Spar - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 31




Hier is pagina 31 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

er A.

®&

LE

u

Bladerdeegapero

WEITET

| à

I

[7

4 personen ® 10 min + oven

a

blad

ti met IP CAN

15 min

L.

bes

A Pi

ijk mots

1 vel bladerdeeg

CA

+=

1 blikje Boni ansjovis

EN CEA

geraspte Parmezaanse kaas

bak in de oven.

eidooier

LS

kel

5

>

«

ae

Verwarm de oven voor op

x

170°C

u

2

Haal de ansjovis uit het blik en

La

2

dep droog

Verdeel het bladerdeeg in

|

f

5

2 repen

# À

Schik de ansjovis op 1 reep

[1

|

5

4

+

ee

bladerdeeg en bestrooi met de à.

A

5:

geraspte kaas.

Besmeer een andere reep des

#

met eidooier

n schik Nase

#

Ed

gedooierdel

opide ansjovis.

Ve

6

Snijin fine reepjes enleg op

\

À

+

een bakplaat met bakpapier.

#

&

\

7. Bak 15 min inrdevoor-

zt

“Werwarmdeoven

De

ne

. ie <

E

| AR

Vervang dv ansjovis



A!



wentueel door tapenade

u

kl

van zwarte olijven

5

AL

D

=,

FU

Su

Pad

er

jet

QG. Te

+

Ee

nn

zu

! en

dre

SEN

7

Victor Preiss

M

Crémant d'Alsace, Brut, Frankrijk

k 2

elegante geur met een fijne geroosterde toets

EN rek

Pi;

ey

sa

complexe en brede smaak

+ CT

| !

Ê

à

I}

al

h

|

Fi