Carrefour - Folder van 03.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 9




Hier is pagina 9 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 03.02.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

0

de lekkerste groenten

ee

Gebakken schorseneren

met gekonfijte eend en

bu

jn

hazelnoot-gremolata

Ci

VS

Gebakken schorseneren

CE

le,

Ft!

EN

en

at

met gekonfijte eenden

LITE

mt

hazelnoot-gremolata

Fan zondervetstof

3

/

=:

en hak ze!

ak

as

ri

rs

ke)

de pet

TO

Cars

u

4PERSONEN-

EJ

M

VOORBEREIDING 10 MIN

hard

5

BEREIDING 20MIN

de

Bon

MAKKELLXK - €

haze

1. Werk,

pj

af met een snuifje

gi

3

6verse schorseneren

ELS

,

ne

over hétderecht en

1514

sap van 1 citroen

er de rest

ik

LE gremolata

olijfolie

ki

vB

1lkippenbouillon

Agekonfite eendenbouten

Seleendenvet

à

mt

CR on

500gaardappelen,inrondjes

voor degremolata

=

LE

K

Jar!

5

80ghazelnoten

Ko

1bogjebladpeterselie

wid

7

zestevan 1sinaasappel

ven

a À

I

zout,peper

© verwarm de oven voor op 200”

D

&

Maak de schorseneren schoon en

Br

spoel ze onder de waterkraan. Schil ze

x

"

vn

en dompelze in koud water met het

ditroensap. Snij ze in stukken van

5m en snij de dikste stukken

horizontaal in tweeën. Verhit wat

lifoliein een kookpan en bak de

schorseneren een paar minuten. Kruid

2e met zout en peper en giet er de

bouillon bij. Laat 10 à 15 min sudderen.

© Haal de eendenbouten uit hun vet

Gebakken groene kool met kaas-gnocchi

en bewaar dat. Laat de helft van het

4 PERSONEN - VOORBEREIDING 15 MIN- BEREIDING 50 MIN - MAKKELIJK -€

vet smelten in een braadpan en kleur

er kort de eendenbouten in. Leg ze in

‘de bladeren van 1/2 groene kool

meebakken en voeg de Espelettepeper en de

een ovenschaal en zet 10 min onder

olijfolie

witte wijn toe. Strooi er de geraspte kaas bij en

teentje knoflook, fijngehakt

de gril

laat onder voortdurend roeren langzaam

een paar blaadjes salie fijngehakt

smelten.

1snuifje Espelettepeper

© kook de aardappelen gaar in

1glaswittewin

gezouten water en bak ze goudbruin

er

® verwarm de oven voor op 180°C. Kook de

in de rest van het eendenvet. Kruid

180 ggerasptekaas type Comté of Passendale

gnocchi volgens de aanwijzingen op de

(of een mix)

naar smaak met zout en peper.

500 g gnocchi

verpakking. Giet ze af en schep ze door de

Serveer de eendenbouten met de

kaassaus. Schep over de koolbladeren,

Ci

80g geraspte Parmezaanse kaas

gebakken aardappelen, de

besprenkel met een scheutje olijfolie en

schorseneren en de gremolata,

@ Blancheer de koolbladeren kort in een

bestrooi met de Parmezaanse kaas. Laat in de

ruime pan gezouten kokend water. Giet ze

oven 15 à 20 min gratineren: de kool moet

af, laat even uitlekken en bak ze dan in een

krokant worden.

‘Spanje, Priorat Casa Gran

paar minuten goudbruin in een scheutje

Del Siurana GR -174, Rood

hete olijfolie. Schik ze in een ovenschaal en

zet even opzij

© verhit een scheutje olie en fruit de

PER PORTIE 654 KCAL

Bei

226 VETTEN 182 GKODLMDRATEN | 296

Pt I

knoflook. Voeg dan de salie toe, laat kort

{SUIKERS 13, GVEZELS 1306 EMITTEN

(SUKERS 121 6 VEELS 54 G EMITTEN

februari 2020 | Fol ı 9