Carrefour - Folder van 15.08.2021 tot 26.09.2021 - Pagina 26
Hier is pagina 26 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 15.08.2021 tot 26.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
>
LS
ne
Li
LE
ir
ER
ar.
be
maalidag
Groene shakshuka
met eieren
Kabeljauw,
salsa verde en
Haal de avond voordien 4 kabeljauwfi-
quinoa-salade
lets uit de diepvries en laat ontdooien in
met radijzen,
de koelkast. Haal de quinoasalade, de
vaan |
komkommer en
salsa verde en de vinaigrette 30 min
tot 1u vooraf uit de koelkast.
Giet de spinaziebereiding in een diepe
dille
pan en verwarm op een zacht vuur.
Breek een ef in een tas. Maak een
kuïtje in de spinaziemengeling met de
achterkant van een lepel en giethet
Dep de kabeljauw droog en kruid met
ei erin. Doe hetzelfde met nog eens
peper en zout. Bak de vis enkele minu-
7 eieren. Kruid met peper en zout. Laat
ten, langs beide kanten, in een goed
3 tot4 min garen en zet er dan het dek-
warm klontje boter.
sel op. Laat nog 1 tot 2 min garen. De
eidooiers moeten vloeibaar blijven,
Rp
PER PORTIE
en Med
8
TIC
Meng de rest van de vinaigrette door
Rp
S Een
zl
Er
de quinoasalade en werk af met7 g
Era
SB GKOOLHYORATEN
36 SUKES
7 GKOOLHYDRATEN
Bestrooi de shakshuka met 20 9
Pro
RUTR SCORE
436 VS
fijngehakte dille. Serveer de vis met de
verse koriander en serveer met de
i
a
KANE
39 GENWTIEN
salsa verde en de quinoasalade.
pitabroodjes
ENT
26 Carrefour Food Magazine | terug naar school 2021