Spar - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 72




Hier is pagina 72 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

By

ee

er

Dr

À

/

x

Mt

ig

v

me.

à n

4 personen

50 min + oven: 36 min

+.

ES

a

1

600 g lotte

1ui

800 g Spar rauwe

1 teen look

be

ad,

Ai

re

krielaardappelen

130 g Spar chorizo

|

ya

Je

2 rode paprika's

(pikant)

Ei

a

1 gele paprika

50 g pecorino

kn

400 g Boni

50 g panko

tomatenblokjes

10 blaadjes verse salie

{

mie

ie

10 g bruine kandijsuiker

Boni arachideolie

al

Mi le

hd

|

DENT

É

Warm de oven voor op 220°C.

2

Verdeel de krieltjes over een ovenschotel.

a Yin

H

A

Ei

Besprenkel met arachideolie, zwarte peper en

eh

&

zout. Zet 10 min in de voorverwarmde oven.

w

Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de

CE

x

à

paprika's en snij in reepjes.

Pel de ui en snij in halve ringen. Pel de look en

5

#

pers fijn.

Meng de ui en look onder de paprikareepjes.

Î

Besprenkel met arachideolie. Kruid met zwarte

peper en zout.

Verlaag de oventemperatuur naar 200°C. Voeg

7

+

+

de paprika’s toe aan de ovenschotel en laat

10 min verder garen.

Roer de tomatenblokjes en suiker eronder en

>

zet 10 min terug in de oven.

Verwijder het vel van de chorizo en snij in

u

dunne schijfjes.

Verhit wat arachideolie in een antikleefpan en

bak de chorizo krokant.

sn

Laat uitlekken op keukenpapier. Bewaar de pan

met de olie.

Snipper de blaadjes salie fijn.

Mix de chorizo met de salie, pecorino en

panko.

Bak de lotte in de olie van de chorizo aan beide

Sur Etat op zin

zijden mooi bruin.

Haal van het vuur en verdeel de chorizokorst

best. De pikante”

erover.

Verlaag de oventemperatuur naar 180°C.

chovizo geeft de ARAS

Leg de lotte bovenop de groenten in de

ovenschotel en laat nog 15 min garen.

(71 a? ARS

n

.