Spar - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 20




Hier is pagina 20 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

a

#

EN

Lt

ae 5



ë

x

ee

=

I

Ms

à. à

“u;



=

| en

“ss. à

oo

b En Ee

Li

Ee

AT

+

= =

+

Ë

K

en

an ee

|

8

SET

4

sa

F



Nue

ii

En

A

Cal

a

3

Ld

A

Fre

er

ar

i

yo

Ri

we;

ee

Ke

=

mp

..

+

LE

ie

A”

Fi

ww

4

|

à

k

à

wi

=

x

N

Er zu

Ed

+4

si

Ten

me =

de

de

Bed



f

4

4

5

ll

ta

ds.

Ed

es

We

te

Wijd —

Tr

Ben

=

an. -

ah

1

he

ei

=

ds

>

%

|

+

+

-

dm

=

ar!

Ey

\

7

À

u

Bicicleta Cono Sur rood

1h

\

id}

Carmenère, Chili

=

iS

d

* volle, geconcentreerde smaak

he

* rijpe tannines

ke

%

vu

» lange afdronk

We

ke.

In

a

wi

RE NN

ie

Fo A

Fa

1

Risotto met kastanjes, peer en champignons v7

4 personen e 45 min

300 g verse kastanjes

11 warme groentebouillon

Spar boter

200 g Boni kastanjechampignons

125 ml droge witte wijn

Boni olijfolie

zeezout

2 sjalotten

300 g Boni risottorijst

1 Doyenné-peer

100 g geraspte Parmezaanse kaas

1

Verwarm de oven voor op 250°C.

9

Schep de rijst erdoor en bak zachtjes mee tot de

à

(a

Snij de schil van de kastanjes rondom in, zodat

korrels glanzen en glazig zijn. Overgiet met de

de stoom kan ontsnappen.

wijn en laat uitdampen.

10.

3

Plaats 15 à 20 min in de oven tot ze beginnen

Voeg vervolgens steeds een pollepel warme

É

í

poffen.

bouillon toe en laat de rijst de bouillon zachtjes

a

Pel ze als ze nog warm zijn, dat gaat makkelijker,

kokend opnemen voor je een nieuwe lepel

Eat

en hak ze grof.

toevoegt. Roer regelmatig met een houten lepel

ES

api mr on

Pel en snipper de sjalotten fijn.

en ga verder met bouillon toevoegen tot de rijst

in.

Borstel de champignons schoon en snij in

“al dente’ is. Dat duurt +15 à 18 min. Kruid met

TT ee

brunoise.

nnee enen

versgemalen zwarte peper en zeezout.

Schil de peer en snij in fijne plakjes.

11

Schep er een klontje boter, de kastanjes en de

peer door.

ee

Smelt een klontje boter in een kookpot met dikke

bodem. Voeg een scheutje olijfolie toe en stoof

12

Bestrooi met Parmezaanse kaas en serveer

ge

me

de champignons en sjalotsnippers hierin zacht.

onmiddellijk.

k

za

Fe

ad

de

ike