Spar - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 36
Hier is pagina 36 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.

Hier is pagina 36 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 36
hj im Meng RL Lu NOR TIK krijgt. Kruimeldeeg schittert in hartige en zoete bereidingen. Kies best wel op voorhand welke versie je wil maken, want voor hartige gerechten heb je heel wat minder suiker nodig. Moeilijk om te maken? Helemaal niet! Mengen, kneden en laten rusten. Dat is het! =" | goed voor 800 g deeg (= 2 taartbodems en enkele koekjes) 15 min + rusten: 1 u snuifje zout — —— 500 g Boni bloem en, ie, 250 g Spar malse 160 5 suiker dz Me boter (i.p.v. 50 g) a >: ir 50 g suiker 2 zakjes vanille- ws 1 Spar ei suiker Meng de malse boter met de suiker en klop zacht. Voeg het zout en het ei toe. Meng als laatste de bloem eronder. > Laat minstens 1 u rusten in de koel- kast voor gebruik. e Da Hl |. d en ha + E F
Spar - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 36