Spar - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 47




Hier is pagina 47 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

+. à

NE

f

A

N

mijn keuken @

Pet

==

if

1}

5

+

Af

ME

fs

hm

is

he

Spaghetti vongole

eed

dl

met saffraan

4 personen e 45 min

ree

EN

a

u

È his

300 g pastabloem

3 tenen look

Pi

(tipo 00) + wat

300 g kerstomaten

)

En

extra

1 citroen

1 dopje Boni

1rode ui

saffraan

fleur de sel

Es =

ef

AN

3 Spar eieren

Boni olijfolie

1,5 kg vongole

extra

FT

à

À

1 plantje

pastamachine met

krulpeterselie

spaghettisnijder

nz

Ai

Á

eng de pastabloem met de eieren en

un

xs

saffraan. Kneed tot een gladde bol met de

gr

hand of een keukenrobot



ey

A

Pak de pasta in met plasticfolie en laat

N

30 min rusten op kamertemperatuur.

SE

a

di

Spoel de vongole een drietal keer in een

Lu

ruime bak met koud water. Laat uitlekken

|

Bewaar koel tot gebruik.

>

‘ak

%

ee

AN

Verdeel het pastadeeg in 3 of 4 stukken

1

De à

À

Rol de pasta door een pastamachine dun

ar

uit (naar wens) tot brede linten

1%

Haal de linten door de spaghettisnijder

N

en laat rusten op een goed bebloemd

ie

wi

Ar

werkoppervlak tot gebruik.



Pel de rode ui en look. Snipper de rode ui

É



in halve ringen en pers de look fijn met

]

CPS

een lookpers

N

Halveer de kerstomaten. Snipper de krul-

hi

en

peterselie fijn

eh

9,

Breng ruim water aan de kook met een

à

A

snuifje zout. Kook de spaghetti al dente

Laat uitlekken

Y

I

'erhit 100 ml olijfolie in een diepe bak

Bes,

14

pan. Bak de rode ui en look glazig. Roer de

Dr:

tomaten erdoor.

Le gs À

Ses

10.

Voeg de vongole toe en plaats 5 min

li

À:

onder deksel tot de schelpjes openen

Roer de peterselie erdoor en kruid met

zwarte peper.

11

Verdeel de pasta en schelpen over de

Mijn specialiteit

hu

borden en werk af met fleur de sel

HIS

ca

hail

Serveer met een schijfje citroen.

4

CC

na: Dit gerecht heb

TEEN

CCE

>.

En

Verse DEEE daarentegen i is

Cuvée Choizeau

|

welnogeen uitdaging EN

Mâcon-Villages, Bourgogne, Frankrijk

uni

toetsen van mineralen en wit fruit

of mijn pasta vongole: lens nog

lichtvet in de mond

Es]

D

onweerstaanbaarder wordt

voldoende fris

}