Carrefour - Folder van 15.08.2021 tot 26.09.2021 - Pagina 17
Hier is pagina 17 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 15.08.2021 tot 26.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
prooucent | bij Carrefour
et
‚xt
EN M
PG)
@
Où
N
F1
à
}
X
73
Carrefour en D'Argifral, dat is een lange geschiedenis...
en een die werkt. Al vele jaren werkt Carrefour samen
5
met deze familiale vereniging in Chaineux, inde regio
CHARCUTERIE
VARKEN VAN
Luik, voor de productie van charcuterie Varken van
WELEER
Weleer Kwaliteitsketen Carrefour. Een samenwerking
KWALITEITSKETEN
gebaseerd op natuurlijk respect en luisterbereidheid,
CARREFOUR
maar ook op de passie om charcuterie van hoogstaande
"
kwaliteit aan te bieden, gemaakt op volledig ambachte-
HAMMETJE
lijke wijze. “Wij hebben altijd zo gewerkt”, onderstreept
VARKEN VAN WELEER
v 100% Belgisch
Philippe Van Damme,directeur-generaalvan
D'Argifral. “Dat maakt deel uit vanons DNA. Toen we
Kid
Y Licht gerookt
ei
begonnen samen te werken met Carrefour herkenden
TA
Y Van varkens gevoederd
we ons compleet in het lastenboek dat ons werd voorge-
met lokaal voer zonder
Zo lokaal
steld. We hebben dus niet veel moeten veranderen aan
seit
jgo's (< 0,9%)
imogelijk,
BEENHAM
onze productiemethodes. We werken op mensenmaat,
met respect voor het product, het milieu en het dier”
VARKEN VAN WELEER
dat was al
CET
100% Belgisch
VARKEN VAN WELEER,
deel van onze
Ham met authentieke
EEN ONNAVOLGBARE SMAAK
smaak, gekookt aan het
Dat dier, dat is het Varken van Weleer. Een varken van
manier van
been volgens een
traditioneel recept
het Duroc-ras, een rustieke soort die aangepast is aan
Y Van varkens gevoederd
ons klimaat. Het geeft smakelijk, doorregen vlees, de
werken.”
met lokaal voer zonder
hammen zijn dan ook vlezig en mals. Het productie-
jgo's (< 0,9%)
proces volledig ambachtelijk geeft hen vervolgens
een authentieke smaak mee die onweerstaanbaar doet
GEROOSTERDE HAM
VARKEN VAN WELEER
denken aan de smaak van hesp uit onze kindertijd.
“Wij produceren onze hammen op zo natuurlijk mo-
er
v 100% Belgisch
gelijke wijze, onderstreept Philippe Van Damme. “We
Y Gezouten op oude wijze,
FA
veranderen heel weinig aan hun basissamenstelling.
gesmoord op lage tempe-
ratuur en licht gerookt
Daardoor zullen onze hammen nooit een perfect
=
homogene kleur hebben. Ons recept voor beenham is
Traditioneel recept
L
zonder toegevoegde
een traditioneel recept.gebaseerd op knowhow die al
aroma's of kleurstoffen
40 jaar oud is. En onze geroosterde ham roken we nog
Es
SER
ES
Y Van varkens gevoederd
met beukenhoutsnippers, wathenecht een
met lokaal voer zonder
authentieke smaak geeft. In feite is alleen de technologie
jgo's (< 0,9%)
geëvolueerd die traceerbaarheid en een constant hoge
oude wijze
smaakkwaliteit garandeert”
>>
Carrefour Food Magazine | terug naar school 2021 17
Ee