Spar - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 70
Hier is pagina 70 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Aardappel-chorizokroketjes
LOTO alta)
150 g Spar chorizo sneetjes
Stamp de aardappelen fijn en roer de
400 g Spar pureeaardappel (geschild)
cheddar, koriander, chorizo, paprika- en
80 g gemalen Spar Irish Food Red Cheddar
komijnpoeder end ei eronder.
TY kl paprikapoeder.
T
Warm de friteuse voor op 180°C
Ya kl komijnpoeder
Klop het overige ei los in een kommetje.
% plantje korianderss=
û
Doe de panko in een tweede kommetje.
El
2 Spar eieren
Er
7.zRol balletjes van de aardappelpuree.
N
150 g panko
‚Haalze eerst door Las ‚ei en n dan door
2
#
aioli
u de pankos
Dre
5
Pi
Ç
r
Er) in de voorverwarmd
bd
a
Bes
Pastinaaksoepje
tell GE EE en kook of,
He
a
7
Source
En
|
LA:
mt"
PE
5
9. Laat Use 0 Keukenpapier NE
met chorizo-olie
\ 2. Snij de sneetjes chorizo in fijne wagte
MEN Nuits aioli:
2
B 3. Snipper ge korianderfijn.
DS
4 personen e 45 min
Ee
LM
7
nr:
‘+
Ei
|
OR
ÈS
HeT
N
u m
ae
lui
et
eu
|
100 g wortel
x
400 g pastinaak
m
à
250 ml gepasteuriseerde
à
ongezoete karnemelk
en
5
2 kippenbouillonblokjes
70 g Spar chorizo (pikant)
50 ml Boni zonnebloemolie
ei
% kl gerookt paprikapoeder
2 el Spar boter
A
|
Pel de ui en snij grof.
Schil de wortel en pastinaak en snij
in stukken
Smelt de boter in een kookpot.
Bak de ui glazig. Roer de wortel en
x
pastinaak erdoor.
Blus met karnemelk en 750 ml
de
water.
=
Voeg de bouillonblokjes toe en laat
20 min koken tot de groenten zacht
En
e.,
sé
zijn
CH
Fr
Snij de chorizo in dunne schijfjes,
0
Al
Verwarm de chorizo met de
zonnebloemolie en gerookte
gi
Je
paprikapoeder op een matig vuur.
De
=
Laat 5 min rustig trekken op het
#
vuur.
|
=.
Haal van het vuur en laat afkoelen
x
aa
+
L
tot kamertemperatuur.
cv
4
à
+
Zeef de olie. Laat de chorizo
gk
hid
uitlekken op keukenpapier.
Marques de La Carrasca
10.
Mix de soep na gaartijd fijn. Kruid
La Mancha, Spanje
met zwarte peper en zout en
5
+ intense, complexe aroma's
verdeel over borden
JE
« vleugje vanille
=
Druppel wat chorizo-olie over de
+ krachtige, elegante finish
soep. Serveer de krokante chorizo
ri
Fe
ke
TE
erbij
pp
#1
kj
%
A
+
ee
Fr
pe
D
Fi
fp
ee
EE
Fi
5