Spar - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 17


Hier is pagina 17 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Spar Folder 01.10.2020

Hier is pagina 17 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 17

1 pr KE ne BE # seizoentjes ® I ê k k u à À EX ; 5 ik | re - hi è + x u men Oosters geroosterde kip ke ou À à à Fn rs ket Fe met pastinaak, wortel en CAE a Te zh ï savooikool Er ? € i 4 personen e lu & tomatensaus: AF 4 kippendijen 2 kleine sjalotten 2 el Spar boter 2 F 3 tenen look 4 grote wortels RE 600 g pastinaak 1 klein blik Boni ai EE Le % savooikool gepelde tomaten LT er, ue Re pes VAT ae Le 1el Spar sesamzaad 2 laurierblaadjes ha = 1 Boni bio citroen 2 cm verse gember Eu e= arachideolie Pi 1; 1 kl gemalen komijn L rt Verwarm de oven voor op 200°C. 4 = Snij de savooikool in fijne reepjes. If = Schil de wortels en pastinaken. Snij ze in | korte dikke frieten. Pel de sjalotten en snij in plakjes. if 3 ern en ff" Meng de kip met de sjalotten, wortels en ® | pastinaken in een schaal. Besprenkel met arachideolie en rasp zeste van citroen erover. Kruid royaal met peper en zout. Giet 1 el arachideolie in een grote % braadslee en kruid met peper en zout. Zet = 7 in de oven om voor te verwarmen. » A | Verspreid de sjalotten, wortels en À pastinaak over de braadslee en schik de kip 1 \ cs. erbovenop. N | Zet 15 min in de oven. Schep de groenten om, leg de kip met de velkant naar boven Er en zet nog 20 min terug in de oven. Tomatensaus: pel de look en snij fijn. Ne gon Roerbak in boter en voeg de gepelde CL) tomaten, laurier en komijn toe. Schil de gember en rasp erover. Kruid met peper en “ zout en laat 15 min doorkoken. 2 J 10. Verwijder de laurierblaadjes, pureer de saus en hou warm. 11 Rooster de sesamzaadjes goudbruin in een De droge koekenpan en strooi samen met de à savooikool over de kipschotel. mg 12 Zet nog 10 min in de oven hs f tot de kip gaar is. 13 Serveer met de tomaten- saus. ee Ei u it ie Roodeberg wit a ta] Zuid-Afrika aem y en bh fs m | frisse, droge wijn | js Red à hij bloemen- en muskaatgeur & à 4 je hen: AE ook lekker als verkwikkend MA À CL è € al aperitief La : LU Ki br

Spar - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 17