Spar - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 18




Hier is pagina 18 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

4

r

=



- Ft



e

#

É

Zhed Naldo

+

;

Ê

is een traditionele,

F

5

-

r

- Srusticke maaltijdsoep

zoe

Kims

: uit Noovd-Hal

, FW

+

pa

A

hd

& ideaal voor koude” *

ä

r

i

Er,

+

Ur dagen.

wi

ca =

5

6

M

#

pr

à

5 J

:

LF

8

Ea

|

œ

si

il

Zuppa valdostana

|

Bn

en

uit Aosta

4 personen e 1u

e

_

1 savooikool

3

ÿ

#1

500 g oud brood

Le

150 g speck chiffonade

+

h

x

f

150 g Fontinakaas

11rundsbouillon

BER

Spar boter

100 g geraspte Parmezaanse kaas

af W

Verwarm de oven voor op 180°C

Nie

Snij de kool in grove stukken

7

Snij de Fontinakaas in plakjes

à

PB wW NN Ee

Breng de bouillon aan de kook

en voeg de kool toe. Laat 5 min

koken

Rooster het brood en bestrijk

*

met boter. Bedek de bodem van

een ingeboterde ovenschaal

ermee. Leg daarop een laag

geblancheerde kool, het speck

de plakjes Fontina en kruid met

EN

Let

Er

versgemalen zwarte peper en

zout. Blijf laagjes maken tot alle

%

ingrediënten verwerkt zijn

Leg er nog wat klontjes boter

verspreid op. Kruid met peper en

Erne

han

5

a

overgiet met bouillon

Bestrooi met Parmezaanse kaas

LT

Zet 40 min in de voorverwarmde

I

oven

Wa

ET

Haal uit de oven en serveer

kr

-

warm

:

8

*Kan je vervangen door gruyèrekaas

ES

|

PE,

m—

%

B \ !

Fi

ji

i

à

&

FF

dl

FR

\



NT

Gr

Ms mma

fs

‘we:

;

i

*