natuurlijk respect en luisterbereidheid,

CARREFOUR

maar ook op de passie om charcuterie van hoogstaande

"

kwaliteit aan te bieden, gemaakt op volledig ambachte-

HAMMETJE

lijke wijze. “Wij hebben altijd zo gewerkt”, onderstreept

VARKEN VAN WELEER

v 100% Belgisch

Philippe Van Damme,directeur-generaalvan

D'Argifral. “Dat maakt deel uit vanons DNA. Toen we

Kid

Y Licht gerookt

ei

begonnen samen te werken met Carrefour herkenden

TA

Y Van varkens gevoederd

we ons compleet in het lastenboek dat ons werd voorge-

met lokaal voer zonder

Zo lokaal

steld. We hebben dus niet veel moeten veranderen aan

seit

jgo's (< 0,9%)

imogelijk,

BEENHAM

onze productiemethodes. We werken op mensenmaat,

met respect voor het product, het milieu en het dier”

VARKEN VAN WELEER

dat was al

CET

100% Belgisch

VARKEN VAN WELEER,

deel van onze

Ham met authentieke

EEN ONNAVOLGBARE SMAAK

smaak, gekookt aan het

Dat dier, dat is het Varken van Weleer. Een varken van

manier van

been volgens een

traditioneel recept

het Duroc-ras, een rustieke soort die aangepast is aan

Y Van varkens gevoederd

ons klimaat. Het geeft smakelijk, doorregen vlees, de

werken.”

met lokaal voer zonder

hammen zijn dan ook vlezig en mals. Het productie-

jgo's (< 0,9%)

proces volledig ambachtelijk geeft hen vervolgens

een authentieke smaak mee die onweerstaanbaar doet

GEROOSTERDE HAM

VARKEN VAN WELEER

denken aan de smaak van hesp uit onze kindertijd.

“Wij produceren onze hammen op zo natuurlijk mo-

er

v 100% Belgisch

gelijke wijze, onderstreept Philippe Van Damme. “We

Y Gezouten op oude wijze,

FA

veranderen heel weinig aan hun basissamenstelling.

gesmoord op lage tempe-

ratuur en licht gerookt

Daardoor zullen onze hammen nooit een perfect

=

homogene kleur hebben. Ons recept voor beenham is

Traditioneel recept

L

zonder toegevoegde

een traditioneel recept.gebaseerd op knowhow die al

aroma's of kleurstoffen

40 jaar oud is. En onze geroosterde ham roken we nog

Es

SER

ES

Y Van varkens gevoederd

met beukenhoutsnippers, wathenecht een

met lokaal voer zonder

authentieke smaak geeft. In feite is alleen de technologie

jgo's (< 0,9%)

geëvolueerd die traceerbaarheid en een constant hoge

oude wijze

smaakkwaliteit garandeert”

>>

Carrefour Food Magazine | terug naar school 2021 17

Ee