Carrefour - Folder van 03.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 9
Hier is pagina 9 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 03.02.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
0
de lekkerste groenten
ee
Gebakken schorseneren
met gekonfijte eend en
bu
jn
hazelnoot-gremolata
Ci
VS
Gebakken schorseneren
CE
le,
Ft!
EN
en
at
met gekonfijte eenden
LITE
mt
hazelnoot-gremolata
Fan zondervetstof
3
/
=:
en hak ze!
ak
as
ri
rs
ke)
de pet
TO
Cars
u
4PERSONEN-
EJ
M
VOORBEREIDING 10 MIN
hard
5
BEREIDING 20MIN
de
Bon
MAKKELLXK - €
haze
1. Werk,
pj
af met een snuifje
gi
3
6verse schorseneren
ELS
,
ne
over hétderecht en
1514
sap van 1 citroen
er de rest
ik
LE gremolata
olijfolie
ki
vB
1lkippenbouillon
Agekonfite eendenbouten
Seleendenvet
à
mt
CR on
500gaardappelen,inrondjes
voor degremolata
=
LE
K
Jar!
5
80ghazelnoten
Ko
1bogjebladpeterselie
wid
7
zestevan 1sinaasappel
ven
a À
I
zout,peper
© verwarm de oven voor op 200”
D
&
Maak de schorseneren schoon en
Br
spoel ze onder de waterkraan. Schil ze
x
"
vn
en dompelze in koud water met het
ditroensap. Snij ze in stukken van
5m en snij de dikste stukken
horizontaal in tweeën. Verhit wat
lifoliein een kookpan en bak de
schorseneren een paar minuten. Kruid
2e met zout en peper en giet er de
bouillon bij. Laat 10 à 15 min sudderen.
© Haal de eendenbouten uit hun vet
Gebakken groene kool met kaas-gnocchi
en bewaar dat. Laat de helft van het
4 PERSONEN - VOORBEREIDING 15 MIN- BEREIDING 50 MIN - MAKKELIJK -€
vet smelten in een braadpan en kleur
er kort de eendenbouten in. Leg ze in
‘de bladeren van 1/2 groene kool
meebakken en voeg de Espelettepeper en de
een ovenschaal en zet 10 min onder
olijfolie
witte wijn toe. Strooi er de geraspte kaas bij en
teentje knoflook, fijngehakt
de gril
laat onder voortdurend roeren langzaam
een paar blaadjes salie fijngehakt
smelten.
1snuifje Espelettepeper
© kook de aardappelen gaar in
1glaswittewin
gezouten water en bak ze goudbruin
er
® verwarm de oven voor op 180°C. Kook de
in de rest van het eendenvet. Kruid
180 ggerasptekaas type Comté of Passendale
gnocchi volgens de aanwijzingen op de
(of een mix)
naar smaak met zout en peper.
500 g gnocchi
verpakking. Giet ze af en schep ze door de
Serveer de eendenbouten met de
kaassaus. Schep over de koolbladeren,
Ci
80g geraspte Parmezaanse kaas
gebakken aardappelen, de
besprenkel met een scheutje olijfolie en
schorseneren en de gremolata,
@ Blancheer de koolbladeren kort in een
bestrooi met de Parmezaanse kaas. Laat in de
ruime pan gezouten kokend water. Giet ze
oven 15 à 20 min gratineren: de kool moet
af, laat even uitlekken en bak ze dan in een
krokant worden.
‘Spanje, Priorat Casa Gran
paar minuten goudbruin in een scheutje
Del Siurana GR -174, Rood
hete olijfolie. Schik ze in een ovenschaal en
zet even opzij
© verhit een scheutje olie en fruit de
PER PORTIE 654 KCAL
Bei
226 VETTEN 182 GKODLMDRATEN | 296
Pt I
knoflook. Voeg dan de salie toe, laat kort
{SUIKERS 13, GVEZELS 1306 EMITTEN
(SUKERS 121 6 VEELS 54 G EMITTEN
februari 2020 | Fol ı 9