Carrefour - Folder van 03.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 58




Hier is pagina 58 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 03.02.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

es

Au

AI

1,

Ar

vt

|

gu

IMPEL

We:

K

N

[En

*

30

MIN

h

INGR.

ms

Ii

rn

re

+

Steak en geroosterde

bloemkool met salsa

verde

400 gvastkokende aardappelen

li

1bloemkool, inroosjes

1handvol verse munt.

1handvol versekoriander

F

LE

1handvol basilicum

Fa

1

Arundersteaks

F

INJE VOORRAADKAST.

ze

AU

Pr

|

rn

Fr,

Zteentjes knoflook

hi

boter

En

|

olijfolie

ve

un

a

RN

N

8

N

zout, peper

5

se

@ schi! de aardappelen, snijze in

N

blokjes en kook ze beetgaar inlicht

Nie

{.

en

gezouten water. Verhit 2 el olijfolie en

A

bak de bloemkoolroosjes eveneens

ál

beetgaar. Kruid met zout en peper.

Steak en gerooster:

bloemko

de

© Mix voor de salsa verde de munt,

de koriander en het basilicum grof

met de knoflook en een beetje

olijfolie. Kruid met zout en peper.

© ciet de aardappelen af. Laat een

hi

Kontje boter smeten in een

ee

braadpan en bak de aardappelen

goudbruin, Kruid het vlees met zout

en peper. Laat nog een klontje boter

smelten in een andere braadpan en

bre

bak het vlees bruin. Dien op met de

1

gebakken aardappelen en de

4

=

Frankrijk, Bordeaux

chât

Lagrange

geroosterde bloemkool. Nappeer

met een beetje salsa verde.

CM)

VEITEN 1710 KODLHIORATEN | 489

RSI q

LS A EMTEN

IN JE WINKELMANDJE

Re

à

r

|

ER

a

e

®

LE

ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.

58 gages | februari 2020