Spar - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 35
Hier is pagina 35 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
goed gebakken @
Tompoes met erwtjes,
spek en balsamicocrême
4 grote of 8 kleine stuks e 30 min + oven: 20 min
1 vel bladerdeeg
vulling:
200 g diepvrieserwtjes
% dl kippenbouillon
1 dl Boni volle room
8 sneetjes Spar ontbijtspek
balsamicocrème
8.
waterkers
a
-—
Snij het bladerdeeg in 4 gelijke repen.
Leg elke reep tussen 2 bakpapiertjes. Bak in
de oven gedurende 8 min op 200°C. Laat de
JA
temperatuur zakken tot 170°C en laat nog 10 min
EN L
langer bakken.
a
Vulling: kook de erwtjes gaar in kokend water. Giet
af en verfris in ijswater. Mix glad met een beetje
kippenbouillon, start met weinig en voeg extra toe
indien nodig”.
Klop de room op met wat peper en zout.
Spatel onder de erwtenpuree. Doe de erwtenpuree
h
in een spuitzak en spuit op het onderste blader-
À
r
deegkoekje.
L
Bak het spek krokant en laat uitdruppen op wat
keukenpapier.
Smeer de bovenkant van een bladerdeegkoekje in
met balsamicocrème.
Werk af met wat waterkers en stukjes gebakken
spek.
*Duw eventueel nog door een fijne zeef, om de
velletjes van de erwten te verwijderen.
mr
Desperados Mojito (5,9%)
he
* bier met een kenmerkende,
%
zoete tequilasmaak
* toetsen van limoen en munt
Fr