Carrefour - Folder van 03.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 11


Hier is pagina 11 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 03.02.2020 tot 31.03.2020.



Carrefour Folder 03.02.2020

Hier is pagina 11 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 03.02.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 03.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 11

EN à r A == Pe zis 24 7 Pen > 2 fl A nr a IE m iR > A en, > 2 Chocoladetaart met rode biet ze 4 Be Si zl DE KLEINE + VAN RODE BIET Gn Bieten geven een extra malse textuur aan gebak, terwijLde smaak relatief softis. Een lekkere en slimme manier om kinderen zu Zi meer groenten te laten eten. #2 ni Chocoladetaart met rode biet GANACHE HEEFT PANACHE 8 PERSONEN - VOORBEREII ING 10 MIN - BERE! ING 55 MIN - MAKKELUK- Chocoladeganache is een sisbereiding voor 1klontjeboter| 125 g speltbloem | 150g suiker | PE © rasp de rode bieten fijn in een kom. Laat in 40 geacaopoeder |1 el gedroogde gist|3 eieren een andere kom de chocolade au bain-marie uur van tevoren al maken en op het Laatste |1snuifje zout 450 gekookte rode biet | moment gebuiker 1009 donkere chocolade smelten. Meng de biet met de gesmolten chocolade en spatel door het deeg, Mix tot een Voor de ganache: homogeen deeg en giet het in de bakvorm. Bak. 1509 donkere chocolade |5 elesdoornsiroop 45 min in de oven en laat volledig afkoelen. |1elkokosolie |500ml amandelmelk. Griekenland, Muskaatwijn van Samos, Wit © maak intussen de ganache: laat de — © verwarm de oven voor op 180°C. Beboter een ronde chocolade au bain-marie smelten. Voeg de bakvorm van 18 om diameter. Meng in een kom de esdoornsiroop, de kokosolie en de amandel- gezeefde bloem met de suiker. Voeg het cacaopoeder melktoe en klop tot een glanzende en gladde en de gist toe. Klop de eieren los met een snuifje zout ganache. Laat afkoelen en iets opstijven en en giet ze voorzichtig bij het bloemmengsel smeer dan uit over de taart. februari 2020 | guy 11

Carrefour - Folder van 03.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 11