Carrefour - Folder van 15.08.2021 tot 26.09.2021 - Pagina 24




Hier is pagina 24 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 15.08.2021 tot 26.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

“BUDGET VAN DE WEEK”

®

Maar € 51,33 om een hele

ù

week te eten met

4 personen.

\

TON" à

ZONDAG, VOORBEREIDING

Laat je bereidingen altijd goed afkoelen en

bewaar ze dan in afsluitbare dozen in de koelkast.

ee

/

(© 9U30 WE BEGINNEN ERAAN

© Kook 300 g quinoa voor de kabeljauw,

volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Laat voledig afkoelen.

©

@ Voor de salsa verde bij de kabeljauw >

Els heeft

9

de hele

Hak 10 g platte peterselie, 5 9 basilicum,

5 g munt, 25 g pistaches, 1 el kappers,

voorbereiding

12,83

1teen knoflook.

afgewerkt op

voorde w

euro/p.p.

Voor de quinoasalade bij de kabeljauw

minder dan

pe

> Snij 300 g minikomkommers, 1 bundel

3 wur. De rest

radijzen en 8 g dille

van de week had

Voor de shakshuka > Snij 1 ui en 2tenen

ze maar een

MIJN BOODSCHAPPENLIJST

knoflook.

voor 4 personen en aan zachte prijzen

minium aan tijd

Voor de verse kaas > Snij 2 aubergines,

nedi:

om

IN DE AFDELING

IN DE DIEPVRIES-

1 rode paprika en 1 rode ui in blokdes.

de gerechten

Voor de quiche > Snij 2 uien in fijne

af te werken.

GROENTEN EN FRUIT

AFDELING

DD 300 g minikomkommers

D 4 kabeljauwfilets

ringen, plet 1teen knoflook en snij

400 g courgette in halvernaantjes.

[] 1bundel radijzen

DD 20 scampi's

[] 2 citroenen

D 400 g erwtjes

D Stenen knoflook

D 3uien

IN DE KRUIDENIERS-

[] 400g spinazie

AFDELING

D) 2aubergines

[] 300 g quinoa

à

7

[] 1rode paprika

[] 1elkappertes

[] 1rode ui

[] 11passata

D 120 grucola

DD 400 g kikkererwten

N =

a

[] 400 g courgette

D 500 g penne

[] 200 g kerstomaten

[] 100 g gedroogde tomaten

N

M

D 159 île

[] 50 g geroosterde

D 109 platte peterselie

pijnboompitten

[ 5 g basilicum

[] 400g witte bonen

D Sgmunt

[ 25gpistaches

Ge)

TA

D 30 g koriander

en

ers

DD 10g bieslook

[TD watverse oregano

lerspil zo weinig mogelijk door

IN MIJN

VOORRAADKAST

IN DE VERSAFDELING

leen basisbereiding te gebruiken

[] 1rolkruimeldeeg

[] ofjfolie

D boter

in verschillende

erechten.

D 12eieren

D 200 ml volle room

D rodewinazjn

[] 200g hespenblokjes

DD groentebouillon

D 200 g verse kaas

DD balsamicoazijn

(© 10U WE DOEN VERDER

© Maak de salsa verde voor de kabeljauw:

DD 400 g halloumi

D chilivokken

[] 50 g Parmezaanse kaas

DD suiker

rasp de zeste van 1 citroen, Meng die met

[] 100 g teta

[1 peper, zout

de gehakte ingrediënten voor de salsa. Giet

[DD 1009 geraspte emmentaler

[] 1elpeperkorrels

er 100 ml olijfolie en 1 el rodewinaziin bij

Kruid met peper en zout

24 Carrefour Food Magazine | terug naar school 2021