Spar - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 33




Hier is pagina 33 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

goed gebakken @

ÿ

Witlof met ham en kaas in bladerdeeg

pn

4 personen © 30 min + oven: 20 min

2 vellen bladerdeeg

4 sneetjes Oud Brugge-kaas

4 stronken Spar witlof

4 sneetjes Spar gekookte beenham

Ba

1citroen

Spar boter

I

Reinig het witlof. Stoof het gaar in wat boter met water en citroensap. Haal het gestoofde

Ooit q

NNS

witlof uit de pot en laat uitdruppen. Laat afkoelen.

“©

Verwarm de oven voor op 180°C.

niHof met ham en

Draai elk witlofstronkje in een sneetje kaas*.

Draai vervolgens in een sneetje ham en omwikkel volledig met het bladerdeeg.

kaas genoon uit het

Leg de witlofrollen op bakpapier op de rooster. Zo wordt het bladerdeeg krokant.

Verwarmde oven.

u PAL

LN)

Serveer warm.

Bak gedurende 20 min in ols

LA

*Je kan ook een kaassaus make

oelen en gebruiken in plaats van sn

L

=

-.*

u

—,

vw

Un

L

LE

=

EN:

=

Fu

ne

*

pr et

Em

en

|

ê

ek

1 a

Chinon ‘Les Tuffeaux’

Loire, Frankrijk

ke

+ aroma van cassis en peper

er

chtige, ronde en rij

naak

à

itt

structuur en lichte houttoets

|!

"

A

Fe

\

|

=

3)

FT TT 4 FA A

u

\