Carrefour - Folder van 15.08.2021 tot 26.09.2021 - Pagina 51




Hier is pagina 51 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 15.08.2021 tot 26.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Pierre Canivet, Ontwikkelaar Verkaop

100% verse | bij Carrefour

Baker en Patisserie Europe, werkt

el 35 j: jaer bij Carrefour. Hi à

baxker/

banketbakker van opl

ing en begrübt

55

EN

beter dan wie ook de vereisten van

©

het vak en de noden en bezorgdheden

ei van de consument.

|

)

“De bloem voor dit gamma wordt gemaakt vangranen

vanoponze eigenvelden, in de streek van Luik. Die gra-

nen worden gemalen in een molen op noggeen 20 km

KWALITEITSKETEN

verder. Het brood wordt tenslotte gebakken door een

CARREFOUR:

producent vlakbij. Ons brood van de Kwaliteitsketen

OP EN TOP

25%

Carrefour is dus 100% Belgisch en een prachtig staaltje

BELGISCH BROOD

minder

van de vakkennis van onze eigen ambachtsmensen!

Traditiebroden, speltbroden

en alle lange broden van

zout

KWALITEITSGARANTIE

Kwaliteitsketen Carrefour

100%

Carrefour maakt er ook een erezaak van om de kwali-

worden gemaakt:

teit van haar producten continu te controleren. Die con-

smaa

Y met respect voor de

trole gebeurt onder andere via consumentenpanels die

producenten en op basis

Te veel zout is slecht voor de

gezondheid. Daarom heeft

bijna wekelijks plaatsvinden, aldus Pierre: “We laten niet

van tarwe en spelt geteeld

alleen onze nieuwe producten testen door onze klanten,

zonder insecticiden

Carrefour het zoutgehalte in

bijna al haar broden verlaagd

ookde productendie allang bestaan. En als een brood

Y op basis van 100%

met 25%. Hoe? Door hette

niet helemaal aan de verwachtingen beantwoordt,

Belgische bloem en zonder

residu's van pesticiden

vervangen door een natuurlijk

sleutelen we aan het recept”

alternatief, zonder dat we raken

Y in een korte keten, om de

aan de smaak van ons brood.

CO,-uitstoot te beperken

Dat altematiefis Posidonia-zout.

EEN GROOT, GEVARIEERD GAMMA

Een 100% natuurlijk product

Het brood van Carrefour moet beantwoorden aan een

De broden van Kwaliteitsketen

dat met respect voor het

striktlastenboek enmag daarom onder andere geen kleur-

Carrefour zijn:

milieu gewonnen wordt het

stoffen of smaakversterkers bevatten. “Het is geweldig

resultaat van een combinatie

Y op steen gebakken

van zeemineralen. Het wordt

om te zien hoe ongelofelijk gevarieerd onsbroodgamma

is allemaal op basis van slechts 4 ingrediënten: bloem,

Y laag zout- en vetgehalte

vloeibaar geoogst in de

Y 100% Belgisch

zoutpannen van Formentera,

water, rijsmiddel (gist of zuurdesem)en zout. De magie zit

Het bevat maar 8% natrium

in het vakmanschap van onze producenten, die perfect

Y artisanale bloem zonder

pesticide-residuen

(gewoon zout bevat 40%)

weten hoe ze met dit ‘levende’ product moeten werken”,

maar heeft een uitzonderlijk

zoute smaak. Zo konden we

besluit Serge.

het zoutgehalte in ons brood

verlagen en toch de smaak

vind wer ar in een

[4

en het aroma voor

100% behouden.

konoriet

„ie wer gomme

super

=

mn

Ze

Li

En

GE

SE

és

;

=

Re

ES

y

SCAN ME