Spar - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 31
Hier is pagina 31 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
er A.
®&
LE
u
Bladerdeegapero
WEITET
| à
I
[7
4 personen ® 10 min + oven
a
blad
ti met IP CAN
15 min
L.
bes
A Pi
ijk mots
1 vel bladerdeeg
CA
+=
1 blikje Boni ansjovis
EN CEA
geraspte Parmezaanse kaas
bak in de oven.
eidooier
LS
kel
5
>
«
ae
Verwarm de oven voor op
x
170°C
u
2
Haal de ansjovis uit het blik en
La
2
dep droog
Verdeel het bladerdeeg in
|
f
5
2 repen
# À
Schik de ansjovis op 1 reep
[1
|
5
4
+
ee
bladerdeeg en bestrooi met de à.
A
5:
geraspte kaas.
Besmeer een andere reep des
#
met eidooier
n schik Nase
#
Ed
gedooierdel
opide ansjovis.
Ve
6
Snijin fine reepjes enleg op
\
À
+
een bakplaat met bakpapier.
#
&
\
7. Bak 15 min inrdevoor-
zt
“Werwarmdeoven
De
ne
. ie <
E
| AR
Vervang dv ansjovis
—
A!
—
wentueel door tapenade
u
kl
van zwarte olijven
5
AL
D
=,
FU
Su
Pad
er
jet
QG. Te
+
Ee
nn
zu
! en
dre
SEN
7
Victor Preiss
M
Crémant d'Alsace, Brut, Frankrijk
k 2
elegante geur met een fijne geroosterde toets
EN rek
Pi;
ey
sa
complexe en brede smaak
+ CT
| !
Ê
à
I}
al
h
|
Fi