Spar - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 64




Hier is pagina 64 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

=



Al:

LL

«A

NS

se

u

2

=

À)

Lo

A

dr

4

en |

TE

Re

E

|

det, %

e

an

9?

Art

[

F

1 ”

ee

+

je

AY

EN

hj

2

2

-

LB

12 stuks

50 min

u

8 chipolata’s

2 el Boni zonnebloemolie

3 Spar eieren (150 g)

150 g Boni bio bloem

150 ml Boni bio melk

| 4

12 plukjes rozemarijn

extra:

muffinvorm

Ve

De

nt WE

Verwarm de oven voor op 220°C.

N

Knip elke chipolata in 3 stukken.

Ne

Leg 2 kleine worstjes in elke holte van de muffinvorm en

druppel er wat olie over.

Zet 15 min in de oven tot de worstjes goed gebakken zijn.

Breek de eieren in een kom en klop ze los.

ja

Doe de bloem in een mengkom en maak een put in het midden

Giet de eieren erin.

Meng met een klopper van binnen naar buiten. Voeg de melk er

langzaam aan toe tot alles volledig gemengd is.

m

Kruid met peper en zout en doe het mengsel in een schenkkan.

Verdeel over de gebakken worstjes en stop er een takje

rozemarijn bij.

10. Bak af in 15 min.