Carrefour - Folder van 15.08.2021 tot 26.09.2021 - Pagina 24


Hier is pagina 24 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 15.08.2021 tot 26.09.2021.



Carrefour Folder 15.08.2021

Hier is pagina 24 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 15.08.2021 tot 26.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 15.08.2021 tot 26.09.2021 - Pagina 24

“BUDGET VAN DE WEEK” ® Maar € 51,33 om een hele ù week te eten met 4 personen. \ TON" à ZONDAG, VOORBEREIDING Laat je bereidingen altijd goed afkoelen en bewaar ze dan in afsluitbare dozen in de koelkast. ee / (© 9U30 WE BEGINNEN ERAAN © Kook 300 g quinoa voor de kabeljauw, volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat voledig afkoelen. © @ Voor de salsa verde bij de kabeljauw > Els heeft 9 de hele Hak 10 g platte peterselie, 5 9 basilicum, 5 g munt, 25 g pistaches, 1 el kappers, voorbereiding 12,83 1teen knoflook. afgewerkt op voorde w euro/p.p. Voor de quinoasalade bij de kabeljauw minder dan pe > Snij 300 g minikomkommers, 1 bundel 3 wur. De rest radijzen en 8 g dille van de week had Voor de shakshuka > Snij 1 ui en 2tenen ze maar een MIJN BOODSCHAPPENLIJST knoflook. voor 4 personen en aan zachte prijzen minium aan tijd Voor de verse kaas > Snij 2 aubergines, nedi: om IN DE AFDELING IN DE DIEPVRIES- 1 rode paprika en 1 rode ui in blokdes. de gerechten Voor de quiche > Snij 2 uien in fijne af te werken. GROENTEN EN FRUIT AFDELING DD 300 g minikomkommers D 4 kabeljauwfilets ringen, plet 1teen knoflook en snij 400 g courgette in halvernaantjes. [] 1bundel radijzen DD 20 scampi's [] 2 citroenen D 400 g erwtjes D Stenen knoflook D 3uien IN DE KRUIDENIERS- [] 400g spinazie AFDELING D) 2aubergines [] 300 g quinoa à 7 [] 1rode paprika [] 1elkappertes [] 1rode ui [] 11passata D 120 grucola DD 400 g kikkererwten N = a [] 400 g courgette D 500 g penne [] 200 g kerstomaten [] 100 g gedroogde tomaten N M D 159 île [] 50 g geroosterde D 109 platte peterselie pijnboompitten [ 5 g basilicum [] 400g witte bonen D Sgmunt [ 25gpistaches Ge) TA D 30 g koriander en ers DD 10g bieslook [TD watverse oregano lerspil zo weinig mogelijk door IN MIJN VOORRAADKAST IN DE VERSAFDELING leen basisbereiding te gebruiken [] 1rolkruimeldeeg [] ofjfolie D boter in verschillende erechten. D 12eieren D 200 ml volle room D rodewinazjn [] 200g hespenblokjes DD groentebouillon D 200 g verse kaas DD balsamicoazijn (© 10U WE DOEN VERDER © Maak de salsa verde voor de kabeljauw: DD 400 g halloumi D chilivokken [] 50 g Parmezaanse kaas DD suiker rasp de zeste van 1 citroen, Meng die met [] 100 g teta [1 peper, zout de gehakte ingrediënten voor de salsa. Giet [DD 1009 geraspte emmentaler [] 1elpeperkorrels er 100 ml olijfolie en 1 el rodewinaziin bij Kruid met peper en zout 24 Carrefour Food Magazine | terug naar school 2021

Carrefour - Folder van 15.08.2021 tot 26.09.2021 - Pagina 24