Carrefour - Folder van 15.08.2021 tot 26.09.2021 - Pagina 23




Hier is pagina 23 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 15.08.2021 tot 26.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

uirpaame | goede planning

Li

à

=

Ee

Investeer één keer in een &

el

QU

N

reeks bewaarpotjes en

-doosjes van hetzelfde merk.

LE

Zo passen die perfect op [7%

à

elkaar in de koelkast en

E

2

erlies je niet te veel ruimte.

_

7

a

FE)

is die list behoorlijk lang, en hebik de ingrediënten alop

hae lk

voorhand wat gegroepeerd per rayon. Ik hoop op die manier

er

zoefficiënt en snel mogelijk boodschappen te kunnen doen.

De voorgestekde recepten zijn erg redelijk van prijs, waardoor

RO

lei

ik mijn budget onder controle kan houden, dat is belangrijk

voor mij.

BATCH COOKING

STAP PER STAP

KOKEN MAAR!

Zondag iskookdag, dan worden alle bereidingen gemaakt,

1. ges

Ike gerechten je deze

want daar kruipt het meest tijd in. “Bert en ik zijn samen

eek

klaarmaken

t

beginnen koken, af en toe hebben we hulp gevraagd aan de

. Stel een boodschappe

ij

op en

kinderen,die kwamen regelmatig benieuwd inde potten

orden de producten per rayon

je Doe boods:

pen en voorzie

loeren. We zijn zeker geen topchefs, maar we hebben alle

recepten probleemloos kunnen klaarmaken. Ze zijn dus zeker

daar

joldoende tijd voor

}« Maak alle ber

ngen klaar op

perfect haalbaar voor de “doorsnee” kok”

zondag en bea

jaar ze in bei

jaardo-

zen en -potjes

ELKE DAG LEKKER ETEN

je E

avond maal

je een gerecht

laa

beginnen met de maat

De bereidingen, in hermetisch afsluitbare bewaardozenen

den met eieren of room,

-potjes, staan netjes opgestapeld in de koelkast, klaar om te

Smakel

worden afgewerkt en opgewarmd. “Het systeem werkt! Het

iseen rustgevende gedachte om te weten dat ik eten heb

E

klaarstaan voor de hele week en dus altijd onmiddellijk kan

antwoorden opde vraag die mijn kinderenelke dag opnieuw

stellen: Wat eten we vanavond?”

CULINAIRE ONTDEKKINGEN

De maandag is al onmiddellijk een schot in de roos, vertelt Els:

“De salsa verde bijde kabeljauw is een echt smaakbommetje,

die gaan we zeker nog klaarmaken, om bijvoorbeeld te serve-

ren op een toast of bij een andere vis. De pasta met pesto was

Ontdek onze recepten

de favoriet vande kinderen, ze zijn alle drie grote fan vande

Italiaanse keuken. Bert en ik vonden de quiche dan weer heer-

op de volgende pagina’

lijk. Precies alsof we de hele week op restaurant zijn gegaan!

Carrefour Food Magazine | terug naar school 2021

23