Spar - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 56
Hier is pagina 56 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
0e
We
Voor m
IN
eee
tranche
Lg
ak
a
mn”
=
1. Cremepate met morilles
Ai
EN
Geniet van een perfect evenwicht
we
tussen de subtiele smaak van de
morilles, smaakvolle zwammetjes,
ex
room van hoge kwaliteit en
ern
+
-
EF
heerlijke kruiden. Om de smaak
optimaal te bewaren, wordt hij
dn,
gekookt in zijn terrine met een
it
M à
sneetje spek erbovenop.
2. Paté van haas
Ti
Gemarineerd hazenvlees en
Pa
lever vormen de basis voor deze
ik
grovere wildpaté. Daar werd
nog een handvol hazelnoten aan
toegevoegd.
a,
Be
7 ee
3. Paté van wild zwijn
Exotische kruiden en een marinade
en
ee
3%
Kar
Fi
De
+
En
I.
van Franse rode wijn geven deze
er
ey
SR
»%
oke
paté zijn unieke smaak.
se
pie
en
en
er
+
Due
4. Paté van fazant
2
md
el
Ie
hs
a
5
Verfijnd is de perfecte
le
rr
m Herde ”
Mn
ze
omschrijving voor deze paté,
NL Se
ner
mls
=
waarvan het fazantenvlees eerst
Le
Su
L Cp
Ve
,
gemarineerd werd in witte wijn.
à
Ed
ve
wi
te
a
Fa
rh
LE
CNET NR
ses
De kenmerkende smaak van ree
en
ie
=
Az
blijft mooi behouden in deze
smaakvolle, grovere paté.
Ee
CES
\
RE
ra
©
CA
i
a?