Spar - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 50




Hier is pagina 50 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Citroentaart deluxe

.

ü

4stuks e 1u+oven: 10 min

kyu N YJ p

AY Le

[ks

AM

A

A

1 verpakking kruimeldeeg

100 g Spar boter

1 eigeel

Italiaans schuim

zelf | Blader terug naa

20 g suiker

2 eiwitten



=

40 ml water

DO

k

[A VA UE CZ

<

=

A

200 g rood fruit

3

(naar keuze)

150 g suiker

extra:

NE

munt

citroencrème:

suikerthermometer

va

50 ml citroensap

brandertje

75 g Spar eieren

spuitzakken

(1 à 2 stuks)

spuitmondjes

70 g suiker

$

1

Italiaans schuim: klop

de massa in een

het eiwit met een

spuitzak met een rond

snuifje zout stijf in een

spuitmondje van 5 mm

keukenrobot.

en laat afkoelen in de

Fr

Voeg langzaam 30 g

koelkast.



k

suiker toe en laat rustig

Afwerking: verwarm

verder kloppen.

de oven voor op 180°C.

A

Breng het water met

Snij rechthoeken van

120 g suiker aan de

10 x 4 cm uit het

kook. Haal van het

kruimeldeeg. Prik met

vuur wanneer de

een vork veel gaatjes

Br

suikerstroop 120°C

in het deeg. Legop

It

Sr

heeft bereikt en schenk

een ovenplaat met

|

langzaam bij het

bakpapier. Smeer in met

ee

kloppende eiwitschuim.

eigeel en bestrooi met

3.

à

wat suiker.

Laat 5 min kloppen tot

het schuim stijf is en

Bak 8 à 10 min

bewaar in de koelkast in

mooi bruin in de

Pt

:

een spuitzak met ronde

voorverwarmde oven.

Haal uit de oven en laat

spuitmond van 5 mm.

Citroencrème: klop de

afkoelen.

neen

eieren met de suiker

10.

Spuit er afwisselend een

en het citroensap los.

dot citroencrème en een

h

Breng al roerend met de

dot eiwitschuim op.

klopper aan de kook op

11

Verdeel het rood fruit

een matig vuur.

over dessertkommetjes,

Laat even opkoken en

spuit er enkele dotjes

haal van het vuur. Laat

citroencrème en

10 min afkoelen.

eiwitschuim op. Werk

Mix na 10 min de

F

af met het koekje en

boter erdoor met

brand het schuim bruin

1

een staafmixer. Doe

met een brandertje.

Filou (8,5%)

w

- krachtig en tegelijk zacht

in

7

A)

t.

Tip: is de boter in de citroencrème gestold in de koelkast?

*

ri

* licht kruidige toetsen

}

Laat de creme dan even afkoelen op kamertemperatuur.

+ lichte, hopbittere afdronk

Î

st

Ti

ri

Per

re

|

Pee

u