Spar - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 64
Hier is pagina 64 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
=
—
Al:
LL
«A
NS
se
u
2
=
À)
Lo
A
dr
4
en |
TE
Re
E
|
det, %
e
an
9?
Art
[
F
1 ”
ee
+
je
AY
EN
hj
2
2
-
LB
12 stuks
50 min
u
8 chipolata’s
2 el Boni zonnebloemolie
3 Spar eieren (150 g)
150 g Boni bio bloem
150 ml Boni bio melk
| 4
12 plukjes rozemarijn
extra:
muffinvorm
Ve
De
nt WE
Verwarm de oven voor op 220°C.
N
Knip elke chipolata in 3 stukken.
Ne
Leg 2 kleine worstjes in elke holte van de muffinvorm en
druppel er wat olie over.
Zet 15 min in de oven tot de worstjes goed gebakken zijn.
Breek de eieren in een kom en klop ze los.
ja
Doe de bloem in een mengkom en maak een put in het midden
Giet de eieren erin.
Meng met een klopper van binnen naar buiten. Voeg de melk er
langzaam aan toe tot alles volledig gemengd is.
m
Kruid met peper en zout en doe het mengsel in een schenkkan.
Verdeel over de gebakken worstjes en stop er een takje
rozemarijn bij.
10. Bak af in 15 min.