Carrefour - Folder van 03.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 9
Hier is pagina 9 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 03.02.2020 tot 31.03.2020.

Hier is pagina 9 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 03.02.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 03.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 9
0 de lekkerste groenten ee Gebakken schorseneren met gekonfijte eend en bu jn hazelnoot-gremolata Ci VS Gebakken schorseneren CE le, Ft! EN en at met gekonfijte eenden LITE mt hazelnoot-gremolata Fan zondervetstof 3 / =: en hak ze! ak as ri rs ke) de pet TO Cars u 4PERSONEN- EJ M VOORBEREIDING 10 MIN hard 5 BEREIDING 20MIN de Bon MAKKELLXK - € haze 1. Werk, pj af met een snuifje gi 3 6verse schorseneren ELS , ne over hétderecht en 1514 sap van 1 citroen er de rest ik LE gremolata olijfolie ki vB 1lkippenbouillon Agekonfite eendenbouten Seleendenvet à mt CR on 500gaardappelen,inrondjes voor degremolata = LE K Jar! 5 80ghazelnoten Ko 1bogjebladpeterselie wid 7 zestevan 1sinaasappel ven a À I zout,peper © verwarm de oven voor op 200” D & Maak de schorseneren schoon en Br spoel ze onder de waterkraan. Schil ze x " vn en dompelze in koud water met het ditroensap. Snij ze in stukken van 5m en snij de dikste stukken horizontaal in tweeën. Verhit wat lifoliein een kookpan en bak de schorseneren een paar minuten. Kruid 2e met zout en peper en giet er de bouillon bij. Laat 10 à 15 min sudderen. © Haal de eendenbouten uit hun vet Gebakken groene kool met kaas-gnocchi en bewaar dat. Laat de helft van het 4 PERSONEN - VOORBEREIDING 15 MIN- BEREIDING 50 MIN - MAKKELIJK -€ vet smelten in een braadpan en kleur er kort de eendenbouten in. Leg ze in ‘de bladeren van 1/2 groene kool meebakken en voeg de Espelettepeper en de een ovenschaal en zet 10 min onder olijfolie witte wijn toe. Strooi er de geraspte kaas bij en teentje knoflook, fijngehakt de gril laat onder voortdurend roeren langzaam een paar blaadjes salie fijngehakt smelten. 1snuifje Espelettepeper © kook de aardappelen gaar in 1glaswittewin gezouten water en bak ze goudbruin er ® verwarm de oven voor op 180°C. Kook de in de rest van het eendenvet. Kruid 180 ggerasptekaas type Comté of Passendale gnocchi volgens de aanwijzingen op de (of een mix) naar smaak met zout en peper. 500 g gnocchi verpakking. Giet ze af en schep ze door de Serveer de eendenbouten met de kaassaus. Schep over de koolbladeren, Ci 80g geraspte Parmezaanse kaas gebakken aardappelen, de besprenkel met een scheutje olijfolie en schorseneren en de gremolata, @ Blancheer de koolbladeren kort in een bestrooi met de Parmezaanse kaas. Laat in de ruime pan gezouten kokend water. Giet ze oven 15 à 20 min gratineren: de kool moet af, laat even uitlekken en bak ze dan in een krokant worden. ‘Spanje, Priorat Casa Gran paar minuten goudbruin in een scheutje Del Siurana GR -174, Rood hete olijfolie. Schik ze in een ovenschaal en zet even opzij © verhit een scheutje olie en fruit de PER PORTIE 654 KCAL Bei 226 VETTEN 182 GKODLMDRATEN | 296 Pt I knoflook. Voeg dan de salie toe, laat kort {SUIKERS 13, GVEZELS 1306 EMITTEN (SUKERS 121 6 VEELS 54 G EMITTEN februari 2020 | Fol ı 9
Carrefour - Folder van 03.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 9