Carrefour - Folder van 03.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 11




Hier is pagina 11 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 03.02.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

EN à

r

A

==

Pe

zis

24

7

Pen

>

2

fl

A

nr

a

IE m

iR

>

A

en, >

2

Chocoladetaart

met rode biet

ze

4

Be

Si

zl

DE KLEINE +

VAN RODE BIET

Gn

Bieten geven een extra malse textuur aan

gebak, terwijLde smaak relatief softis.

Een lekkere en slimme manier om kinderen

zu

Zi

meer groenten te laten eten.

#2

ni

Chocoladetaart met rode biet

GANACHE HEEFT PANACHE

8 PERSONEN - VOORBEREII

ING 10 MIN - BERE!

ING 55 MIN - MAKKELUK-

Chocoladeganache is een

sisbereiding voor

1klontjeboter| 125 g speltbloem | 150g suiker |

PE

© rasp de rode bieten fijn in een kom. Laat in

40 geacaopoeder |1 el gedroogde gist|3 eieren

een andere kom de chocolade au bain-marie

uur van tevoren al maken en op het Laatste

|1snuifje zout 450 gekookte rode biet |

moment gebuiker

1009 donkere chocolade

smelten. Meng de biet met de gesmolten

chocolade en spatel door het deeg, Mix tot een

Voor de ganache:

homogeen deeg en giet het in de bakvorm. Bak.

1509 donkere chocolade |5 elesdoornsiroop

45 min in de oven en laat volledig afkoelen.

|1elkokosolie |500ml amandelmelk.

Griekenland, Muskaatwijn

van Samos, Wit

© maak intussen de ganache: laat de



© verwarm de oven voor op 180°C. Beboter een ronde

chocolade au bain-marie smelten. Voeg de

bakvorm van 18 om diameter. Meng in een kom de

esdoornsiroop, de kokosolie en de amandel-

gezeefde bloem met de suiker. Voeg het cacaopoeder

melktoe en klop tot een glanzende en gladde

en de gist toe. Klop de eieren los met een snuifje zout

ganache. Laat afkoelen en iets opstijven en

en giet ze voorzichtig bij het bloemmengsel

smeer dan uit over de taart.

februari 2020 | guy 11