Spar - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 50


Hier is pagina 50 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Spar Folder 01.10.2020

Hier is pagina 50 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 50

Citroentaart deluxe . ü 4stuks e 1u+oven: 10 min kyu N YJ p AY Le [ks AM A A 1 verpakking kruimeldeeg 100 g Spar boter 1 eigeel Italiaans schuim zelf | Blader terug naa 20 g suiker 2 eiwitten € = 40 ml water DO k [A VA UE CZ < = A 200 g rood fruit 3 (naar keuze) 150 g suiker extra: NE munt citroencrème: suikerthermometer va 50 ml citroensap brandertje 75 g Spar eieren spuitzakken (1 à 2 stuks) spuitmondjes 70 g suiker $ 1 Italiaans schuim: klop de massa in een het eiwit met een spuitzak met een rond snuifje zout stijf in een spuitmondje van 5 mm keukenrobot. en laat afkoelen in de Fr Voeg langzaam 30 g koelkast. € k suiker toe en laat rustig Afwerking: verwarm verder kloppen. de oven voor op 180°C. A Breng het water met Snij rechthoeken van 120 g suiker aan de 10 x 4 cm uit het kook. Haal van het kruimeldeeg. Prik met vuur wanneer de een vork veel gaatjes Br suikerstroop 120°C in het deeg. Legop It Sr heeft bereikt en schenk een ovenplaat met | langzaam bij het bakpapier. Smeer in met ee kloppende eiwitschuim. eigeel en bestrooi met 3. à wat suiker. Laat 5 min kloppen tot het schuim stijf is en Bak 8 à 10 min bewaar in de koelkast in mooi bruin in de Pt : een spuitzak met ronde voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat spuitmond van 5 mm. Citroencrème: klop de afkoelen. neen eieren met de suiker 10. Spuit er afwisselend een en het citroensap los. dot citroencrème en een h Breng al roerend met de dot eiwitschuim op. klopper aan de kook op 11 Verdeel het rood fruit een matig vuur. over dessertkommetjes, Laat even opkoken en spuit er enkele dotjes haal van het vuur. Laat citroencrème en 10 min afkoelen. eiwitschuim op. Werk Mix na 10 min de F af met het koekje en boter erdoor met brand het schuim bruin 1 een staafmixer. Doe met een brandertje. Filou (8,5%) w - krachtig en tegelijk zacht in 7 A) t. Tip: is de boter in de citroencrème gestold in de koelkast? * ri * licht kruidige toetsen } Laat de creme dan even afkoelen op kamertemperatuur. + lichte, hopbittere afdronk Î st Ti ri Per re | Pee u

Spar - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 50