Spar - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 18
Hier is pagina 18 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
4
r
=
-£
- Ft
‘
e
#
É
Zhed Naldo
+
;
Ê
is een traditionele,
F
5
-
r
- Srusticke maaltijdsoep
zoe
Kims
: uit Noovd-Hal
, FW
+
pa
A
hd
& ideaal voor koude” *
ä
r
i
Er,
+
Ur dagen.
wi
ca =
5
6
M
#
pr
à
5 J
:
LF
8
Ea
|
œ
si
il
Zuppa valdostana
|
Bn
en
uit Aosta
4 personen e 1u
e
_
1 savooikool
3
ÿ
#1
500 g oud brood
Le
150 g speck chiffonade
+
h
x
f
150 g Fontinakaas
11rundsbouillon
BER
Spar boter
100 g geraspte Parmezaanse kaas
af W
Verwarm de oven voor op 180°C
Nie
Snij de kool in grove stukken
7
Snij de Fontinakaas in plakjes
à
PB wW NN Ee
Breng de bouillon aan de kook
en voeg de kool toe. Laat 5 min
koken
Rooster het brood en bestrijk
*
met boter. Bedek de bodem van
een ingeboterde ovenschaal
ermee. Leg daarop een laag
geblancheerde kool, het speck
de plakjes Fontina en kruid met
EN
Let
Er
versgemalen zwarte peper en
zout. Blijf laagjes maken tot alle
%
ingrediënten verwerkt zijn
Leg er nog wat klontjes boter
verspreid op. Kruid met peper en
Erne
han
5
a
overgiet met bouillon
Bestrooi met Parmezaanse kaas
LT
Zet 40 min in de voorverwarmde
I
oven
Wa
ET
Haal uit de oven en serveer
kr
-
warm
:
8
*Kan je vervangen door gruyèrekaas
ES
|
PE,
m—
%
B \ !
Fi
ji
i
à
&
FF
dl
FR
\
’
NT
Gr
Ms mma
fs
‘we:
;
i
*