Spar - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 73




Hier is pagina 73 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ee 2°

ee

Ee

jr.

Mn

4

in

#,

EX

a;

&

ee

2

u

es

h

4

|

=

—-

re

uf

ER

'e

‘#4,

Ve

ee

en

/

ah

hed

an

tl

em nh

If

#1

ih

FK)

+

#

EN

Dee

ut

=

1

fe

ik

d

sl

FE À

ie

a

ii

1e

A

A

se

have:

N

El

=

EE

=

1”

{

En

hef

Aj

ps

E

De

ï

es

»



Ti

ue

Be =

4

re)

LM

5

Fri

|

Gnocchi met pompoen, chorizo en dragon

ie

KR

A

4 personen e 40 min + oven: 1 u 10 min

1 kleine butternut (+ 1 kg)

% plantje dragon

150 g Spar chorizosneetjes

100 g Garcia Queso Cabra

1 rode ui

(harde geitenkaas)

100 ml Boni culinaire room

cayennepeper

Boni arachideolie

450 g tapastomaten

750 g gnocchi

Warm de oven voor op 200°C.

Mix het vruchtvlees met de

Was de pompoen en halveer in

culinaire room en dragon. Kruid

de lengte. Verwijder de pitjes.

met cayennepeper en zout.

Besprenkel met arachideolie.

Pel de rode ui en snipper fijn.

Leg in een ovenschotel en dek af

10.

Snipper de chorizo in fijne reepjes.

=

nd

ra

met aluminiumfolie. Gaar 50 min

11

Verhit wat arachideolie in een

+

|

in de voorverwarmde oven.

pan. Roerbak de gnocchi mooi

m

pe

bruin.

N

#4

LE 24

*<

Besprenkel de tapastomaten met

f.

CES

arachideolie. Kruid met zwarte

12

Roer de rode ui en chorizo erdoor

Ee NE

en bak even mee.

+2

peper en zout.

Cave des Vignerons de Chablis

|

R

Zet de laatste 20 min mee met de

13

Werk af met de pompoencreme

Bourgogne, Frankrijk

pompoen in de oven.

en gepofte kerstomaatjes.

|

« intense en charmante neus

|

Snipper de dragonblaadjes fijn.

14.

Rasp de geitenkaas erover en

A

+ mooie, licht minerale smaak

name

serveer.

Haal de pompoen uit de oven.

a

Y

« lange afdronk

Eu

Lepel het vruchtvlees uit de

zen

pompoenhelften.

use

RENES

M:

Es

2

7

Er |

EN

at

zu

EE

ME

jh