Spar - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 50
Hier is pagina 50 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Citroentaart deluxe
.
ü
4stuks e 1u+oven: 10 min
kyu N YJ p
AY Le
[ks
AM
A
A
1 verpakking kruimeldeeg
100 g Spar boter
1 eigeel
Italiaans schuim
zelf | Blader terug naa
20 g suiker
2 eiwitten
€
=
40 ml water
DO
k
[A VA UE CZ
<
=
A
200 g rood fruit
3
(naar keuze)
150 g suiker
extra:
NE
munt
citroencrème:
suikerthermometer
va
50 ml citroensap
brandertje
75 g Spar eieren
spuitzakken
(1 à 2 stuks)
spuitmondjes
70 g suiker
$
1
Italiaans schuim: klop
de massa in een
het eiwit met een
spuitzak met een rond
snuifje zout stijf in een
spuitmondje van 5 mm
keukenrobot.
en laat afkoelen in de
Fr
Voeg langzaam 30 g
koelkast.
€
k
suiker toe en laat rustig
Afwerking: verwarm
verder kloppen.
de oven voor op 180°C.
A
Breng het water met
Snij rechthoeken van
120 g suiker aan de
10 x 4 cm uit het
kook. Haal van het
kruimeldeeg. Prik met
vuur wanneer de
een vork veel gaatjes
Br
suikerstroop 120°C
in het deeg. Legop
It
Sr
heeft bereikt en schenk
een ovenplaat met
|
langzaam bij het
bakpapier. Smeer in met
ee
kloppende eiwitschuim.
eigeel en bestrooi met
3.
à
wat suiker.
Laat 5 min kloppen tot
het schuim stijf is en
Bak 8 à 10 min
bewaar in de koelkast in
mooi bruin in de
Pt
:
een spuitzak met ronde
voorverwarmde oven.
Haal uit de oven en laat
spuitmond van 5 mm.
Citroencrème: klop de
afkoelen.
neen
eieren met de suiker
10.
Spuit er afwisselend een
en het citroensap los.
dot citroencrème en een
h
Breng al roerend met de
dot eiwitschuim op.
klopper aan de kook op
11
Verdeel het rood fruit
een matig vuur.
over dessertkommetjes,
Laat even opkoken en
spuit er enkele dotjes
haal van het vuur. Laat
citroencrème en
10 min afkoelen.
eiwitschuim op. Werk
Mix na 10 min de
F
af met het koekje en
boter erdoor met
brand het schuim bruin
1
een staafmixer. Doe
met een brandertje.
Filou (8,5%)
w
- krachtig en tegelijk zacht
in
7
A)
t.
Tip: is de boter in de citroencrème gestold in de koelkast?
*
ri
* licht kruidige toetsen
}
Laat de creme dan even afkoelen op kamertemperatuur.
+ lichte, hopbittere afdronk
Î
st
Ti
ri
Per
re
|
Pee
u