Carrefour - Folder van 03.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 63


Hier is pagina 63 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 03.02.2020 tot 31.03.2020.



Carrefour Folder 03.02.2020

Hier is pagina 63 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 03.02.2020 tot 31.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 03.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 63

je oogst wat je zaait CP JE GEZONDHEID! GREMOLAWÄT? Witloof is vezelrijk en caloriearm (maar Als je het woord ‘gremolata! uitspreekt, preek je meteen een mandje aliaans 16 calorieën per 100 q). Het wordt dan ook be- Gremolà betekent ot graankorrels gemalen’ in het Milanese dialect. schouwd als een ‘slanke’ groente. Het is ook een Culinair is de basis van gremolata het mengsel van peterselie, knoflook, ale bron van vitamine K (belangrijk bij bloedstoling en citroen. Maar daarop kun je eindeloos variëren. Het mengsels heerlijk als en de bescherming van de botmassa), vitamine B marinade, in saus, vinaigrette af vooreen pitige toets bij diverse gerechten. kalium, betacaroteen en antioxidanten. Een oppepper voor pasta, risotto, visschotels, vleesgerechten en zelf soep. Gekaramelliseerd witloof met walnoot-gremolata 4 PERSONEN VOORBEREIDING 20 MIN BEREIDING 30 MIN pe MAKKELIJK-€ Bstronkjes witloof 30gboter 2elsuiker VOOR DEAARDAPPELPUREE kgaardappelen,in blokjes pn 200 ml melk 1eidooier er 1klontje boter nootmuskaat. x F Le Es zout,peper ds VOOR DEWALNOOT-GREMOLATA Tar 50 gwalnoten, fijngehakt. zeste en sap van citroen E Gelolÿfolie u e ni 1bogepeterselie “u N “ 2 © Kook de aardappelen 15 à 20 min in licht vl, E a gezouten water. Giet ze af en pureer ze met de a melk, de eidooier en een klontje boter. Kruid fe met peper en nootmuskaat en indien nodig re met zout 4 & u © stoom of kook het witloof gaar: Spoel het # onder koud water en laat goed uitlekken. Snij elk stronkje in de lengte in tweeën. Laat de br boter met de suiker smelten in een braadpan sid tas Stoof het witloof met de bolle kant naar boven Ic aan op een hoog vuur, tot het goed A gekaramelliseerdis. © Meng alleingrediönten voor de gremolata 7 LE en en strooi over het witloof. Serveer met de "A aardappelpuree 7 B OT Gekarameliseerd witloof met h walnoot.gremolata Bug Spanje, Navarra Palacio Del Dean Reserva, ® PER Hague | 174 er 1111 gVEZES 159 EIMITTEN ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND. februari 2020 | guy 163

Carrefour - Folder van 03.02.2020 tot 31.03.2020 - Pagina 63