Spar - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 79




Hier is pagina 79 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

kookduel ®

Choe chi pla:

Noedels met sesamkip

gebakken zeebaars met bamboe

en gewokte srirachagroenten

en boontjes in rode curry

4 personen e 35 min

4 personen e 40 min

600 g kippenhaasjes

1teen look

50 g maïzena

1 kl balsamicoazijn

4 Spar zeebaarsfilets

50 g Boni sojasaus

800 g Spar Chop Choy

400 ml kokosroom

ET

50 g Boni vloeibare honing

wokgroenten

100 g Boni rode currypasta

30 g ketchup

200 g eiernoedels

2 el blonde kandijsuiker

Kokosroom gerft de

4 el Boni sesamolie

40 g sriracha

1 rode piccantinapeper

15 g verse gember

50 g Spar sesamzaadjes

Lel vissaus

currysaus van milde

10 g Boni sweet chilisaus

Boni arachideolie

2 limoenen

en volle smaak.

250 g prinsessenboontjes

1

Rooster de sesamzaadjes al roerend goudbruin in een pan

zonder vetstof.

100 g bamboescheuten

200 g Boni jasmijnrijst

Schil de gember en rasp fijn.

Boni arachideolie

w

Pel de look en pers fijn.

Roer de sojasaus, vloeibare honing, ketchup, 2 el sesamolie,

Verwijder de steel van de chilipeper en snij in lange repen.

gember, sweet chilisaus, look en balsamicoazijn door elkaar.

Verhit rijkelijk arachideolie in een wok.

Bereid de jasmijnrijst zoals aangegeven op de verpakking.

Verhit wat arachideolie in een antikleefpan of wok. Roerbak

Haal de kippenhaasjes door de maïzena en bak goudbruin in

de wok.

de prinsessenboontjes beetgaar.

Voeg de uitgelekte bamboescheuten toe.

Blus met de mengeling van sojasaus. Laat koken tot de

Hou de gewokte groenten even apart tot gebruik.

sojamengeling een lak vormt rond de kip.

Voeg wat extra arachideolie toe aan de wokpan. Bak de

Haal uit de pan, bestrooi met sesamzaadjes en hou warm

zeebaars aan beide zijden goudbruin. Start met de velkant.

onder aluminiumfolie.

Kuis de wok uit met keukenpapier en verhit 2 el sesamolie.

Bewaar apart tot gebruik.

Giet 200 ml van de kokosroom in een wok en breng aan

10

Bak de sriracha kort aan. Voeg de wokgroenten toe en roerbak

de kook. Laat al roerend koken tot de kokosroom een dikke

gaar.

11

pasta wordt.

Gaar de noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Roer de currypasta door de kokosroom.

Serveer ze met de srirachagroenten en werk af met de

Voeg de overige kokosroom, chilipeper en suiker toe.

sesamkip.

10.

Laat nog enkele min rustig koken. Breng op smaak met de

vissaus en zeste van 1 limoen.

11

Laat de zeebaars en groenten opwarmen in de saus en

Eiernoedels of Chinese mie zijn

serveer met jasmijnrijst en enkele kwartjes limoen.

tarwenoedels verrijkt met eieren.

Ze geen een volle smaak aan

wokgerechten, salades en soepen.

Dee eee eee een ere

Bicicleta Cono Sur

Secret de Berticot

rs

Chardonnay, Chili

Côtes de Duras, Zuidwesten, Frankrijk

- citrus, ananas, witte perzik en meloen

+ droog

5

- levendigheid in de mond

- stevige aanzet

+ aroma’s van agrum

dan + volle, geconcentreerde smaak

Dane