Spar - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 70
Hier is pagina 70 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.

Hier is pagina 70 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 70
Aardappel-chorizokroketjes LOTO alta) 150 g Spar chorizo sneetjes Stamp de aardappelen fijn en roer de 400 g Spar pureeaardappel (geschild) cheddar, koriander, chorizo, paprika- en 80 g gemalen Spar Irish Food Red Cheddar komijnpoeder end ei eronder. TY kl paprikapoeder. T Warm de friteuse voor op 180°C Ya kl komijnpoeder Klop het overige ei los in een kommetje. % plantje korianderss= û Doe de panko in een tweede kommetje. El 2 Spar eieren Er 7.zRol balletjes van de aardappelpuree. N 150 g panko ‚Haalze eerst door Las ‚ei en n dan door 2 # aioli u de pankos Dre 5 Pi Ç r Er) in de voorverwarmd bd a Bes Pastinaaksoepje tell GE EE en kook of, He a 7 Source En | LA: mt" PE 5 9. Laat Use 0 Keukenpapier NE met chorizo-olie \ 2. Snij de sneetjes chorizo in fijne wagte MEN Nuits aioli: 2 B 3. Snipper ge korianderfijn. DS 4 personen e 45 min Ee LM 7 nr: ‘+ Ei | OR ÈS HeT N u m ae lui et eu | 100 g wortel x 400 g pastinaak m à 250 ml gepasteuriseerde à ongezoete karnemelk en 5 2 kippenbouillonblokjes 70 g Spar chorizo (pikant) 50 ml Boni zonnebloemolie ei % kl gerookt paprikapoeder 2 el Spar boter A | Pel de ui en snij grof. Schil de wortel en pastinaak en snij in stukken Smelt de boter in een kookpot. Bak de ui glazig. Roer de wortel en x pastinaak erdoor. Blus met karnemelk en 750 ml de water. = Voeg de bouillonblokjes toe en laat 20 min koken tot de groenten zacht En e., sé zijn CH Fr Snij de chorizo in dunne schijfjes, 0 Al Verwarm de chorizo met de zonnebloemolie en gerookte gi Je paprikapoeder op een matig vuur. De = Laat 5 min rustig trekken op het # vuur. | =. Haal van het vuur en laat afkoelen x aa + L tot kamertemperatuur. cv 4 à + Zeef de olie. Laat de chorizo gk hid uitlekken op keukenpapier. Marques de La Carrasca 10. Mix de soep na gaartijd fijn. Kruid La Mancha, Spanje met zwarte peper en zout en 5 + intense, complexe aroma's verdeel over borden JE « vleugje vanille = Druppel wat chorizo-olie over de + krachtige, elegante finish soep. Serveer de krokante chorizo ri Fe ke TE erbij pp #1 kj % A + ee Fr pe D Fi fp ee EE Fi 5
Spar - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 70