Spar - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 64


Hier is pagina 64 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Spar Folder 01.10.2020

Hier is pagina 64 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 64

= — Al: LL «A NS se u 2 = À) Lo A dr 4 en | TE Re E | det, % e an 9? Art [ F 1 ” ee + je AY EN hj 2 2 - LB 12 stuks 50 min u 8 chipolata’s 2 el Boni zonnebloemolie 3 Spar eieren (150 g) 150 g Boni bio bloem 150 ml Boni bio melk | 4 12 plukjes rozemarijn extra: muffinvorm Ve De nt WE Verwarm de oven voor op 220°C. N Knip elke chipolata in 3 stukken. Ne Leg 2 kleine worstjes in elke holte van de muffinvorm en druppel er wat olie over. Zet 15 min in de oven tot de worstjes goed gebakken zijn. Breek de eieren in een kom en klop ze los. ja Doe de bloem in een mengkom en maak een put in het midden Giet de eieren erin. Meng met een klopper van binnen naar buiten. Voeg de melk er langzaam aan toe tot alles volledig gemengd is. m Kruid met peper en zout en doe het mengsel in een schenkkan. Verdeel over de gebakken worstjes en stop er een takje rozemarijn bij. 10. Bak af in 15 min.

Spar - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 64