Spar - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 41


Hier is pagina 41 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Spar Folder 01.10.2020

Hier is pagina 41 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 41

re = Bp > Ps RSC x Winterse appeltaart ui 6 personen e 25 min + oven: 1 u 15 min 2 vellen kruimeldeeg 100 g Spar boter ed 100 g Spar amandelpoeder 100 g bloemsuiker k % 100 gBoni bloem 3 appelen 0 & 4 D handvol Spar rozijnen a) 75 g suiker (> à handvol Spar walnoten scheutje calvados Pr vanillepudding: 1 zakje vanillepuddingpoeder 750 ml Boni melk extra: bakvorm (® 26 cm) Beboter en bebloem de bakvorm. Schik 1 vel kruimeldeeg erin. td LL: Maak een vanillepudding met het puddingpoeder, de suiker en de melk, u zoals aangegeven op de verpakking. liberal | Weeg hiervan 200 g en zet aan de kant. Passoä met sinaasappelsap (5%) pe * fruitig en exotisch mr Meng de boter met het amandel- « zoete toetsen van mango poeder, de bloemsuiker en de bloem. Voeg hierbij de 200 g pudding en giet er een scheutje calvados” bij. Schil de appelen en snij in grove stuk- ken. Meng samen met de rozijnen en de walnoten onder het beslag. 40 koekjes 25 min + rusten: 1 u + oven: 15 min Verwarm de oven voor op 160°C. Schik alles op de taartbodem en werk af met reepjes kruimeldeeg. 500 g Boni bloem 500 g Boni bloem Zet de bakvorm in de voorverwarmde 250 g Spar boter 250 g Spar boter oven en bak gedurende 1 u 15 min. 160 g suiker 160 g suiker Haal de taart uit de oven en bestrooi 2 zakjes vanillesuiker 2 zakjes vanillesuiker met bloemsuiker terwijl ze nog warm is. 1 Spar ei 1 Spar ei snuifje zout 1 eidooier zeste van citroen *Kan evengoed zonder calvados. 20 g cacao enkele druppels citroensap snuifje zout Voeg de ingrediënten van beide degen Snij in lange banden en draai telkens om = bij elkaar en kneed tot een deegbal. Laat zodat je een dambordeffect krijgt. elke deegbal minstens 1 u rusten in de Snij in verschillende koekjes en leg op een koelkast. Laurent-Perrier bakplaat met bakpapier. Verwarm de oven voor op 180°C. Zet in de voorverwarmde oven en bak Brut, Frankrijk * puur, fris en elegant Rol beide degen + even dik uit. Leg ze gedurende 15 min. 5 boven op elkaar en druk zachtjes aan met Haal uit de oven en laat afkoelen. * mooie, evenwichtige smaak een deegrol.

Spar - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 41