Spar - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 30




Hier is pagina 30 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Gefrituurde

bladerdeeghapjes «7

LE

4 personen + 35 min

bladerdeeg

1 eidooier

250 g Spar champignons

1 di Boni volle room

jr

=

1 blaadje gelatine

3

Neem alle restjes bladerdeeg en

Door de bolleties

kneed samen. Laat afkoelen en rol

AIR ANT 0)

terug fijn uit. Of neem een vers

vel bladerdeeg en rol nog wat

verder uit.

ze extva knapperig.

5

Steek er rondjes uit en besmeer

met eidooier.

Pa“ 1

+

Week het blaadje gelatine in

water.

Snij de champignons fijn en bak

in wat boter. Voeg de room toe en

a

kruid met peper en zout. Laat kort

Ce

doorkoken.

Voeg het uitgeknepen gelatine-

blaadje toe aan de champignon-

u

mengeling en meng goed. Laat

volledig afkoelen.

Vorm bolletjes van de champign

as

(l

mengeling.

A

Leg een bolletje vulling in het mid-

den van het bladerdeegrondje.

Leg er nog een rondje bladerdeeg

over. Duw de randjes mooi dicht

en laat goed afkoelen.

Frituur de hapjes in een friteuse

op 180°C.

Fa

10. Serveer op een stokje.

>S

Ki

ten

sl

Pat |

de

a”

À

-

ne

ds

"

De

> ©

Cava Corazon

Spanje

et

mooie pareling

droog met toetsen van

boomgaardfruit en citrus

op basis van macabeo-,

parellada- en xarel-lo-druiven

(50)