Spar - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 34




Hier is pagina 34 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Tompoes met karamel

4 stuks e 30 min + oven: 20 min

TANN

1 vel bladerdeeg

“on top’ maakt het

vulling:

hemels zoct.

1 zakje puddingpoeder

550 ml Boni melk

50 g suiker

10 Werther’S Original karamelsnoepjes

boterkaramel:

75 g suiker

25 g water

30 g Spar boter

60 ml Boni volle room

‚ph

snuifje zout

1,

Snij het bladerdeeg in 4 gelijke repen.

2

Leg elke reep tussen 2 bakpapiertjes. Bak in

de oven gedurende 8 min op 200°C. Laat de

]

Dn

temperatuur zakken tot 170°C en laat nog

10 min langer bakken.

u.

Vulling: verwarm de melk met de suiker tot het

kookpunt. Hou een klein deeltje apart.

a

Laat de snoepjes smelten in de warme melk.

|

Meng het puddingpoeder met het restje

+

|

melk en giet bij de kokende melk. Laat kort

Rs

doorkoken.

Mix de pudding met een staafmixer en giet in

af

®

een spuitzak. Laat afkoelen.

Pr

Spuit de vulling op het gebakken bladerdeeg.

nn

Boterkaramel: warm het water en de suiker

op in een ruime pot tot het een karamelkleur

Wes

krijgt.

Warm de boter en room samen op in de

microgolf.

10.

Voeg, als de suiker de juiste karamelkleur heeft

(opgelet: hoe donkerder, hoe bitterder), de

=

warme room toe en roer los op het vuur.

11

sm

Smeer de dekseltjes van de tompoezen in met

de boterkaramel.

42

nt

Vorm de tompoes. Neem een onderkant met

karamelvulling en zet het dekseltje op de laag

ee

vulling.