Spar - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 45




Hier is pagina 45 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

mijn keuken @

D

ievelingsgerecht

tenet.

ERA rnaar

66 Dana: “Voor itis

=

Roodeberg

Zuid-Afrika

mag je me in het midden

- volle, ronde wijn

van de nacht wakker bellen.

« smaakt naar zoete bessen

met een vleugje chocolade

Tussen deze drie heerlijke

=

-

kazen kan ik moeilijk

==

kiezen. Ik gebruik ze

=.

rn

gewoon alle drie!”

er

*

Kaasfondue

id

Ie

—-

si

4 personen e 1u

_?

100 ml droge witte wijn

A

% look

100 gemmentaler

Hi

ze

u

4

100 g gorgonzola Cremoso,

appenzeller of brie de Meaux

Kn

1 kl maïzena (niet afgestreken)

à

nootmuskaat

cayennepeper

\

kh

„»

1citroen

“à

garnituur:



gegrilde groenten (Parijse champignons, courgette,

REEL!

»

bloemkoo!, ..)

x zacht en boterachtig

charcuterie (salami, Italiaanse ham, grison, …)

x Noord-Italië

x volle koemelk

krieltjes

brood, broodstengels of tortillachips

x uitgesproken,

druiven of vijgen

pittige smaak

|

x blauwschimmelkaas

Rasp de emmentaler fijn en roer de maïzena

eronder.

0e

Breek de gorgonzola, appenzeller of brie de

x hard

Meaux in stukken.

x Noordoost-

Pel de look en pers fijn.

Zwitserland

|

we

Verwarm de witte wijn met de look tot net aan

x rauwe koemelk

Ai

une

het kookpunt.

x pittige smaak

Roer er per handvol met een klopper de

Bvie de Meaux

Ee

f +

emmentaler onder met de gorgonzola,

Î

appenzeller of brie de Meaux tot de kazen

x zacht en romig

f

x Frankrijk

volledig zijn gesmolten.

Breng op smaak met citroensap, cayennepeper

x rauwe koemelk

en nootmuskaat.

x zoete, rokerige

An

aroma's

Verdeel over de verschillende kleine fonduesetjes.

Hou warm met een kaarsje en serveer met de

x AOP-keurmerk

gewenste garnituren.