Spar - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 79


Hier is pagina 79 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Spar Folder 01.10.2020

Hier is pagina 79 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 79

kookduel ® Choe chi pla: Noedels met sesamkip gebakken zeebaars met bamboe en gewokte srirachagroenten en boontjes in rode curry 4 personen e 35 min 4 personen e 40 min 600 g kippenhaasjes 1teen look 50 g maïzena 1 kl balsamicoazijn 4 Spar zeebaarsfilets 50 g Boni sojasaus 800 g Spar Chop Choy 400 ml kokosroom ET 50 g Boni vloeibare honing wokgroenten 100 g Boni rode currypasta 30 g ketchup 200 g eiernoedels 2 el blonde kandijsuiker Kokosroom gerft de 4 el Boni sesamolie 40 g sriracha 1 rode piccantinapeper 15 g verse gember 50 g Spar sesamzaadjes Lel vissaus currysaus van milde 10 g Boni sweet chilisaus Boni arachideolie 2 limoenen en volle smaak. 250 g prinsessenboontjes 1 Rooster de sesamzaadjes al roerend goudbruin in een pan zonder vetstof. 100 g bamboescheuten 200 g Boni jasmijnrijst Schil de gember en rasp fijn. Boni arachideolie w Pel de look en pers fijn. Roer de sojasaus, vloeibare honing, ketchup, 2 el sesamolie, Verwijder de steel van de chilipeper en snij in lange repen. gember, sweet chilisaus, look en balsamicoazijn door elkaar. Verhit rijkelijk arachideolie in een wok. Bereid de jasmijnrijst zoals aangegeven op de verpakking. Verhit wat arachideolie in een antikleefpan of wok. Roerbak Haal de kippenhaasjes door de maïzena en bak goudbruin in de wok. de prinsessenboontjes beetgaar. Voeg de uitgelekte bamboescheuten toe. Blus met de mengeling van sojasaus. Laat koken tot de Hou de gewokte groenten even apart tot gebruik. sojamengeling een lak vormt rond de kip. Voeg wat extra arachideolie toe aan de wokpan. Bak de Haal uit de pan, bestrooi met sesamzaadjes en hou warm zeebaars aan beide zijden goudbruin. Start met de velkant. onder aluminiumfolie. Kuis de wok uit met keukenpapier en verhit 2 el sesamolie. Bewaar apart tot gebruik. Giet 200 ml van de kokosroom in een wok en breng aan 10 Bak de sriracha kort aan. Voeg de wokgroenten toe en roerbak de kook. Laat al roerend koken tot de kokosroom een dikke gaar. 11 pasta wordt. Gaar de noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking. Roer de currypasta door de kokosroom. Serveer ze met de srirachagroenten en werk af met de Voeg de overige kokosroom, chilipeper en suiker toe. sesamkip. 10. Laat nog enkele min rustig koken. Breng op smaak met de vissaus en zeste van 1 limoen. 11 Laat de zeebaars en groenten opwarmen in de saus en Eiernoedels of Chinese mie zijn serveer met jasmijnrijst en enkele kwartjes limoen. tarwenoedels verrijkt met eieren. Ze geen een volle smaak aan wokgerechten, salades en soepen. Dee eee eee een ere Bicicleta Cono Sur Secret de Berticot rs Chardonnay, Chili Côtes de Duras, Zuidwesten, Frankrijk - citrus, ananas, witte perzik en meloen + droog 5 - levendigheid in de mond - stevige aanzet + aroma’s van agrum dan + volle, geconcentreerde smaak Dane

Spar - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 79