Spar - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 36




Hier is pagina 36 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

hj

im

Meng RL Lu

NOR TIK

krijgt.

Kruimeldeeg schittert in hartige

en zoete bereidingen. Kies best

wel op voorhand welke versie

je wil maken, want voor hartige

gerechten heb je heel wat minder

suiker nodig. Moeilijk om te

maken? Helemaal niet! Mengen,

kneden en laten rusten. Dat is het!

="

|

goed voor 800 g deeg

(= 2 taartbodems en enkele koekjes)

15 min + rusten: 1 u

snuifje zout

— ——

500 g Boni bloem

en,

ie,

250 g Spar malse

160 5 suiker

dz

Me

boter

(i.p.v. 50 g)

a

>:

ir

50 g suiker

2 zakjes vanille-

ws

1 Spar ei

suiker

Meng de malse boter met de suiker

en klop zacht.

Voeg het zout en het ei toe. Meng als

laatste de bloem eronder.

>

Laat minstens 1 u rusten in de koel-

kast voor gebruik.

e

Da

Hl

|.

d

en

ha

+

E

F