Spar - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 33
Hier is pagina 33 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.

Hier is pagina 33 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 33
goed gebakken @ ÿ Witlof met ham en kaas in bladerdeeg pn 4 personen © 30 min + oven: 20 min 2 vellen bladerdeeg 4 sneetjes Oud Brugge-kaas 4 stronken Spar witlof 4 sneetjes Spar gekookte beenham Ba 1citroen Spar boter I Reinig het witlof. Stoof het gaar in wat boter met water en citroensap. Haal het gestoofde Ooit q NNS witlof uit de pot en laat uitdruppen. Laat afkoelen. “© Verwarm de oven voor op 180°C. niHof met ham en Draai elk witlofstronkje in een sneetje kaas*. Draai vervolgens in een sneetje ham en omwikkel volledig met het bladerdeeg. kaas genoon uit het Leg de witlofrollen op bakpapier op de rooster. Zo wordt het bladerdeeg krokant. Verwarmde oven. u PAL LN) Serveer warm. Bak gedurende 20 min in ols LA *Je kan ook een kaassaus make oelen en gebruiken in plaats van sn L = -.* u —, vw Un L LE = EN: = Fu ne * pr et Em en | ê ek 1 a Chinon ‘Les Tuffeaux’ Loire, Frankrijk ke + aroma van cassis en peper er chtige, ronde en rij naak à itt structuur en lichte houttoets |! " A Fe \ | = 3) FT TT 4 FA A u \
Spar - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 33