Carrefour - Folder van 15.08.2021 tot 26.09.2021 - Pagina 24
Hier is pagina 24 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 15.08.2021 tot 26.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
“BUDGET VAN DE WEEK”
®
Maar € 51,33 om een hele
ù
week te eten met
4 personen.
\
TON" à
ZONDAG, VOORBEREIDING
Laat je bereidingen altijd goed afkoelen en
bewaar ze dan in afsluitbare dozen in de koelkast.
ee
/
(© 9U30 WE BEGINNEN ERAAN
© Kook 300 g quinoa voor de kabeljauw,
volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Laat voledig afkoelen.
©
@ Voor de salsa verde bij de kabeljauw >
Els heeft
9
de hele
Hak 10 g platte peterselie, 5 9 basilicum,
5 g munt, 25 g pistaches, 1 el kappers,
voorbereiding
12,83
1teen knoflook.
afgewerkt op
voorde w
euro/p.p.
Voor de quinoasalade bij de kabeljauw
minder dan
pe
> Snij 300 g minikomkommers, 1 bundel
3 wur. De rest
radijzen en 8 g dille
van de week had
Voor de shakshuka > Snij 1 ui en 2tenen
ze maar een
MIJN BOODSCHAPPENLIJST
knoflook.
voor 4 personen en aan zachte prijzen
minium aan tijd
Voor de verse kaas > Snij 2 aubergines,
nedi:
om
IN DE AFDELING
IN DE DIEPVRIES-
1 rode paprika en 1 rode ui in blokdes.
de gerechten
Voor de quiche > Snij 2 uien in fijne
af te werken.
GROENTEN EN FRUIT
AFDELING
DD 300 g minikomkommers
D 4 kabeljauwfilets
ringen, plet 1teen knoflook en snij
400 g courgette in halvernaantjes.
[] 1bundel radijzen
DD 20 scampi's
[] 2 citroenen
D 400 g erwtjes
D Stenen knoflook
D 3uien
IN DE KRUIDENIERS-
[] 400g spinazie
AFDELING
D) 2aubergines
[] 300 g quinoa
à
7
[] 1rode paprika
[] 1elkappertes
[] 1rode ui
[] 11passata
D 120 grucola
DD 400 g kikkererwten
N =
a
[] 400 g courgette
D 500 g penne
[] 200 g kerstomaten
[] 100 g gedroogde tomaten
N
M
D 159 île
[] 50 g geroosterde
D 109 platte peterselie
pijnboompitten
[ 5 g basilicum
[] 400g witte bonen
D Sgmunt
[ 25gpistaches
Ge)
TA
D 30 g koriander
en
ers
DD 10g bieslook
[TD watverse oregano
lerspil zo weinig mogelijk door
IN MIJN
VOORRAADKAST
IN DE VERSAFDELING
leen basisbereiding te gebruiken
[] 1rolkruimeldeeg
[] ofjfolie
D boter
in verschillende
erechten.
D 12eieren
D 200 ml volle room
D rodewinazjn
[] 200g hespenblokjes
DD groentebouillon
D 200 g verse kaas
DD balsamicoazijn
(© 10U WE DOEN VERDER
© Maak de salsa verde voor de kabeljauw:
DD 400 g halloumi
D chilivokken
[] 50 g Parmezaanse kaas
DD suiker
rasp de zeste van 1 citroen, Meng die met
[] 100 g teta
[1 peper, zout
de gehakte ingrediënten voor de salsa. Giet
[DD 1009 geraspte emmentaler
[] 1elpeperkorrels
er 100 ml olijfolie en 1 el rodewinaziin bij
Kruid met peper en zout
24 Carrefour Food Magazine | terug naar school 2021