Spar - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 70




Hier is pagina 70 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Aardappel-chorizokroketjes

LOTO alta)

150 g Spar chorizo sneetjes

Stamp de aardappelen fijn en roer de

400 g Spar pureeaardappel (geschild)

cheddar, koriander, chorizo, paprika- en

80 g gemalen Spar Irish Food Red Cheddar

komijnpoeder end ei eronder.

TY kl paprikapoeder.

T

Warm de friteuse voor op 180°C

Ya kl komijnpoeder

Klop het overige ei los in een kommetje.

% plantje korianderss=

û

Doe de panko in een tweede kommetje.

El

2 Spar eieren

Er

7.zRol balletjes van de aardappelpuree.

N

150 g panko

‚Haalze eerst door Las ‚ei en n dan door

2

#

aioli

u de pankos

Dre

5

Pi

Ç

r

Er) in de voorverwarmd

bd

a

Bes

Pastinaaksoepje

tell GE EE en kook of,

He

a

7

Source

En

|

LA:

mt"

PE

5

9. Laat Use 0 Keukenpapier NE

met chorizo-olie

\ 2. Snij de sneetjes chorizo in fijne wagte

MEN Nuits aioli:

2

B 3. Snipper ge korianderfijn.

DS

4 personen e 45 min

Ee

LM

7

nr:

‘+

Ei

|

OR

ÈS

HeT

N

u m

ae

lui

et

eu

|

100 g wortel

x

400 g pastinaak

m

à

250 ml gepasteuriseerde

à

ongezoete karnemelk

en

5

2 kippenbouillonblokjes

70 g Spar chorizo (pikant)

50 ml Boni zonnebloemolie

ei

% kl gerookt paprikapoeder

2 el Spar boter

A

|

Pel de ui en snij grof.

Schil de wortel en pastinaak en snij

in stukken

Smelt de boter in een kookpot.

Bak de ui glazig. Roer de wortel en

x

pastinaak erdoor.

Blus met karnemelk en 750 ml

de

water.

=

Voeg de bouillonblokjes toe en laat

20 min koken tot de groenten zacht

En

e.,



zijn

CH

Fr

Snij de chorizo in dunne schijfjes,

0

Al

Verwarm de chorizo met de

zonnebloemolie en gerookte

gi

Je

paprikapoeder op een matig vuur.

De

=

Laat 5 min rustig trekken op het

#

vuur.

|

=.

Haal van het vuur en laat afkoelen

x

aa

+

L

tot kamertemperatuur.

cv

4

à

+

Zeef de olie. Laat de chorizo

gk

hid

uitlekken op keukenpapier.

Marques de La Carrasca

10.

Mix de soep na gaartijd fijn. Kruid

La Mancha, Spanje

met zwarte peper en zout en

5

+ intense, complexe aroma's

verdeel over borden

JE

« vleugje vanille

=

Druppel wat chorizo-olie over de

+ krachtige, elegante finish

soep. Serveer de krokante chorizo

ri

Fe

ke

TE

erbij

pp

#1

kj

%

A

+

ee

Fr

pe

D

Fi

fp

ee

EE

Fi

5