Spar - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 17
Hier is pagina 17 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
1
pr
KE
ne
BE
#
seizoentjes ®
I
ê
k
k
u
à
À
EX
;
5
ik
|
re
-
hi
è
+
x
u men
Oosters geroosterde kip
ke
ou
À
à
à
Fn
rs
ket
Fe
met pastinaak, wortel en
CAE
a
Te
zh
ï
savooikool
Er
?
€ i
4 personen e lu
&
tomatensaus:
AF
4 kippendijen
2 kleine sjalotten
2 el Spar boter
2
F
3 tenen look
4 grote wortels
RE
600 g pastinaak
1 klein blik Boni
ai
EE
Le
% savooikool
gepelde tomaten
LT
er, ue Re pes VAT
ae
Le
1el Spar sesamzaad
2 laurierblaadjes
ha
=
1 Boni bio citroen
2 cm verse gember
Eu
e=
arachideolie
Pi
1;
1 kl gemalen komijn
L
rt
Verwarm de oven voor op 200°C.
4
=
Snij de savooikool in fijne reepjes.
If
=
Schil de wortels en pastinaken. Snij ze in
|
korte dikke frieten.
Pel de sjalotten en snij in plakjes.
if
3
ern en ff"
Meng de kip met de sjalotten, wortels en
® |
pastinaken in een schaal. Besprenkel met
arachideolie en rasp zeste van citroen
erover. Kruid royaal met peper en zout.
Giet 1 el arachideolie in een grote
%
braadslee en kruid met peper en zout. Zet
= 7
in de oven om voor te verwarmen.
»
A
|
Verspreid de sjalotten, wortels en
À
pastinaak over de braadslee en schik de kip
1
\
cs.
erbovenop.
N
|
Zet 15 min in de oven. Schep de groenten
om, leg de kip met de velkant naar boven
Er
en zet nog 20 min terug in de oven.
Tomatensaus: pel de look en snij fijn.
Ne
gon
Roerbak in boter en voeg de gepelde
CL)
tomaten, laurier en komijn toe. Schil de
gember en rasp erover. Kruid met peper en
“
zout en laat 15 min doorkoken.
2
J
10.
Verwijder de laurierblaadjes, pureer de
saus en hou warm.
11
Rooster de sesamzaadjes goudbruin in een
De
droge koekenpan en strooi samen met de
à
savooikool over de kipschotel.
mg
12
Zet nog 10 min in de oven
hs
f
tot de kip gaar is.
13
Serveer met de tomaten-
saus.
ee
Ei
u
it
ie
Roodeberg wit
a
ta]
Zuid-Afrika
aem
y
en
bh
fs
m |
frisse, droge wijn
|
js
Red
à
hij
bloemen- en muskaatgeur
&
à
4
je
hen:
AE
ook lekker als verkwikkend
MA
À
CL
è
€
al
aperitief
La
:
LU
Ki
br