Spar - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 28
Hier is pagina 28 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Aangezien het wel wat tijd vraagt, maak
je bladerderg best in grotere hoeveelheden.
Vries he daama in Heineve porties in.
Zo maak je
bladerdeeg
Zelf bladerdeeg maken vraagt wel wat tijd en
kneedwerk. De moeilijkheid zit ’'m in het ‘toeren’,
oftewel het inkneden van de boter. Dat gebeurt in
stappen. Zo wordt de boter heel gelijkmatig verdeeld
over het deeg. Het resultaat mag er zijn: die verse boter
doet het bladerdeeg smaken als nooit tevoren!
Bladerdeeg
voor +1,5 kg bladerdeeg © 3 u 30 min
extra:
500 g Boni bloem
280 g water
deegrol
10 g zout
100 g Spar malse boter
+400 g extra om te ‘toeren’
Maak een glad deeg door de bloem,
lang is als het breed is. Vouw de plak
het water, het zout en de malse boter
in 3. Leg koel in de koelkast.
te kneden.
Haal uit de koelkast. Draai de plak
Vorm een deegbol, steek in plasticfolie
deeg een kwartslag en rol nu de
en laat goed koelen in de koelkast.
andere kant uit. Vouw dit deeg ook
Snij de boter om te toeren in fijne
weer in 3 en pak in in plasticfolie.
schijven, verpak in plasticfolie en koel
Leg in de koelkast en laat min. 30 min
ook.
rusten.
Rol het deeg uit in een vierkant en
Herhaal stap 6 nog 2 keer en laat
schik alle boter in het midden.
telkens rusten in de koelkast.
Plooi dicht zoals een enveloppe. Rol
Na de 4de toer is het bladerdeeg klaar
rechthoekig uit totdat het 3 keer zo
om te gebruiken.