Spar - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 41




Hier is pagina 41 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

re

=

Bp >

Ps RSC

x

Winterse appeltaart

ui

6 personen e 25 min +

oven: 1 u 15 min

2 vellen kruimeldeeg

100 g Spar boter

ed

100 g Spar amandelpoeder

100 g bloemsuiker

k

%

100 gBoni bloem

3 appelen

0

&

4

D

handvol Spar rozijnen

a)

75 g suiker

(>

à

handvol Spar walnoten

scheutje calvados

Pr

vanillepudding:

1 zakje vanillepuddingpoeder

750 ml Boni melk

extra:

bakvorm (® 26 cm)

Beboter en bebloem de bakvorm.

Schik 1 vel kruimeldeeg erin.

td

LL:

Maak een vanillepudding met het

puddingpoeder, de suiker en de melk,

u

zoals aangegeven op de verpakking.

liberal

|

Weeg hiervan 200 g en zet aan de

kant.

Passoä met sinaasappelsap (5%)

pe

* fruitig en exotisch

mr

Meng de boter met het amandel-

« zoete toetsen van mango

poeder, de bloemsuiker en de bloem.

Voeg hierbij de 200 g pudding en giet

er een scheutje calvados” bij.

Schil de appelen en snij in grove stuk-

ken. Meng samen met de rozijnen en

de walnoten onder het beslag.

40 koekjes

25 min + rusten: 1 u + oven: 15 min

Verwarm de oven voor op 160°C.

Schik alles op de taartbodem en werk

af met reepjes kruimeldeeg.

500 g Boni bloem

500 g Boni bloem

Zet de bakvorm in de voorverwarmde

250 g Spar boter

250 g Spar boter

oven en bak gedurende 1 u 15 min.

160 g suiker

160 g suiker

Haal de taart uit de oven en bestrooi

2 zakjes vanillesuiker

2 zakjes vanillesuiker

met bloemsuiker terwijl ze nog warm is.

1 Spar ei

1 Spar ei

snuifje zout

1 eidooier

zeste van citroen

*Kan evengoed zonder calvados.

20 g cacao

enkele druppels citroensap

snuifje zout

Voeg de ingrediënten van beide degen

Snij in lange banden en draai telkens om

=

bij elkaar en kneed tot een deegbal. Laat

zodat je een dambordeffect krijgt.

elke deegbal minstens 1 u rusten in de

Snij in verschillende koekjes en leg op een

koelkast.

Laurent-Perrier

bakplaat met bakpapier.

Verwarm de oven voor op 180°C.

Zet in de voorverwarmde oven en bak

Brut, Frankrijk

* puur, fris en elegant

Rol beide degen + even dik uit. Leg ze

gedurende 15 min.

5

boven op elkaar en druk zachtjes aan met

Haal uit de oven en laat afkoelen.

* mooie, evenwichtige smaak

een deegrol.