Spar - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 20
Hier is pagina 20 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
a
#
EN
Lt
ae 5
“
ë
x
ee
=
I
Ms
à. à
“u;
—
=
| en
“ss. à
oo
b En Ee
Li
Ee
AT
+
= =
+
Ë
K
en
an ee
|
8
SET
4
sa
F
‘
Nue
ii
En
A
Cal
a
3
Ld
A
Fre
er
ar
i
yo
Ri
we;
ee
Ke
=
mp
..
+
LE
ie
A”
Fi
ww
4
|
à
k
à
wi
=
x
N
Er zu
Ed
+4
si
Ten
me =
de
de
Bed
“
f
4
4
5
ll
ta
ds.
Ed
es
We
te
Wijd —
Tr
Ben
=
an. -
ah
1
he
ei
=
ds
>
%
|
+
+
-
dm
=
ar!
Ey
\
7
À
u
Bicicleta Cono Sur rood
1h
\
id}
Carmenère, Chili
=
iS
d
* volle, geconcentreerde smaak
he
* rijpe tannines
ke
%
vu
» lange afdronk
We
ke.
In
a
wi
RE NN
ie
Fo A
Fa
1
Risotto met kastanjes, peer en champignons v7
4 personen e 45 min
300 g verse kastanjes
11 warme groentebouillon
Spar boter
200 g Boni kastanjechampignons
125 ml droge witte wijn
Boni olijfolie
zeezout
2 sjalotten
300 g Boni risottorijst
1 Doyenné-peer
100 g geraspte Parmezaanse kaas
1
Verwarm de oven voor op 250°C.
9
Schep de rijst erdoor en bak zachtjes mee tot de
à
(a
Snij de schil van de kastanjes rondom in, zodat
korrels glanzen en glazig zijn. Overgiet met de
de stoom kan ontsnappen.
wijn en laat uitdampen.
10.
3
Plaats 15 à 20 min in de oven tot ze beginnen
Voeg vervolgens steeds een pollepel warme
É
í
poffen.
bouillon toe en laat de rijst de bouillon zachtjes
a
Pel ze als ze nog warm zijn, dat gaat makkelijker,
kokend opnemen voor je een nieuwe lepel
Eat
en hak ze grof.
toevoegt. Roer regelmatig met een houten lepel
ES
api mr on
Pel en snipper de sjalotten fijn.
en ga verder met bouillon toevoegen tot de rijst
in.
Borstel de champignons schoon en snij in
“al dente’ is. Dat duurt +15 à 18 min. Kruid met
TT ee
brunoise.
nnee enen
versgemalen zwarte peper en zeezout.
Schil de peer en snij in fijne plakjes.
11
Schep er een klontje boter, de kastanjes en de
peer door.
ee
Smelt een klontje boter in een kookpot met dikke
bodem. Voeg een scheutje olijfolie toe en stoof
12
Bestrooi met Parmezaanse kaas en serveer
ge
me
de champignons en sjalotsnippers hierin zacht.
onmiddellijk.
k
za
Fe
ad
de
ike