Spar - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 44




Hier is pagina 44 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Ume

Dana’s keuken

Hoe ziet je kookweek eruit?

“Op weekdagen sta ik achter het fornuis om-

dat ik als eerste thuis ben. Dan kook ik altijd

1.

vers. We proberen minder vaak vlees te eten.

Gewoonlijk kook ik dan een halfuur à drie

=

kwartier, langere recepten zijn voor tijdens het

weekend. Staat er nog sport op de planning,

dan haal ik snel iets uit de diepvries, zoals

spaghettisaus of chili con carne. Als ik op voor-

1)

hand weet dat er in het weekend amper tijd is

om boodschappen te doen, laat ik op zondag

een maaltijdbox komen.”

“Vrijdag en zaterdag spreken we meestal af

met vrienden, gaan we op restaurant of halen

we iets af. Veel kookpotten komen er dan niet

aan te pas. Zondag wel. Dan koken we iets

uitgebreider en haalt ook mijn vriend zijn

kookkunsten boven.”

>)

Er

Wat eet je overdag?

“Als ontbijt ga ik voor yoghurt, havermout en

iets van fruit. In het weekend mag het iets

meer zijn: eitjes, havermoutpannenkoekjes

of boterkoeken van onze favoriete bakker.

's Middags neem ik geregeld een restje mee

van thuis. Zijn er geen restjes, dan maak ik

zelf hummus, eiersla of tonijnsla voor op de

boterham. Is er echt niet veel meer in huis, dan

maak ik meestal een croque met wat er nog in

de koelkast zit.”

7

Wat is je lievelingsgerecht?

“Ik heb een zwak voor kaas. Kaasfondue staat

en

zeker in mijn top drie. Dat koos ik als kind

ook altijd op mijn verjaardag. Een nostalgisch

gerecht dus! Verder ben ik ook fan van kwar-

teltjes met soja-honinglak of lamsbout met ras

el hanout en kikkererwten. En van pasta von-

gole, een van mijn signature dishes trouwens.”

Wat was je grootste keukenblunder?

“Een mislukte citroencake die ik moest

meenemen naar een eindejaarsetentje. Nog

altijd geen idee wat is misgelopen, maar hij

werd niet hard genoeg. Ik ben dan maar potjes

af!

kant-en-klare crème brûlée gaan halen in de

6

supermarkt.”

"1

aaf