Spar - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 49
Hier is pagina 49 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
mijn keuken @
S,
Spar
r
pizzadeeg bes
J
paart je
-
een hoop kneedwer
rk.
|
_— c
= --
Lu
en nieuwe twist
Ken jij faleggio al? Deze Italiaanse
kaassoort is afkomstig uit Val Taleggio, de
vallei waaraan hij zijn naam te danken
EG nana: “pizza
Lil
heeft. De kaas heeft een gewassen korst
kent iedereen,
à
N
=
en wordt al een tiental eeuwen gemaakt.
Zijn zachtzoete smaak doet denken aan
maar deze variant
amandelen of witte truffel. Bovendien is
is nieuw voor mij.
3
Kp
hij behoorlijk veelzijdig!
—
Peer op pizza?
Fi,
Spannend. Gelukkig
|
liggen er ook twee
kazen op, dat stelt
me gerust (lacht).”
PS
Pizza met peer,
5
“+
buffelmozzarella
1
HE
4
en taleggio
2
a
Per
„re
En
1 pizza e 15 min
Per
eh
Sf
ra
+ oven: 12 min
de
EE on
ee
er
1 Spar pizzadeeg
=
È
Fi
% bol buffelmozzarella
N
A
Fa
N
100 gtaleggio
*
80 g Boni zure room
Ee
==
Pe
1 peer (conference of durondeau)
es ii
hd
ee
I
1el gedroogde oregano
SU,
sé
30 g Spar rucola
Se ai
ri
1
at
!
A
me
3
Snij de buffelmozzarella in
TT
plakjes.
Was de peer en snij in 4.
Lt 4
Verwijder het klokhuis en snij in
dunne schijfjes.
Warm de oven voor op 225°C.
Rol het pizzadeeg uit, besmeer
met zure room en beleg met de
mozzarella. Verdeel de schijfjes
peer over de pizza.
Ontkorst de taleggio en scheur
en
8
de kaas in stukjes. Beleg de
Hoegaarden Julius (8,8%)
pizza met taleggio en bestrooi
met oregano. Kruid met
* goudblond, pittig en stevig bier
« evolueert in de mond van zoet naar droog bijl
zwarte peper.
|
-+ wordt gebrouwen met twee hopsoorten,
Bak 10 à 12 min in de
—
voorverwarmde oven. Werk af
met rucola.
Lu en gist