Spar - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 44


Hier is pagina 44 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Spar Folder 01.10.2020

Hier is pagina 44 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 44

Ume Dana’s keuken Hoe ziet je kookweek eruit? “Op weekdagen sta ik achter het fornuis om- dat ik als eerste thuis ben. Dan kook ik altijd 1. vers. We proberen minder vaak vlees te eten. Gewoonlijk kook ik dan een halfuur à drie = kwartier, langere recepten zijn voor tijdens het weekend. Staat er nog sport op de planning, dan haal ik snel iets uit de diepvries, zoals spaghettisaus of chili con carne. Als ik op voor- 1) hand weet dat er in het weekend amper tijd is om boodschappen te doen, laat ik op zondag een maaltijdbox komen.” “Vrijdag en zaterdag spreken we meestal af met vrienden, gaan we op restaurant of halen we iets af. Veel kookpotten komen er dan niet aan te pas. Zondag wel. Dan koken we iets uitgebreider en haalt ook mijn vriend zijn kookkunsten boven.” >) Er Wat eet je overdag? “Als ontbijt ga ik voor yoghurt, havermout en iets van fruit. In het weekend mag het iets meer zijn: eitjes, havermoutpannenkoekjes of boterkoeken van onze favoriete bakker. 's Middags neem ik geregeld een restje mee van thuis. Zijn er geen restjes, dan maak ik zelf hummus, eiersla of tonijnsla voor op de boterham. Is er echt niet veel meer in huis, dan maak ik meestal een croque met wat er nog in de koelkast zit.” 7 Wat is je lievelingsgerecht? “Ik heb een zwak voor kaas. Kaasfondue staat en zeker in mijn top drie. Dat koos ik als kind ook altijd op mijn verjaardag. Een nostalgisch gerecht dus! Verder ben ik ook fan van kwar- teltjes met soja-honinglak of lamsbout met ras el hanout en kikkererwten. En van pasta von- gole, een van mijn signature dishes trouwens.” Wat was je grootste keukenblunder? “Een mislukte citroencake die ik moest meenemen naar een eindejaarsetentje. Nog altijd geen idee wat is misgelopen, maar hij werd niet hard genoeg. Ik ben dan maar potjes af! kant-en-klare crème brûlée gaan halen in de 6 supermarkt.” "1 aaf

Spar - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 44