Spar - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 20


Hier is pagina 20 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Spar Folder 01.10.2020

Hier is pagina 20 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 20

a # EN Lt ae 5 “ ë x ee = I Ms à. à “u; — = | en “ss. à oo b En Ee Li Ee AT + = = + Ë K en an ee | 8 SET 4 sa F ‘ Nue ii En A Cal a 3 Ld A Fre er ar i yo Ri we; ee Ke = mp .. + LE ie A” Fi ww 4 | à k à wi = x N Er zu Ed +4 si Ten me = de de Bed “ f 4 4 5 ll ta ds. Ed es We te Wijd — Tr Ben = an. - ah 1 he ei = ds > % | + + - dm = ar! Ey \ 7 À u Bicicleta Cono Sur rood 1h \ id} Carmenère, Chili = iS d * volle, geconcentreerde smaak he * rijpe tannines ke % vu » lange afdronk We ke. In a wi RE NN ie Fo A Fa 1 Risotto met kastanjes, peer en champignons v7 4 personen e 45 min 300 g verse kastanjes 11 warme groentebouillon Spar boter 200 g Boni kastanjechampignons 125 ml droge witte wijn Boni olijfolie zeezout 2 sjalotten 300 g Boni risottorijst 1 Doyenné-peer 100 g geraspte Parmezaanse kaas 1 Verwarm de oven voor op 250°C. 9 Schep de rijst erdoor en bak zachtjes mee tot de à (a Snij de schil van de kastanjes rondom in, zodat korrels glanzen en glazig zijn. Overgiet met de de stoom kan ontsnappen. wijn en laat uitdampen. 10. 3 Plaats 15 à 20 min in de oven tot ze beginnen Voeg vervolgens steeds een pollepel warme É í poffen. bouillon toe en laat de rijst de bouillon zachtjes a Pel ze als ze nog warm zijn, dat gaat makkelijker, kokend opnemen voor je een nieuwe lepel Eat en hak ze grof. toevoegt. Roer regelmatig met een houten lepel ES api mr on Pel en snipper de sjalotten fijn. en ga verder met bouillon toevoegen tot de rijst in. Borstel de champignons schoon en snij in “al dente’ is. Dat duurt +15 à 18 min. Kruid met TT ee brunoise. nnee enen versgemalen zwarte peper en zeezout. Schil de peer en snij in fijne plakjes. 11 Schep er een klontje boter, de kastanjes en de peer door. ee Smelt een klontje boter in een kookpot met dikke bodem. Voeg een scheutje olijfolie toe en stoof 12 Bestrooi met Parmezaanse kaas en serveer ge me de champignons en sjalotsnippers hierin zacht. onmiddellijk. k za Fe ad de ike

Spar - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 20