Carrefour - Folder van 15.08.2021 tot 26.09.2021 - Pagina 53




Hier is pagina 53 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 15.08.2021 tot 26.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

MENU VAN DE WEEK | gezond en lekker

Recepten die tegen een beperkte

kost de eetlust flink aanscherpen?

Mini prijsje,

Ziehier onze selectie voor veel variatie

maxi smaak

en lekkere inspiratie, met respect voor

je budget. Smakelijk!

CH,

Beperkt

PL ]

budget

%

EF &

>

DZ

_

G

D

DR

GV

(A

0

4

GL

V

PAT

Fe

(©)

ain

2

ss

KE

A

TE

nl

4,79

Cr

Nl

a Yu



N

Pizza met broccoliroom

4 personen

OD kook de broccoliroosjes beetgaar in gezouten water. Mix

Voorbereiding 15 min

de helft hiervan fijn met de ricotta, de knoflook, de Parme:

Bereiding 30 min -

zaanse kaas en zout en peper naar smaak. Leg de pizzabo

Makkelijk -€

dems op

250 g broccoliroosjes | 250 g ricotta

het werkviak en besmeer ze met de broccoliroom.

140 g geraspte Parmezaanse kaas +

@) verwarm de oven voor op 200°C. Snij de kerstomaten in

extra | 4 stuks pizzadeeg | 80 g kers-

tweeën. Verdeel de rest van de broccoliroosjes en de kers

>

tomaten | 100 g rucola | basilicum |

tomaten over de pizzabodems en bak de pizza's in ongeveer

4 burrata's

12 min goudbruin en krokant in de oven,

©0®

IN JE VOORRAADKAST

@) Haal de pizza's uit de oven, bestrooi ze met de rucola

BAL

586 VETEN

en basilicumblaadjes en leg dan op elke pizza een burrata

386 KOOLHYORATEN

2 teentjes knoflook | 4 el olijfolie |

Besprenkel met een scheufe olijfolie, kruid met zout en

BAG SUIKERS

#

zout, versgemalen peper

peper en strooi er wat extra Parmezaanse kaas over.

386 VAES

AG EITTEN

Carrefour Food Magazine | terug naar school 2021 53