Carrefour - Folder van 03.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 58
Hier is pagina 58 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 03.02.2020 tot 31.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
es
Au
AI
1,
Ar
vt
|
gu
IMPEL
We:
K
N
[En
*
30
MIN
h
INGR.
ms
Ii
rn
re
+
Steak en geroosterde
bloemkool met salsa
verde
400 gvastkokende aardappelen
li
1bloemkool, inroosjes
1handvol verse munt.
1handvol versekoriander
F
LE
1handvol basilicum
Fa
1
Arundersteaks
F
INJE VOORRAADKAST.
ze
AU
Pr
|
rn
Fr,
Zteentjes knoflook
hi
boter
En
|
olijfolie
ve
un
a
RN
N
8
N
zout, peper
5
se
@ schi! de aardappelen, snijze in
N
blokjes en kook ze beetgaar inlicht
Nie
{.
en
gezouten water. Verhit 2 el olijfolie en
A
bak de bloemkoolroosjes eveneens
ál
beetgaar. Kruid met zout en peper.
Steak en gerooster:
bloemko
de
© Mix voor de salsa verde de munt,
de koriander en het basilicum grof
met de knoflook en een beetje
olijfolie. Kruid met zout en peper.
© ciet de aardappelen af. Laat een
hi
Kontje boter smeten in een
ee
braadpan en bak de aardappelen
goudbruin, Kruid het vlees met zout
en peper. Laat nog een klontje boter
smelten in een andere braadpan en
bre
bak het vlees bruin. Dien op met de
1
gebakken aardappelen en de
4
=
Frankrijk, Bordeaux
chât
Lagrange
geroosterde bloemkool. Nappeer
met een beetje salsa verde.
CM)
VEITEN 1710 KODLHIORATEN | 489
RSI q
LS A EMTEN
IN JE WINKELMANDJE
Re
à
r
|
ER
a
e
®
LE
ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.
58 gages | februari 2020