Spar - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 31


Hier is pagina 31 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Spar Folder 01.10.2020

Hier is pagina 31 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 31

er A. ®& LE u Bladerdeegapero WEITET | à I [7 4 personen ® 10 min + oven a blad ti met IP CAN 15 min L. bes A Pi ijk mots 1 vel bladerdeeg CA += 1 blikje Boni ansjovis EN CEA geraspte Parmezaanse kaas bak in de oven. eidooier LS kel 5 > « ae Verwarm de oven voor op x 170°C u 2 Haal de ansjovis uit het blik en La 2 dep droog Verdeel het bladerdeeg in | f 5 2 repen # À Schik de ansjovis op 1 reep [1 | 5 4 + ee bladerdeeg en bestrooi met de à. A 5: geraspte kaas. Besmeer een andere reep des # met eidooier n schik Nase # Ed gedooierdel opide ansjovis. Ve 6 Snijin fine reepjes enleg op \ À + een bakplaat met bakpapier. # & \ 7. Bak 15 min inrdevoor- zt “Werwarmdeoven De ne . ie < E | AR Vervang dv ansjovis — A! — wentueel door tapenade u kl van zwarte olijven 5 AL D =, FU Su Pad er jet QG. Te + Ee nn zu ! en dre SEN 7 Victor Preiss M Crémant d'Alsace, Brut, Frankrijk k 2 elegante geur met een fijne geroosterde toets EN rek Pi; ey sa complexe en brede smaak + CT | ! Ê à I} al h | Fi

Spar - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 31