Carrefour - Folder van 15.08.2021 tot 26.09.2021 - Pagina 17
Hier is pagina 17 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 15.08.2021 tot 26.09.2021.

Hier is pagina 17 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 15.08.2021 tot 26.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 15.08.2021 tot 26.09.2021 - Pagina 17
prooucent | bij Carrefour et ‚xt EN M PG) @ Où N F1 à } X 73 Carrefour en D'Argifral, dat is een lange geschiedenis... en een die werkt. Al vele jaren werkt Carrefour samen 5 met deze familiale vereniging in Chaineux, inde regio CHARCUTERIE VARKEN VAN Luik, voor de productie van charcuterie Varken van WELEER Weleer Kwaliteitsketen Carrefour. Een samenwerking KWALITEITSKETEN gebaseerd op natuurlijk respect en luisterbereidheid, CARREFOUR maar ook op de passie om charcuterie van hoogstaande " kwaliteit aan te bieden, gemaakt op volledig ambachte- HAMMETJE lijke wijze. “Wij hebben altijd zo gewerkt”, onderstreept VARKEN VAN WELEER v 100% Belgisch Philippe Van Damme,directeur-generaalvan D'Argifral. “Dat maakt deel uit vanons DNA. Toen we Kid Y Licht gerookt ei begonnen samen te werken met Carrefour herkenden TA Y Van varkens gevoederd we ons compleet in het lastenboek dat ons werd voorge- met lokaal voer zonder Zo lokaal steld. We hebben dus niet veel moeten veranderen aan seit jgo's (< 0,9%) imogelijk, BEENHAM onze productiemethodes. We werken op mensenmaat, met respect voor het product, het milieu en het dier” VARKEN VAN WELEER dat was al CET 100% Belgisch VARKEN VAN WELEER, deel van onze Ham met authentieke EEN ONNAVOLGBARE SMAAK smaak, gekookt aan het Dat dier, dat is het Varken van Weleer. Een varken van manier van been volgens een traditioneel recept het Duroc-ras, een rustieke soort die aangepast is aan Y Van varkens gevoederd ons klimaat. Het geeft smakelijk, doorregen vlees, de werken.” met lokaal voer zonder hammen zijn dan ook vlezig en mals. Het productie- jgo's (< 0,9%) proces volledig ambachtelijk geeft hen vervolgens een authentieke smaak mee die onweerstaanbaar doet GEROOSTERDE HAM VARKEN VAN WELEER denken aan de smaak van hesp uit onze kindertijd. “Wij produceren onze hammen op zo natuurlijk mo- er v 100% Belgisch gelijke wijze, onderstreept Philippe Van Damme. “We Y Gezouten op oude wijze, FA veranderen heel weinig aan hun basissamenstelling. gesmoord op lage tempe- ratuur en licht gerookt Daardoor zullen onze hammen nooit een perfect = homogene kleur hebben. Ons recept voor beenham is Traditioneel recept L zonder toegevoegde een traditioneel recept.gebaseerd op knowhow die al aroma's of kleurstoffen 40 jaar oud is. En onze geroosterde ham roken we nog Es SER ES Y Van varkens gevoederd met beukenhoutsnippers, wathenecht een met lokaal voer zonder authentieke smaak geeft. In feite is alleen de technologie jgo's (< 0,9%) geëvolueerd die traceerbaarheid en een constant hoge oude wijze smaakkwaliteit garandeert” >> Carrefour Food Magazine | terug naar school 2021 17 Ee
Carrefour - Folder van 15.08.2021 tot 26.09.2021 - Pagina 17