Spar - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 49




Hier is pagina 49 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

mijn keuken @

S,

Spar

r

pizzadeeg bes

J

paart je

-

een hoop kneedwer

rk.

|

_— c

= --

Lu

en nieuwe twist

Ken jij faleggio al? Deze Italiaanse

kaassoort is afkomstig uit Val Taleggio, de

vallei waaraan hij zijn naam te danken

EG nana: “pizza

Lil

heeft. De kaas heeft een gewassen korst

kent iedereen,

à

N

=

en wordt al een tiental eeuwen gemaakt.

Zijn zachtzoete smaak doet denken aan

maar deze variant

amandelen of witte truffel. Bovendien is

is nieuw voor mij.

3

Kp

hij behoorlijk veelzijdig!



Peer op pizza?

Fi,

Spannend. Gelukkig

|

liggen er ook twee

kazen op, dat stelt

me gerust (lacht).”

PS

Pizza met peer,

5

“+

buffelmozzarella

1

HE

4

en taleggio

2

a

Per

„re

En

1 pizza e 15 min

Per

eh

Sf

ra

+ oven: 12 min

de

EE on

ee

er

1 Spar pizzadeeg

=

È

Fi

% bol buffelmozzarella

N

A

Fa

N

100 gtaleggio

*

80 g Boni zure room

Ee

==

Pe

1 peer (conference of durondeau)

es ii

hd

ee

I

1el gedroogde oregano

SU,



30 g Spar rucola

Se ai

ri

1

at

!

A

me

3

Snij de buffelmozzarella in

TT

plakjes.

Was de peer en snij in 4.

Lt 4

Verwijder het klokhuis en snij in

dunne schijfjes.

Warm de oven voor op 225°C.

Rol het pizzadeeg uit, besmeer

met zure room en beleg met de

mozzarella. Verdeel de schijfjes

peer over de pizza.

Ontkorst de taleggio en scheur

en

8

de kaas in stukjes. Beleg de

Hoegaarden Julius (8,8%)

pizza met taleggio en bestrooi

met oregano. Kruid met

* goudblond, pittig en stevig bier

« evolueert in de mond van zoet naar droog bijl

zwarte peper.

|

-+ wordt gebrouwen met twee hopsoorten,

Bak 10 à 12 min in de



voorverwarmde oven. Werk af

met rucola.

Lu en gist