Spar - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 44
Hier is pagina 44 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Ume
Dana’s keuken
Hoe ziet je kookweek eruit?
“Op weekdagen sta ik achter het fornuis om-
dat ik als eerste thuis ben. Dan kook ik altijd
1.
vers. We proberen minder vaak vlees te eten.
Gewoonlijk kook ik dan een halfuur à drie
=
kwartier, langere recepten zijn voor tijdens het
weekend. Staat er nog sport op de planning,
dan haal ik snel iets uit de diepvries, zoals
spaghettisaus of chili con carne. Als ik op voor-
1)
hand weet dat er in het weekend amper tijd is
om boodschappen te doen, laat ik op zondag
een maaltijdbox komen.”
“Vrijdag en zaterdag spreken we meestal af
met vrienden, gaan we op restaurant of halen
we iets af. Veel kookpotten komen er dan niet
aan te pas. Zondag wel. Dan koken we iets
uitgebreider en haalt ook mijn vriend zijn
kookkunsten boven.”
>)
Er
Wat eet je overdag?
“Als ontbijt ga ik voor yoghurt, havermout en
iets van fruit. In het weekend mag het iets
meer zijn: eitjes, havermoutpannenkoekjes
of boterkoeken van onze favoriete bakker.
's Middags neem ik geregeld een restje mee
van thuis. Zijn er geen restjes, dan maak ik
zelf hummus, eiersla of tonijnsla voor op de
boterham. Is er echt niet veel meer in huis, dan
maak ik meestal een croque met wat er nog in
de koelkast zit.”
7
Wat is je lievelingsgerecht?
“Ik heb een zwak voor kaas. Kaasfondue staat
en
zeker in mijn top drie. Dat koos ik als kind
ook altijd op mijn verjaardag. Een nostalgisch
gerecht dus! Verder ben ik ook fan van kwar-
teltjes met soja-honinglak of lamsbout met ras
el hanout en kikkererwten. En van pasta von-
gole, een van mijn signature dishes trouwens.”
Wat was je grootste keukenblunder?
“Een mislukte citroencake die ik moest
meenemen naar een eindejaarsetentje. Nog
altijd geen idee wat is misgelopen, maar hij
werd niet hard genoeg. Ik ben dan maar potjes
af!
kant-en-klare crème brûlée gaan halen in de
6
supermarkt.”
"1
aaf