Spar - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 36

Hier is pagina 36 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
hj
im
Meng RL Lu
NOR TIK
krijgt.
Kruimeldeeg schittert in hartige
en zoete bereidingen. Kies best
wel op voorhand welke versie
je wil maken, want voor hartige
gerechten heb je heel wat minder
suiker nodig. Moeilijk om te
maken? Helemaal niet! Mengen,
kneden en laten rusten. Dat is het!
="
|
goed voor 800 g deeg
(= 2 taartbodems en enkele koekjes)
15 min + rusten: 1 u
snuifje zout
— ——
500 g Boni bloem
en,
ie,
250 g Spar malse
160 5 suiker
dz
Me
boter
(i.p.v. 50 g)
a
>:
ir
50 g suiker
2 zakjes vanille-
ws
1 Spar ei
suiker
Meng de malse boter met de suiker
en klop zacht.
Voeg het zout en het ei toe. Meng als
laatste de bloem eronder.
>
Laat minstens 1 u rusten in de koel-
kast voor gebruik.
e
Da
Hl
|.
d
en
ha
+
E
F