Carrefour - Folder van 15.08.2021 tot 26.09.2021 - Pagina 51
Hier is pagina 51 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 15.08.2021 tot 26.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Pierre Canivet, Ontwikkelaar Verkaop
100% verse | bij Carrefour
Baker en Patisserie Europe, werkt
el 35 j: jaer bij Carrefour. Hi à
baxker/
banketbakker van opl
ing en begrübt
55
EN
beter dan wie ook de vereisten van
©
het vak en de noden en bezorgdheden
ei van de consument.
|
)
“De bloem voor dit gamma wordt gemaakt vangranen
vanoponze eigenvelden, in de streek van Luik. Die gra-
nen worden gemalen in een molen op noggeen 20 km
KWALITEITSKETEN
verder. Het brood wordt tenslotte gebakken door een
CARREFOUR:
producent vlakbij. Ons brood van de Kwaliteitsketen
OP EN TOP
25%
Carrefour is dus 100% Belgisch en een prachtig staaltje
BELGISCH BROOD
minder
van de vakkennis van onze eigen ambachtsmensen!
Traditiebroden, speltbroden
en alle lange broden van
zout
KWALITEITSGARANTIE
Kwaliteitsketen Carrefour
100%
Carrefour maakt er ook een erezaak van om de kwali-
worden gemaakt:
teit van haar producten continu te controleren. Die con-
smaa
Y met respect voor de
trole gebeurt onder andere via consumentenpanels die
producenten en op basis
Te veel zout is slecht voor de
gezondheid. Daarom heeft
bijna wekelijks plaatsvinden, aldus Pierre: “We laten niet
van tarwe en spelt geteeld
alleen onze nieuwe producten testen door onze klanten,
zonder insecticiden
Carrefour het zoutgehalte in
bijna al haar broden verlaagd
ookde productendie allang bestaan. En als een brood
Y op basis van 100%
met 25%. Hoe? Door hette
niet helemaal aan de verwachtingen beantwoordt,
Belgische bloem en zonder
residu's van pesticiden
vervangen door een natuurlijk
sleutelen we aan het recept”
alternatief, zonder dat we raken
Y in een korte keten, om de
aan de smaak van ons brood.
CO,-uitstoot te beperken
Dat altematiefis Posidonia-zout.
EEN GROOT, GEVARIEERD GAMMA
Een 100% natuurlijk product
Het brood van Carrefour moet beantwoorden aan een
De broden van Kwaliteitsketen
dat met respect voor het
striktlastenboek enmag daarom onder andere geen kleur-
Carrefour zijn:
milieu gewonnen wordt het
stoffen of smaakversterkers bevatten. “Het is geweldig
resultaat van een combinatie
Y op steen gebakken
van zeemineralen. Het wordt
om te zien hoe ongelofelijk gevarieerd onsbroodgamma
is allemaal op basis van slechts 4 ingrediënten: bloem,
Y laag zout- en vetgehalte
vloeibaar geoogst in de
Y 100% Belgisch
zoutpannen van Formentera,
water, rijsmiddel (gist of zuurdesem)en zout. De magie zit
Het bevat maar 8% natrium
in het vakmanschap van onze producenten, die perfect
Y artisanale bloem zonder
pesticide-residuen
(gewoon zout bevat 40%)
weten hoe ze met dit ‘levende’ product moeten werken”,
maar heeft een uitzonderlijk
zoute smaak. Zo konden we
besluit Serge.
het zoutgehalte in ons brood
verlagen en toch de smaak
vind wer ar in een
[4
en het aroma voor
100% behouden.
konoriet
„ie wer gomme
super
=
mn
Ze
Li
En
GE
SE
és
;
=
Re
ES
y
SCAN ME