Carrefour - Folder van 15.08.2021 tot 26.09.2021 - Pagina 23
Hier is pagina 23 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 15.08.2021 tot 26.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
uirpaame | goede planning
Li
à
=
Ee
Investeer één keer in een &
el
QU
N
reeks bewaarpotjes en
-doosjes van hetzelfde merk.
LE
Zo passen die perfect op [7%
à
elkaar in de koelkast en
E
2
erlies je niet te veel ruimte.
_
7
a
FE)
is die list behoorlijk lang, en hebik de ingrediënten alop
hae lk
voorhand wat gegroepeerd per rayon. Ik hoop op die manier
er
zoefficiënt en snel mogelijk boodschappen te kunnen doen.
De voorgestekde recepten zijn erg redelijk van prijs, waardoor
RO
lei
ik mijn budget onder controle kan houden, dat is belangrijk
voor mij.
BATCH COOKING
STAP PER STAP
KOKEN MAAR!
Zondag iskookdag, dan worden alle bereidingen gemaakt,
1. ges
Ike gerechten je deze
want daar kruipt het meest tijd in. “Bert en ik zijn samen
eek
klaarmaken
t
beginnen koken, af en toe hebben we hulp gevraagd aan de
. Stel een boodschappe
ij
op en
kinderen,die kwamen regelmatig benieuwd inde potten
orden de producten per rayon
je Doe boods:
pen en voorzie
loeren. We zijn zeker geen topchefs, maar we hebben alle
recepten probleemloos kunnen klaarmaken. Ze zijn dus zeker
daar
joldoende tijd voor
}« Maak alle ber
ngen klaar op
perfect haalbaar voor de “doorsnee” kok”
zondag en bea
jaar ze in bei
jaardo-
zen en -potjes
ELKE DAG LEKKER ETEN
je E
avond maal
je een gerecht
laa
beginnen met de maat
De bereidingen, in hermetisch afsluitbare bewaardozenen
den met eieren of room,
-potjes, staan netjes opgestapeld in de koelkast, klaar om te
Smakel
worden afgewerkt en opgewarmd. “Het systeem werkt! Het
iseen rustgevende gedachte om te weten dat ik eten heb
E
klaarstaan voor de hele week en dus altijd onmiddellijk kan
antwoorden opde vraag die mijn kinderenelke dag opnieuw
stellen: Wat eten we vanavond?”
CULINAIRE ONTDEKKINGEN
De maandag is al onmiddellijk een schot in de roos, vertelt Els:
“De salsa verde bijde kabeljauw is een echt smaakbommetje,
die gaan we zeker nog klaarmaken, om bijvoorbeeld te serve-
ren op een toast of bij een andere vis. De pasta met pesto was
Ontdek onze recepten
de favoriet vande kinderen, ze zijn alle drie grote fan vande
Italiaanse keuken. Bert en ik vonden de quiche dan weer heer-
op de volgende pagina’
lijk. Precies alsof we de hele week op restaurant zijn gegaan!
Carrefour Food Magazine | terug naar school 2021
23