Carrefour - Folder van 15.08.2021 tot 26.09.2021 - Pagina 26




Hier is pagina 26 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 15.08.2021 tot 26.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

>

LS

ne

Li

LE

ir

ER

ar.

be

maalidag

Groene shakshuka

met eieren

Kabeljauw,

salsa verde en

Haal de avond voordien 4 kabeljauwfi-

quinoa-salade

lets uit de diepvries en laat ontdooien in

met radijzen,

de koelkast. Haal de quinoasalade, de

vaan |

komkommer en

salsa verde en de vinaigrette 30 min

tot 1u vooraf uit de koelkast.

Giet de spinaziebereiding in een diepe

dille

pan en verwarm op een zacht vuur.

Breek een ef in een tas. Maak een

kuïtje in de spinaziemengeling met de

achterkant van een lepel en giethet

Dep de kabeljauw droog en kruid met

ei erin. Doe hetzelfde met nog eens

peper en zout. Bak de vis enkele minu-

7 eieren. Kruid met peper en zout. Laat

ten, langs beide kanten, in een goed

3 tot4 min garen en zet er dan het dek-

warm klontje boter.

sel op. Laat nog 1 tot 2 min garen. De

eidooiers moeten vloeibaar blijven,

Rp

PER PORTIE

en Med

8

TIC

Meng de rest van de vinaigrette door

Rp

S Een

zl

Er

de quinoasalade en werk af met7 g

Era

SB GKOOLHYORATEN

36 SUKES

7 GKOOLHYDRATEN

Bestrooi de shakshuka met 20 9

Pro

RUTR SCORE

436 VS

fijngehakte dille. Serveer de vis met de

verse koriander en serveer met de

i

a

KANE

39 GENWTIEN

salsa verde en de quinoasalade.

pitabroodjes

ENT

26 Carrefour Food Magazine | terug naar school 2021