Carrefour - Folder van 15.08.2021 tot 26.09.2021 - Pagina 26
Hier is pagina 26 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 15.08.2021 tot 26.09.2021.

Hier is pagina 26 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 15.08.2021 tot 26.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 15.08.2021 tot 26.09.2021 - Pagina 26
> LS ne Li LE ir ER ar. be maalidag Groene shakshuka met eieren Kabeljauw, salsa verde en Haal de avond voordien 4 kabeljauwfi- quinoa-salade lets uit de diepvries en laat ontdooien in met radijzen, de koelkast. Haal de quinoasalade, de vaan | komkommer en salsa verde en de vinaigrette 30 min tot 1u vooraf uit de koelkast. Giet de spinaziebereiding in een diepe dille pan en verwarm op een zacht vuur. Breek een ef in een tas. Maak een kuïtje in de spinaziemengeling met de achterkant van een lepel en giethet Dep de kabeljauw droog en kruid met ei erin. Doe hetzelfde met nog eens peper en zout. Bak de vis enkele minu- 7 eieren. Kruid met peper en zout. Laat ten, langs beide kanten, in een goed 3 tot4 min garen en zet er dan het dek- warm klontje boter. sel op. Laat nog 1 tot 2 min garen. De eidooiers moeten vloeibaar blijven, Rp PER PORTIE en Med 8 TIC Meng de rest van de vinaigrette door Rp S Een zl Er de quinoasalade en werk af met7 g Era SB GKOOLHYORATEN 36 SUKES 7 GKOOLHYDRATEN Bestrooi de shakshuka met 20 9 Pro RUTR SCORE 436 VS fijngehakte dille. Serveer de vis met de verse koriander en serveer met de i a KANE 39 GENWTIEN salsa verde en de quinoasalade. pitabroodjes ENT 26 Carrefour Food Magazine | terug naar school 2021
Carrefour - Folder van 15.08.2021 tot 26.09.2021 - Pagina 26