Carrefour - Folder van 03.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 39


Hier is pagina 39 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 03.02.2020 tot 31.03.2020.



Carrefour Folder 03.02.2020

Hier is pagina 39 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 03.02.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 03.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 39

Fondue en raclette En FONDUE d VOOR DUMMIES . Fondueis av van die supergezellige maaltijden b uit- stek. Een fonduestel. Vo fe as. Witte wijn. Een bende be vrienden. En kijk, je huis lijkt prompt een alet… Dé basis voor fondue: Wat? Zorg voor voldoende afwisseling Broodkrans Voorzie 4 à 5 soorten kaas en kies vooral A PERSONEN gekookte soorten met geperste korst, zoals VOORBEREIDING 45 MIN emmentaler, gruyère, Comté, Beaufort, 5 BEREIDING 30 MIN Sommige fans voegen ook wat Reblochon MAKKELUK-€ of vacherin toe, voor een extra romige toets. Le 80gboter Snij vooraf de korst weg en rasp de kaas of. 240ml melk snij hem in heel kleine blokjes. ál LA E 500gbloem Hoeveel? Reken 250 g kaas per persoon. l 1 zakje gedroogde gist Hoe? Smeer eerst de pan in met een teentje 509 geraspte Parmezaanse kaas knoflook (datje er daarna ook in kan laten) 70gsuiker Giet er een glas witte wijn in en verwarm tot 1ei net onder het kookpunt Voeg geleidelijk 1snuifjelookpoeder kaas toe en roer met een houten lepel in de 1snuifjezout 1scheutjeolijolie vorm van het cijfer 8, Voeg een scheutje Brochettes op z'n Italiaans Kirsch en een beetje nootmuskaat toe. 16 BROCHETTES © verwarm de boter en de melk in een Het is vrij gebruikelijk om wat maïszetmeel VOORBEREIDING 15 MIN kookpan. Doe de bloem, de gist, de helft toe te voegen, maar puristen zullen je BEREIDING 3 MIN MAKKELIJK-€ van de Parmezaanse kaas, de suiker, het vertellen dat het volstaat om iets minder wijn ei, het zout en het lookpoeder in de kom te gebruiken om de ideale romigheid te krijgen entegelijk zeker te zijn van die rijke 250 gverse ravioli met basilicum van de keukenrobot en kneed ongeveer 250 gtortellini met rauwe ham 10 min. Vorm daarna een bal van het kaassmaak. Een fondue bereiden is een olijfolie kwestie van geduld. Neem dus de tijd, en laat 16kerstomaten deeg en leg in een ingevette mengkom, Borstel een beetje olijfolie over de het mengsel zeker nooit koken. 1 grootbosjebasilicum bovenkant. Dek de kom af met een 16sneden coppa di parma of prosciutto crudo vochtige handdoek en laat 1 uur rusten 16zwarte olijven bij kamertemperatuur. ES © kantel het deeg op het met bloem @ Breng een grote pan water aande ) 2 kook en kook de twee soorten pasta bestoven werkvlak en verdeel in balletjes volgens de aanwijzingen op de verpak- van ongeveer 35 om, Schik die als een, O7 À. king. Laat ze uitlekken, besprenkel ze met krans op een ingevette bakplaat. Bestrooi olijfolie en laat afkoelen. met de rest van de Parmezaanse kaas, dek af met plasticfolie en laat 30 min I K © was en droog de tomaten. Pluk de rijzen. Verwarm de oven voor op 180°C. blaadjes van het basilicum. Rol de à €: sneetjes coppa of prosciutto op en © Bak ongeveer 20 min in de oven, tot halveer ze, zodat je 32 rolletjes hebt. de korst mooi goudbruin is. Dien op met pesto of een dipsaus naar keuze, of EEN REGENBOOG VAN RAUWKOST © Prik op elk brochettestokje achtereen ‘dompel stukjes brood in de kaasfondue. volgens 1 olijf, 1 ravioli, 1 rolletje coppa, Leetje op een grate houten plank uit met het schikken van tomaatje, 1 blaadje basilicum, 1 tortelini en opnieuw een rolletje coppa ingrediënten per kleur odat je een regenboog- effect krijt. Speel dearbij ook met tussntinten en schakeringen. Maak o.m. deze groenten en vruchten schoon, snipper waar nodig en schik ze op de plank: radicchio, rode biet, chioggia-biet, rode ui, peer, rode krieltjes radijzen, dadels, kerstomaten, warten, witloof, waterkers ‘PERPOR Zet de plank in het midden van de tafel en voorzie ook een mooie ‘aq VETTEN 549 KÖOLHIORATENI 759 selectie brood en noten. SUIKERS | 44 VEZELS 125 9 EMATTEN februari2020 | Shoes 139

Carrefour - Folder van 03.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 39