Carrefour - Folder van 15.08.2021 tot 26.09.2021 - Pagina 51


Hier is pagina 51 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 15.08.2021 tot 26.09.2021.



Carrefour Folder 15.08.2021

Hier is pagina 51 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 15.08.2021 tot 26.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 15.08.2021 tot 26.09.2021 - Pagina 51

Pierre Canivet, Ontwikkelaar Verkaop 100% verse | bij Carrefour Baker en Patisserie Europe, werkt el 35 j: jaer bij Carrefour. Hi à baxker/ banketbakker van opl ing en begrübt 55 EN beter dan wie ook de vereisten van © het vak en de noden en bezorgdheden ei van de consument. | ) “De bloem voor dit gamma wordt gemaakt vangranen vanoponze eigenvelden, in de streek van Luik. Die gra- nen worden gemalen in een molen op noggeen 20 km KWALITEITSKETEN verder. Het brood wordt tenslotte gebakken door een CARREFOUR: producent vlakbij. Ons brood van de Kwaliteitsketen OP EN TOP 25% Carrefour is dus 100% Belgisch en een prachtig staaltje BELGISCH BROOD minder van de vakkennis van onze eigen ambachtsmensen! Traditiebroden, speltbroden en alle lange broden van zout KWALITEITSGARANTIE Kwaliteitsketen Carrefour 100% Carrefour maakt er ook een erezaak van om de kwali- worden gemaakt: teit van haar producten continu te controleren. Die con- smaa Y met respect voor de trole gebeurt onder andere via consumentenpanels die producenten en op basis Te veel zout is slecht voor de gezondheid. Daarom heeft bijna wekelijks plaatsvinden, aldus Pierre: “We laten niet van tarwe en spelt geteeld alleen onze nieuwe producten testen door onze klanten, zonder insecticiden Carrefour het zoutgehalte in bijna al haar broden verlaagd ookde productendie allang bestaan. En als een brood Y op basis van 100% met 25%. Hoe? Door hette niet helemaal aan de verwachtingen beantwoordt, Belgische bloem en zonder residu's van pesticiden vervangen door een natuurlijk sleutelen we aan het recept” alternatief, zonder dat we raken Y in een korte keten, om de aan de smaak van ons brood. CO,-uitstoot te beperken Dat altematiefis Posidonia-zout. EEN GROOT, GEVARIEERD GAMMA Een 100% natuurlijk product Het brood van Carrefour moet beantwoorden aan een De broden van Kwaliteitsketen dat met respect voor het striktlastenboek enmag daarom onder andere geen kleur- Carrefour zijn: milieu gewonnen wordt het stoffen of smaakversterkers bevatten. “Het is geweldig resultaat van een combinatie Y op steen gebakken van zeemineralen. Het wordt om te zien hoe ongelofelijk gevarieerd onsbroodgamma is allemaal op basis van slechts 4 ingrediënten: bloem, Y laag zout- en vetgehalte vloeibaar geoogst in de Y 100% Belgisch zoutpannen van Formentera, water, rijsmiddel (gist of zuurdesem)en zout. De magie zit Het bevat maar 8% natrium in het vakmanschap van onze producenten, die perfect Y artisanale bloem zonder pesticide-residuen (gewoon zout bevat 40%) weten hoe ze met dit ‘levende’ product moeten werken”, maar heeft een uitzonderlijk zoute smaak. Zo konden we besluit Serge. het zoutgehalte in ons brood verlagen en toch de smaak vind wer ar in een [4 en het aroma voor 100% behouden. konoriet „ie wer gomme super = mn Ze Li En GE SE és ; = Re ES y SCAN ME

Carrefour - Folder van 15.08.2021 tot 26.09.2021 - Pagina 51