Spar - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 35




Hier is pagina 35 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

goed gebakken @

Tompoes met erwtjes,

spek en balsamicocrême

4 grote of 8 kleine stuks e 30 min + oven: 20 min

1 vel bladerdeeg

vulling:

200 g diepvrieserwtjes

% dl kippenbouillon

1 dl Boni volle room

8 sneetjes Spar ontbijtspek

balsamicocrème

8.

waterkers

a

-—

Snij het bladerdeeg in 4 gelijke repen.

Leg elke reep tussen 2 bakpapiertjes. Bak in

de oven gedurende 8 min op 200°C. Laat de

JA

temperatuur zakken tot 170°C en laat nog 10 min

EN L

langer bakken.

a

Vulling: kook de erwtjes gaar in kokend water. Giet

af en verfris in ijswater. Mix glad met een beetje

kippenbouillon, start met weinig en voeg extra toe

indien nodig”.

Klop de room op met wat peper en zout.

Spatel onder de erwtenpuree. Doe de erwtenpuree

h

in een spuitzak en spuit op het onderste blader-

À

r

deegkoekje.

L

Bak het spek krokant en laat uitdruppen op wat

keukenpapier.

Smeer de bovenkant van een bladerdeegkoekje in

met balsamicocrème.

Werk af met wat waterkers en stukjes gebakken

spek.

*Duw eventueel nog door een fijne zeef, om de

velletjes van de erwten te verwijderen.

mr

Desperados Mojito (5,9%)

he

* bier met een kenmerkende,

%

zoete tequilasmaak

* toetsen van limoen en munt

Fr