Spar - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 47
Hier is pagina 47 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
+. à
NE
f
A
N
mijn keuken @
Pet
==
if
1}
5
+
Af
ME
fs
hm
is
he
Spaghetti vongole
eed
dl
met saffraan
4 personen e 45 min
ree
EN
a
u
È his
300 g pastabloem
3 tenen look
Pi
(tipo 00) + wat
300 g kerstomaten
)
En
extra
1 citroen
1 dopje Boni
1rode ui
saffraan
fleur de sel
Es =
ef
AN
3 Spar eieren
Boni olijfolie
1,5 kg vongole
extra
FT
à
À
1 plantje
pastamachine met
krulpeterselie
spaghettisnijder
nz
Ai
Á
eng de pastabloem met de eieren en
un
xs
saffraan. Kneed tot een gladde bol met de
gr
hand of een keukenrobot
€
ey
A
Pak de pasta in met plasticfolie en laat
N
30 min rusten op kamertemperatuur.
SE
a
di
Spoel de vongole een drietal keer in een
Lu
ruime bak met koud water. Laat uitlekken
|
Bewaar koel tot gebruik.
>
‘ak
%
ee
AN
Verdeel het pastadeeg in 3 of 4 stukken
1
De à
À
Rol de pasta door een pastamachine dun
ar
uit (naar wens) tot brede linten
1%
Haal de linten door de spaghettisnijder
N
en laat rusten op een goed bebloemd
ie
wi
Ar
werkoppervlak tot gebruik.
”
Pel de rode ui en look. Snipper de rode ui
É
’
in halve ringen en pers de look fijn met
]
CPS
een lookpers
N
Halveer de kerstomaten. Snipper de krul-
hi
en
peterselie fijn
eh
9,
Breng ruim water aan de kook met een
à
A
snuifje zout. Kook de spaghetti al dente
Laat uitlekken
Y
I
'erhit 100 ml olijfolie in een diepe bak
Bes,
14
pan. Bak de rode ui en look glazig. Roer de
Dr:
tomaten erdoor.
Le gs À
Ses
10.
Voeg de vongole toe en plaats 5 min
li
À:
onder deksel tot de schelpjes openen
Roer de peterselie erdoor en kruid met
zwarte peper.
11
Verdeel de pasta en schelpen over de
Mijn specialiteit
hu
borden en werk af met fleur de sel
HIS
ca
hail
Serveer met een schijfje citroen.
4
CC
na: Dit gerecht heb
TEEN
CCE
>.
En
Verse DEEE daarentegen i is
Cuvée Choizeau
|
welnogeen uitdaging EN
Mâcon-Villages, Bourgogne, Frankrijk
uni
toetsen van mineralen en wit fruit
of mijn pasta vongole: lens nog
lichtvet in de mond
Es]
D
onweerstaanbaarder wordt
voldoende fris
}