Spar - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 56




Hier is pagina 56 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

0e

We

Voor m

IN

eee

tranche

Lg

ak

a

mn”

=

1. Cremepate met morilles

Ai

EN

Geniet van een perfect evenwicht

we

tussen de subtiele smaak van de

morilles, smaakvolle zwammetjes,

ex

room van hoge kwaliteit en

ern

+

-

EF

heerlijke kruiden. Om de smaak

optimaal te bewaren, wordt hij

dn,

gekookt in zijn terrine met een

it

M à

sneetje spek erbovenop.

2. Paté van haas

Ti

Gemarineerd hazenvlees en

Pa

lever vormen de basis voor deze

ik

grovere wildpaté. Daar werd

nog een handvol hazelnoten aan

toegevoegd.

a,

Be

7 ee

3. Paté van wild zwijn

Exotische kruiden en een marinade

en

ee

3%

Kar

Fi

De

+

En

I.

van Franse rode wijn geven deze

er

ey

SR

»%

oke

paté zijn unieke smaak.

se

pie

en

en

er

+

Due

4. Paté van fazant

2

md

el

Ie

hs

a

5

Verfijnd is de perfecte

le

rr

m Herde ”

Mn

ze

omschrijving voor deze paté,

NL Se

ner

mls

=

waarvan het fazantenvlees eerst

Le

Su

L Cp

Ve

,

gemarineerd werd in witte wijn.

à

Ed

ve

wi

te

a

Fa

rh

LE

CNET NR

ses

De kenmerkende smaak van ree

en

ie

=

Az

blijft mooi behouden in deze

smaakvolle, grovere paté.

Ee

CES

\

RE

ra

©

CA

i

a?